ברצוני לקבל עצות כיצד לנהוגבדרך התורה.
בתנו נמצאת במעון שבו ילדים רבים מהקהילה ובינהם גם זןג חברים. החברות ביני לבין האם התבססה והתפתחה במשך השנה האחרונה בעיקר סביב המעון- מוציאות אותן מהמעון ואז ממשיכות לגינה /גימבורי וכד'. כבר כמה זמן שאני מרגישה לא נוח עם החברות הזו. קרו כמה פעמים בהם האם ביקשה שאוציא את ביתה מהגן כי ממש נתקעה ואני שמשתדלת בלי נדר לגמול חסדים וחעזור הוצאתי את ביתה מהגן גם כשהדברהיה לא נוח לי על מנת לעזור כפי יכולתי. שיתפתי את האם הלחץ הזמן שלי באותם פעמים אך הרגשתי שאינה רואה אותי ואינה מכבדת את הזמן שלי- למשל שיתפתי אותה שבעלי אמור להגיע ואנחנו צריכים לארגן תילדים לחמותי אך היא נשארה "תקועה "בביתי וזו רק דוגמא אחת מיני רבות בהן הפגינה חוסר רגישות לצרכיי. לדוגמא כשהייתי בהריון ובילינו בגינה, אמרה שקופצת הביתה לכמה דקות וחזרה אחרי חצי שעה שאני בהריון כבדה ועייפה וצריכה להתרוצץ אחרי ביתה... שיתפתי אותה שהיה לה קשה והתנצלה אך אני מרגישה עדיין חוסר רגישות כלפיי. כאילו סוג של ניצול גם אם אינו מכוון ונעשה בתום לב. אני משתדלת ללמד זכות עליה אך הדבר קשה לי מאוד. טציין שהיא עוקצת אותי לפעמים בלשונה שוב יכול להיות ואני משתדלת לחשוב שנעשה ללא מודעות : כשהייתה אצלי ואני אחרי לידה כיבדתי אותה בעוגה שאפיתי והחא ענתה הא אני רואה שיש לך זמן וכוח לאפות ... זה היה עוקצני. בקיצור עליי לשאול האם אני יכולה לצנן את הקשר איתה למרות שאנו באותה קהילה. אני מרגישה לא טוב בחברות הזו. מצד שני אין לי רצון לפגוע בה פשוט להתרחק...

תגובה נפלאה