או אנחנו יכולים לחיות בדו-קיום?
עוד שאלה האם הערבים יהיה רוב במדינת ישראל בעוד עשרים שנה? או שאנו גדולים מדי ויש לנו מספיק ילדים? (ומה באמת הסקרים אומרים?)
אותו שאלה לערבים אזרחיים במדינת ישראל ,וערביי יהודה ושומרון (האם זה משנה?)
כן
לא
בתקוה שלא
אותו הדבר בא"י השלמה ערבים לא צריכים לחיות
אין לי כח לנמק

הארץ הובטחה לאברהם וזה גם להם היה צריך להיות.. אבל ה לא רוצה שהם יהיו כאן כשהם רוצחים אותנו אז אי אפשר כל מה שהם יעשו לא יחפר להם ולא נסלח אז לא

יש לגרש את כל הערבים מהארץ (בלי מתן פיצויים). לא משנה אם הם אזרחי ישראל או לא.
לגבי השאלה אם הערבים יהיו רוב בעוד 20 שנה (אם הם ח"ו לא יגורשו מהארץ עד אז)- זה לא כ"כ נראה לי כי ב"ה גם החרדים והדתיים מולידים הרבה ילדים.

סתמישווזה המצב חסה תיקן אותיי
השאלה היא שאלה הלכתית ועניינים מהתורה "הן עם לבדד ישכון ובגוים לא יתחשב" הסוגיה שאפשר לשבור עליה רבבות קולמסים בנושא.
הנושאים ההלכתיים עיינו בבירורים ההלכתים בנושא ובסוגיית הגר תושב.
בנושא ההפרדה בין עם ישראל לעמים עיינו בספרי הרב חרל"פ. תפתחו בין השאר את חלק ו' ממעיני הישועה, זה לא בהתחלה, אבל תמצאו את העניינים שבין ישראל לעמים.
אחרי זה תחזרו עם תשובה.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים