אוופ מיואשת כבר מלרדוף אחרי פעולות!!...איזדרכת

יש למישו רעיון לפעולת פתיחת חודש אירגון, לא נושא אלא יותר בקטע הפרקטי...

תודההה!

אני עשיתיאני מאמין!
בהתחלה סדרתי מלאא חטיפים ועל כל חטיף שמתי פתק של דברים שחשובים במהלך החודש (יישום נושא, גיבוש, כיף, דגלנות יפה...) ואז בקשתי מכל אחת שתיקח מהממתקים שהכי חשובים לה- ואז עשינו סבב..

אחכ הכנתי קוביה והיה כתוב עליה- מה אני מצפה מהחודש, מהמדריכה... וכל אחת בתורה זרקה את הקוביה והשלימה את המשפט

בסוף אמרתי להם מה הציפיות שלי מהחודש, מה הכי חשוב לי שיהיה ואיך זה יהיה...
מקפיצה לעוד רעיונות. ובהצלחה!נפש חיה.
אפשר לשחק דומינו
ואז העניין הוא שאחד נבנה על בסיס השיתוף של השני.
או לעשות פירמידה
או לעשות משהו חווייתי ביחד.

בהצלחה!
בעיקר לדעתי חשוב להדגיש את החשיבות של כל חניך וחניךרעיה123אחרונה
ואת הרעיון שאין טעם לשבט בלי הגיבוש והיחס שלנו אחד כלפי השני...
איזה גיל??

יש מתודה חזקה, להביא בקבוק קולה ולשאול את החניכים מי רוצה מיד כולם יקפצו אני אני, עכשיו תשאלי אותם,מה תביא לי בעד הבקבוק?? ותתחילו שם מסחר שלם עד שיהיה משהו שלדעתך הכי חשוב ולילד שמביא לך את זה ניצח, עכשיו, תשפכי לתוך קערה את כל הקולה ותביא לו את הבקבוק. ותסבירי, אנחנו השבט- אנחנו כמו הבקבוק, אנחנו יכולים ליהיות סתם שבט שתמיד מוביל בהכל וטוב בהכל השאלה מה קורה מבפנים, ומה שווה הבקבוק בלי הבפנים?! מה שווה השבט שלנו בלי הגיבוש והאכפתיות שבפנים?!

אפשר לעשות כל מיני משחקים שכולם תלוים בכולם, אם מישהו אחד יפריע/ יצא באמצע- אין משחק!

פה אפשר לשחק את המשחק שכל חניך מקבל פתק ובו כתוב לו לעשות משהו אחרי שמישהו עושה כך וכך...

או המשחק שכל חניך מקבל שני פתקים כל אחד בצבע אחר ואם כולם מרימים אותו צבע כל החניכים מקבלים טופי אחד ואם כולם מרימים צבע אחד וחניך אחד מרים צבע שונה הוא מקבל את כל הטופים... פה מדגישים את הקטע של האכפתיות והערבות ההדדית...

יש את הקטע על הצורת מעוף של האווזים (הוא מסביר שם שהם עפים בצורה של V וכל ניפנוף של אווז נותן כוח לאווז מאחוריו וכשלראשון נגמר הכוח הוא נכנס לתוך הצורה ונהפך מישהו אחר לראשון ושאם מישהו נפצע שניים נשארים לעזור לו... קטע ממש יפה על העזרה והאכפתיות אחד לשני...
או הקטע עם המכונת כתיבה שחסר מקש אחד, תחלקי לחניכים ותקראו ביחד והם יסתבכו עם זה קצת וזה מדגיש את הרעיון שכל אחד בקבוצה חשוב וכשחסר מישהו משהו מתפספס וזה לא שלם...

וכמובן בסוף להסביר שאנחנו נכנסים לחודש מטורף!! חודש מלא עשייה חודש שנחייה בסניף וניהיה מלא מלא שעות ביחד ואנחנו רוצים שיהיה לנו כיף ובשביל שנהנה אנחנו צריכים אכפתיות והתחשבות בין כולם..

בהצלחה רבה.

(פעולה שכבר נתתי בפורום מדריכים.. ממליצה לך לעיין שם לפעמיים.)
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך