זה שהח"כים הערבים והח"כים מהשמאל המתייפייפים והצבועים, מציגים בפני כל העולם את הצביעות המהוללת שלהם. הם יושבים יום יום בועידות רבות ובמליאות רבות עם המחבלת זועבי, ובכל זאת מעולם לא שמענו כלפיה כמות גינויים וקריאות והשמצות ופרובוקציות ויציאות מתוכננות ותקשורתיות מהועדה כאשר היא מדברת - לא, לא שמענו, לא מהח"כים הערבים השקרנים, אבל אפילו לא מח"כי השמאל.
שיזכיר לי יואל חסון מתי הפעם האחרונה שהוא יצא מהמליאה/מועדה כלשהיא כאשר המחבלת זועבי דיברה?
שיזכיר לי איציק שמולי מתי הפעם האחרונה שצעק בועדה על זועבי המחבלת שהיא דעא"ש, טרוריסטית, פאשיסטית כוו' וכו'?
שתזכיר לי קסניה סבטלובה מתי בפעם האחרונה היא דרשה שלא יכניסו את המחבלת זועבי לכנסת?
ובחייאת, בחייאת - מישהו יכול למצוא לי איש שמאל אחד הגון וישר שמסכים שלמרות שהוא מאוד לא אוהב את דעותיו של גופשטיין (לגיטימי כשלעצמו) בכל זאת הוא תומך בזכותו להביע את דעתו הן בכנסת והן בכלל, כל עוד לא עוברים על החוק - וכמובן, שאם היו עוברים על החוק אז הוא כבר היה בכלא/אירגונו היה יוצא מחוץ לחוק, וכל עוד זה לא קרה (ולא, לצערנו, אין את החסינות שיש למחבלת זועבי מההעמדה לדין...) - הרי שאותו ח"כ תומך בזכות חופש הביטוי של גופשטיין ולהבה.
מישהו מכיר ח"כ איש שמאל אחד, אחד ויחיד, בכנסת, כזה? בבקשה שיפנה אותי אליו, אני רוצה לברך אותו על היותו השמאלני היחיד הלא צבוע בכנסת.