שאלתי אותה למה היא לא איתי בהפסקות בבצפר והיא ענתה לי בזה שאני תמיד עם ילדה אחת ( חברה שלי שהיא חברה גם שלה ) זה נכון שאני איתה אבל היא היחידה שמתייחסת אליי בבצפר הזה, וגם כיפלי איתה ויצא פעם אחת שלא הייתי איתה בהפסקה והייתי עם החברה שרבתע איתה ועם חברות שלי השניות ואז היא לא דיברה איתי....
בקיצור השלמנו .
אבל מה שקרה השבוע ושבוע שעבר הכי פגע בי!
רבנו סתם על משו והיא דיברה אלי מגעיל וזה פעם ראשונה שהיא מדברת אליי מגעיל ככה!!! בחייייים היא לא דיברה ככה ונפגעתי ממנה ( מהחברה שאני לא תמיד איתה בהפסקות ) ואאז יומיים אחרי היא םתאום בבצפר באה אלי מאחורה וחיבקה אותי ונתנה לי נשיקה בלחי ואמרתי לה כזה מה קרה פתאום והיא אצרה לי באלי לדבר איתך, כאילו דה???? באלך לדבר איתי? היא סתם רצתה חדבר איתי, לא כי אכפת לה ממני ואני חשובה לה ושהיא רוצב להשלים איתי.
בקיצור היום הזה קרה ביום שישי
ואז ביום ראשון היא לא התייחסה אלצי בכלל כאילו אני אוייר נשבעת! ממש נפגעתי
וגם היום לא אפילו שלום !!! היא הסתכלה ולא עשתה כלום והיום רשמתי על זה, (אני ארשום את השיחה)
אני: ביום שישיבאת אלי נתת לי חיבוק אמרת שאת רולב לדהר איתי ופתאום היום את עוברת לי ככה ולא מוציאה מילה כאילו אני אוייר, מה נסגר?
היא: תבואי להגיד
אני: אהי צריכה לבוא? אני כל הזמןבאה נמאס כבר
היא: כן בטח באה מתי בדיוק
אני: תמיד
היא: טוב מה את רוצב שאני אגיד? סליחה על כלום? בי
אני: לא אכפת לך בכלל!!! מתנהגת כאחלו אני אוויר ועוד אני צריגה לבכות בגללך
היא: ממה לבכות ממה לא אשמתי שבכית מכלום
אני: לא בכיתי מכלום בכיתי כי נפגעתי ממך
היא: מה יש להפגע מהההה
היא: אני עצבניתככשיו את בטוחה שאת רוצב להמשיך את השיחה?
אני: כן
היא: אני רותחת לא בגללך תחליטי
אני: זה לא מעניין אוצי בכלל שאת עצבנית אני רוצב שתסבירי לי מה קורה איתך
היא: גם את לא צעניינת אותי עכשיו אז מה
חאלה אינלי עצבים אליך נו מאני אתחנן עכשיו.
זהו.
סיננתי
התחלתי לבכות כמו שבחיים לא בכיתי בגללה
זאת הפעם הראשונה שבכיתי בגללה שהיא כלכך פגעה בי. ובחיים היא לא דיברה ככה
בקיצור.. אני לא יודעת מה לעשות כבר.
אם יקרה מתב שהיא תבקש סליחה מה לענות לה? אני רוצב שההיא תבין שהיא פגעה בי אני לא רןצ לשחק משחקים עכשיו אבל אני לא רוצה לסלול כלכך בקלות. מאני עושה?
) עד עכשיו לא חשבתי שאת מתנשאת ולא רק שאני חושבת שאת מתנשאת את גם זבל של ילדה