מישהווו יכול לתת לי מקומות שאפשר להתבודד בהם?
מישהווו יכול לתת לי מקומות שאפשר להתבודד בהם?
תעזרו לי
תודה אבל אני צריכה שמות של מקומות..כי אין לי כ''כ מקום שקט..אני לא רוצה שיראו אותי
פשוט להתנתק מכל מה שמסביב ,לשבת ולחשוב,להתפלל או כל מה שאת רוצה
מומלץ הספר בשדי יער של הרב ארוש...
להתבודד=להיות לבד עם עצמך.
אנשים היום שינו את הגדרת המילה הם הולכים להתבודד וצועקים אל הקדוש ברוך הוא זה נחמד וטוב אבל זה לא התבודדות.
התבודדות= להיות עם עצמך בלי הפרעות לעשות חשבון נפש לראות "מה עשיתי היום??" מה לשפר ומה לשמר(דברים טובים שעשיתי שכדאי לשמור עליהם).
בהתבדדות אנחנו מתחברים אל עצמנו ואם אנחנו מתחברים אל עצמנו אנחנו מתחברים אל נשמתנו אל החלק אלוקה שלנו.
מקומות להתבודדות:
1. בתפילת שמונה עשרה(יש שקט ומותר לבכות ליד כולם בתפילה).
2. מתחת לשמיכה כשהולכים לישון.
3. בחוץ מקום שקט טבע וכדו'(אישית אני לא ממליץ מסוכן מאוד להיות לבד ביערות וכדו'. אבל אם בכל זאת תרצי מקומות אני אולי מכיר תשאלי בפרטי).
4. בכל מקום(גם לא שקט).
אם מטרת ההתבודדות זה לבכות על חטאים לא לשכוח:
א. שעל כל הערה רעה שאומרים לבן אדם צריך לומר 100 דברים טובים עליו אז קל וחומר על עצמנו.
ב. לא להתמקד רק ברע כי אז נופלים ליאוש עמוק לכן להסתכל כמה שיותר בדברים הטובים.
ג. כדאי לעקור את שורש בעברה אם העברה זה נגיד נפילה באיטרנט אז כדאי להוציא את האיטרנט מחיינו(או לשים כשר הכי מומלץ להוציא לגמריומי ששואל למה אני לא מוציא?? אז היום הוצאתי ואני מחובר מחבר)) למען לא ניפול שוב ונצטרך לבכות לבקשת סליחה מהקב"ה ואולי ליפול ליאוש אם הבעיה היא שמירת נגיעה אז להתרחק מבנים כמה שאפשר.
בהצלחה לך ולכל מי שרוצה להתחבר אל עצמו\נשמתו
.
לילה טוב
.
התבודדות יכולה להיות בכל מקום, לא צריך בשביל זה לנסוע רחוק.. אפילו בגינה של הבית
בהצלחהה!!
באורות גבוהיםאני מבינה את הצורך שלך להתבודד.
אני מצטערת שזה מזכיר לי את הבחור ההוא באומן שהתבודד ול"ע קרה מה שקרה.
שמרי על עצמך.
אפשר להתבודד במקום בו יש אנשים, אך לא הומה אדם.
לדוגמה אם את מאיזור חיפה, יש את פארק הכט, שהוא רחב ידיים, נוף של ים, רגוע שלו, וניתן למצא בו מקומות בהם אף אחד לא יפריע לך , ולמחשבותייך.
אישי לי מאד עוזר להיות בטבע.
את יכולה כל מקום עם ירוק,או ים כפי שאמרו.
האנשים(שכן יחלפו על פנייך) יכולים להכניס לליבך שמחה.
לשקוע במחשבות טובות, ופתאום לראות אנשים שונים..זה יכול להוסיף גיוון וצבע.
שיהיה בהצלחה.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים