אז נתחיל בזה ש @רעיה123 צדקה בזה שאני בחוד"א ובגלל זה הלחץ...
(ורק תדעי שאני ממש מתגעגעת!!)
תאחלו לי בהצלחה הלילה... לילה לבן.....
גם אתמול עשינו כזה הצוות... ישנו אצל אחת והלכנו לישון בחמש.. לפחות קמנו בעשר...
|די...זה מאוחר אבל 5 שעות זה מללאאאא!!|
קיצור... אז קבלו בהנה...
@איש חשוב ו @יאירוש - עוד רגע תראו למה לזרום..
@החיים תותים - לא הבנתי ממה את מופתעת...
ואחרי כל ההקדמות הארוכות...
תקשיבו, קודם כל חשבתי שאפשר אחרי כל מיני פיגועים כאלה שיש פשוט להפיץ בסמסים/וואצפ/מיילים/פייסבוק/מה שבא לכם.. כל מיני הודעות מחזקות שעם ישראל חי!
יש לי כבר 6 ניסוחים שהמסר שלהם בשורה תחתונה זה שאנחנו ממשיכים לחיות וערבים יכולים להמשיך לחיות בסרט.... קיצור.. שעם ישראל חי!! באמת!!
הודעות מחזקות כאלה!
את זה נגיד אפשר לשלוח בסמסים ובוואצפ.
מיילים - אני די באמצע לכתוב איזה משהו...
פייסבוק - אין לי מושג איך זה הולך.. אבל אפשר לפרסם גם את ..מה שילך במיילים..
נקודה חשובה- הכל תלוי בשיתוף פעולה של הרבה אנשים!
אני חושבת שזה ממש יכול לעזור ולהעלות את המוראל בעם! ז מעט ממה שאנחנ כן יכולים.
חוץ מלפרסם הודעות כאלה -
עוד משהו שחשבתי עליו, הולכים קבוצה של חבר'ה.. (חנים, סניפים, נוער, סתם קבוצת חברות, כיתה, בית ספר ובאמת מה שבא לכם!) הולכים למקומות מרכזיים (תחנה מרכזית, קניונים, בירושלים בעיר לדוגמא), סתם ברחוב, בדרך הבייתה מהבצפר... וכל מקום שעולה בראשכם.....
מה עושים?
מחלקים פתקים לאנשים.. המסר - עם ישראל חי!! לא ינצחו אותנו...
אם יש מישהו עם עוד רעיונות הוא ממש ממש ממש בשמחה מוזמן להציע.
אם אתם זורמים עם זה בבקשה תכתבו ונוכל להתחיל. - אני יעלה לכאן את הרעיונות שעלו לי לסמסים ולוואצפ ואת הדף (שעוד שניה כבר יהיה מוכן) לחלוקה לאנשים ברחוב).
(צילום הדפים באמת יכול להיות בעיה קטנה.. אפשר לפתור את זה! הולכים לראש ישיבה/אולפנה , מסבירים לו שרוצים לחלק פתקים לאנשים ברחוב (אחרי שנותנים לילדים קטנים או למי שבא לכם טיפה לקשט שיותר יהיה צבעוני וכיף לקחת) ואנחנו עם בעיה של צילום כי אין לנו איפה לצלם. האם אפשר ללכת במסגרת הישיבה או האולפנה לעשות את זה? מן הסתם יגידו לכם שאתם יכולים לצלם כמות מסויימת של דפים בבצפר שלכם.... )
אם יש לכם עוד רעיונות לייעול ושיפור וסתם עוד הצעות, הארות והערות - נשמח לשמוע!!!
יאללה...
יוצאים לדרך???
בבקשה רק שנדע כמה אנשים חושבים שהולכים על זה. אם יש הענות גדולה (אנשים! אני סומכת עליכם!!) אנחנו ממשיכים ומפרסמים את זה כל מקום אפשרי..
אז מה אומרים על הרעיונות שלי??
חושבים שאפשר?
אתם זורמים??
אם יש כאן הרבה אנשים אני מתחילה להעלות לכאן דברים...

צל"ש ענקקי!!!!!!!!!!!!!!!!!
לכל העוסקים המלאכה.. ולי...

אז יאללה.....
תתחיל להגיב ולכתוב את דעתכם ואם אתם זורמים!!
מחכה לראות כאן מבול של תגובות...

אממ...אכן כן.. כמו שאנשים כאן אמרו ויודעים, אני גם בחודש ארגון ולכן לא יודעת מתי הפעם הבאה שאכנס... ממש ממש מקווה שאצליח מוקדם כדי להתחיל להזיז עניינים..
אז קבלו בהבנה את העדרויותי....
מה אומרים???

יום טובב!!