עזרה דחוףף..קיפודה

תקשיבוו..

זה היה בחופש בעיקרון אבל זה עדיין קצת ממשיך..

אני לא אוהבת שום בן מהשכבה שלי ב"ה... אבל היה איזה קטע כזה שבנות הסתמסו עם בנים מהשכבה.. הבלגתי.. אבל מה, הבנים האלה חקרו עליי הכל, השיגו את המספר שלי ושיגעו אותי. דיברתי עם הרכזת נוער שלנו והיא איימה עליהם וזה עזר לקצת זמן.. הם פשוט מציקים לי! כל הזמן כשאני עוברת הם עושים כזה מלכת היופי או הפחדנית הקטנה שלנו או שורקים ומחכים ליד הבית (ולפעמים אני צריכה ליווי עד לדלת כי אני מתה מפחד..) שלי וכל מיני כאלה.. (בהתחלה זה לא היה רק כלפיי אבל לאט לאט זה פשוט התהדק סביבי כי אני היחידה העזתי ללכת אליהם ולצעוק שפשוט יעזבו את מי שלא רוצה. ושאם הם לא עוזבים כל החברות שלהם מוחרמות.. ומאז זה ככה.) אני לא נפגעת אבל זה הפך להיות לא משהו רק בין השכבה. פול אנשים שואלים אותי על זה.. ומישהו אחד כמו מטומטם פרסם שסגרנו על חתונה וכמה אנשים שאלו אותי מה נסגר... (תמיד כשיש פיגוע אני בוכה.. והיה אחד כשהיינו בנוער ביחד והם התייחסו כמו אל בובה..) בספיירה הם כל הזמן מדברים עליי ועל איך שאני הולכת, מתלבשת מדברת..

אני משתגעת!! מה אני יכולה לעשות??

להתעלם. זה יעבור להם. טיפשעשרה נפש חיה.

אבל זה מחרפןן תמוחחקיפודה

אולי החברים "מעודדים " אחד את השני "להציק"- ואז בעיניהםנפש חיה.

זה סוג של אמירה.
כלפייך.
כשבעצם את לא רוצה לזה זכותך.
אני שמעתי על ילד קטן שהיה קבוע מושך בצמות לילדה מהגן.
היא בכתה וכו'- והוא בכלל הץכוון לבטא שהוא אוהב אותה ושכיף לו...
לפעמים זה פשוט דרך לבטא משהו.
כשמתעלמים- לאט לאט זה פוחת.
בהצלחה!

אני במקרה מכיר קצת את הח'ברה האלה,יאירוש

בכל זאת אני גר שם...

אל תשימי עליהם. לגמרי. זה כמה ילדי כאפות. יקח קצת זמן והם יעזבו אותך. 

חוץ מזה שאתם לא אמורים להיות ביחד בבית נוער אבל זה עניין אחר...

א- כולם מכירים כבר.. גם תסיפורקיפודה

ב- אני מתעלמת והם יודעים שאני מתעלמת כדי שהם יפסיקו ולא בגלל שזה לא מפריע לי

ג- בשיחות, במדצים כל זה ביחד.. וגם הם נדחפים כל הזמן כשאנחנו מדברות כמה בנות הם עושים מסביבינו סיבובים עם האופניים ולא נותנים לנו לזוז..

ולפני שבועיים בערך ישבנו כמה בנות עשינו מנדיצטיה נראליי קוראים לזה ואז הם בעטו בי ולא זזתי והשיער שלי ארוך והוא השתלשל על הריצפה כזה עם הם רצו ופשוט עפתי אחורה!! ובאמת אני כבר לא מססווגגלתת

אממממיאירוש

א. לא בטוח, אבל לא משנה.

ב. הם מתנהגים כמו תינוקות,

ג. הקטע של שיחות לא אמור להיות ככה, המדצים לא היה בתקופתי אבל לפי מה שהבנתי הבנים והבנות זה 2 דברים שונים.

והסיפור הזה נשמע לגמרי לא טוב, לפי דעתי צריך לערב מישהו.

ג.קיפודה

זה תלוי. הרוב זה ביחד אלא אם כן זה פעולת קבןצה שזה של כל אחד בנפרד.. אבל שיחות וטיולים זה ביחד..

באחד הטיולים במדצים (אולי ישלי פרצוף דורש להעלקות אבל..) חלק מהם פשוט הרביצו לי עם הכובע שלהם אז חברה שלי גדולה ממני בשנה וחצי תפסה להם את הכובע ודפקה אותו על הראש שלהם (זה כובע עם מתכת כזה בסוף והם עשו אתזה כמה פעמים וכשהסתובבתי הם עשו את עצמם ישנים אז אחרי בערך 4 פעמים היא תפסה..), אחד הכריח אותי לקפוץ מעליו אז פשוט בעטתי בו ובחזור הכניסו לי יד של מישו לנעל אז ריססתי אותם בדאורדורנט והם ברחו..

מה נסגר?!?אוריה,
אתם חיים ברמאללה או מה?
פני למשטרה או לחילופין קני גז מדמיע
נשמע הזוי לגמרי
לא ברמאללה, צמודד..קיפודה

וגז מדמיע בקושי כבר מפריע לי שאני עם עיניים רגישות.. כל יום יש אתזה כאן אז זה לא ממש מרגש...

אני לא מבינה למה בחורה דתיה נמצאת בתנועת נוער עם בנים!!!זריחה

אני לא בתנועה עם בנים.קיפודה

זה בנוער.. וזה הבצפר שלי. וזה היישוב שלי.. לא בתנועה איתם.. הם עושים את זה גם בלי קשר

^^^*בננית*
תתרחקי מפעילויות שהם נמצאים בהן
שמרי על עצמך, זה לא משחק
ואת מי אני יכולה עוד לערב??קיפודה

כל מי שעוזר בזה זה מפסיק לקצת זמן.. כבר דיברנו עם אוריה, אברי (הרכזי נוער) הסגנית שלהם והמורה שלהם המדריכים יודעים הכל אבל הם לא ממש יכולים לעשות עם זה משו.. קיצרר.. למי עוד אפשר? רוב האמהות אומרות שזה אנחנו שנטפלות לבנים שלהם!! (חוץ מכמה.. אבל הם לא ממש מצליחות כנראה לעצור את הבנים שלהם.. או שהם לא יודעות איך..)

אני לאיאירוש

רוצה שתיעלבי, אבל נראה לי שאת לא הכי מפעילה לחץ.

תחפרי בשכל לכל האנשים האלה! תתחילי להיות עצבנית! דברי עם מי שאחראית על כל הנוער! תאיימי עליהם!

ולמה האמהות שלהם אומרות את זה?אולי יש לזה סיבה?

אני לא יודעת מה הסיבות שלהםם!!קיפודה

כשזה התחיל לא הייתי בכלל בייששווובב!! אין לי מושג איך זה התחיללל!!!!

ואני כן עצבניתת!! וכן הפעלתי יפה לחץ וזה לא עעזרר!!

ולא נעללבתי

תתקשרי למשטרה. היום מחמירים מ א ד בנושא הזהאוריה,
אני דווקא לא חושבת שצריך לערב משטרהאופל

הרי בסך הכל הם סתם ילדים טיפשים שרוצים לקבל קצת צומי

הצעה קצת פלצנית אבל דברי עם ההורים שלהם.עשו יכין
אמא זה הדבר שהכי מפחיד אנשים כאלה
תגידי להם שהילד שלהם לא מפסיק להטריד אותך.
שאלהמאמוש

קודם כל, חיבווק גדול!!

שאלה הם בעטו בך משמע נגעו בך???

תקשיבי זה קרה לחברה שליאופל

זה קצת אחרת אבל זה אותו רעיון הבנים מהבית ספר שלי השיגו את המספר שלה מחברה שלה והם כל הזמן שיגעו אותה היא חסמה את כולם אבל זה לא עזר בהפסקות היא לא הייתה יוצאת מהכיתה מפה לשם אחד מהם הציע לה חברות והיא כמו מפגרת הסכימה ואז יום אחד אמא שלה הסתכלה לה בהודעות עכשיו לאמא שלה לא אכפת שהיא תהיה בקשר עם בנים (המשפחה לא כל כך חזקה מבחינה דתית) אבל היא שמה דגש דווקא על דיבור והיא ראתה שהם מקללים וכאלה והיא איימה עליה שאם היא לא תיפרד מהם היא תחרים לה את הטלפון ותתקשר להורים של הבנים ואז היא נפרדה ממנו קיצר הוא התעצבן ממש ואיים להרביץ לה (אני יודעת שזה נשמע מפגר אבל הוא היה רציני עזבו הוא ילד דפוק) והוא כל הזמן היה מתקשר אליה ממספרים שונים דופק לה רצף של קללות ומנתק ואז יום אחד הייתי איתה והוא התקשר אז פשוט לקחתי לה את הטלפון התחלתי לצרוח עליו את החיים! ושזה לא עזר והוא התחיל לקלל ולי יש כלל אחד אותי לא מקללים! אז איימתי עליו שאם הוא ימשיך אז אני ירביץ לו (ואין לי בעיה לעשות את זה) ושהוא ילך אליה מיד והתנצל על כל מה שהוא עשה במשך כל הזמן ושלא יעז להתקרב אליה שוב והוא אשכרה עשה את מה שאמרתי לו!

אני יודעת שזה היה מופרז אבל לפעמים יש אנשים ושרק אם מאיימים עליהם הם מבינים!

כן.. עם הנעלקיפודה

ולא באלי לערב משטרה מכמה סיבות-

1. בית אל זה יישוב ורוב האנשים פה עם קשרים טובים אחד עם השני ולא נעים..

2. עם אותם בדיוק בנים היה לנו סיפור כבר עם המשטרה

3. הם הבנים של המורות שלי שכולם חוץ מאחת ואחת שלא מורה סתם חברה של המשפחה עכשיו בגלל מה שעשיתי מתנהגות אליי מגעיל

4. תודה על החיבוק

לא כ"כ מבין את הרקע ויכול להיות שהתשובה לא שייכתאגוז מוסקט
עבר עריכה על ידי אגוז מוסקט בתאריך י"ז בכסלו תשע"ו 21:06

בס"ד

אבל מה עם לעבור מקום?

נשאר לך הרבה זמן לסיום? (לא חייבת לשתף אם זה פרטי)

ואולי שההורים שלך ידברו עם שאר ההורים על הנושא. נשמע באמת רעיון טוב ודווקא בגלל שאת עלולה להראות לכאורה "חנונית" ולא קולית בגלל זה. ככה מקווה שב"ה ירדו ממך.

וגם תהילים. כמובן בנוסף להשתדלויות האחרות שמציעים אבל גם תהילים.

ומוסיף תפילה מליקוטי תפילות של רבי נחמן- לעניין השלוםאגוז מוסקט

בס"ד

וְתָשִׂים שָׁלוֹם בֵּין כָּל עַמְּךָ יִשְׂרָאֵל לְעוֹלָם, וּתְבַטֵּל כָּל מִינֵי מַחֲלֹקֶת מִן הָעוֹלָם וְיִתְרַבֶּה הַשָּׁלוֹם בָּעוֹלָם, עַד שֶׁיֻּכְלוּ לְהִתְוָעֵד יַחַד כָּל אֶחָד עִם חֲבֵרָיו, וְיַסְבִּירוּ זֶה לָזֶה הָאֱמֶת לַאֲמִתּוֹ, וְיַזְכִּירוּ זֶה אֶת זֶה שֶׁלֹּא יְבַלּוּ יְמֵיהֶם לָהֶבֶל וְלָרִיק, עַד שֶׁיָּשׁוּבוּ כֻלָּם אֶל הָאֱמֶת וְיַעַבְדּוּךָ כֻלָּם בֶּאֱמֶת וּבֶאֱמוּנָה שְׁלֵמָה. וּתְזַכֵּנוּ שֶׁיִּהְיֶה שָׁלוֹם בַּעֲצָמֵנוּ שֶׁלֹּא יִהְיֶה חָלַק לִבֵּנוּ חַס וְשָׁלוֹם מֵאִתְּךָ, רַק נִזְכֶּה לְהַאֲמִין בְּךָ וּבְצַדִּיקֶיךָ הָאֲמִתִּיִּים וּלְעָבְדְךָ בֶּאֱמֶת וּבְלֵבָב שָׁלֵם בִּשְׁנֵי יְצָרֵינוּ. (ס"ב)

כל יום אחרי ברכות השחר ולפני התפילה מוזמנת להתפלל את זה.
לא מעניין אותי קולית או לא.. חנונית זה לא ייגרם לי להראותקיפודה

ולא ממש הבנתי את השאלות.. מקום? מה זה אומר לעבור מקום?

וסיום של מה?

עכשיו עוד משהו שאחים שלי הקטנים אמרו--

אח מהם אמר לי שכבר אלף פעמים מסרו לו דשים מהם לי והוא צעק עליהם (ילד בכיתה א)

אח אחד כל היום מחבקים אותו והוא אומר שזה מגעיל אז הם אומרים זה בשביל אחותך (ילד בכיתה ב)

ולאחד הם כל הזמן מרביצים, צועקים לו הגיס של ... ,, כשהם אחראיים על משהו לחלק הם לא נותנים לו ומוסיפים שזה בגלל שהוא אח שלי, פעם אחת כשהם התקשרו אליי באמצע השיעור ולא עניתי אז הם שלחו הודעה : " תעני, לטובתך" ואז נלחצתי והתעצבנתי ואמרתי לחברה שלי אז  היא הלכה איתי אליהם וכמה בנות באו איתנו ופשוט צעקתי עליהם שיפסיקו כי זה פשוט לא מצחיק אותי ולא משחק ולא ראיתי את אח שלי שם וזה היה אחרי הפינוי בבתי דריינוף אז הם אמרו לו אחותך יכולה להיות יסמניקית אבל גם אז לא נבהל אז הוא אמר להם שיש להם הומור גרוע והם התחילו להרביץ לו..

אחד גדול אומר שהם מתחנפים אליו ונדבקים עד שהוא מעיף להם כאפםה

ותוודהה!!

לעבור מקום לימודיםאגוז מוסקט
בס"ד
המצב נשמע מאוד לא פשוט.
מה לגבי הרעיון שההורים שלך ידברו עם הורי הכיתה על הנושא?

בשמחה
יואו...someone

מסכנים אחים שלך! אולי תעברי בית ספר??

היא מדברת על ישובטל אורות

לא על בי"ס...

ואם הבי"ס נמצא ביישוב.נפש חיה.

זה הנוער של הישוב..טל אורות

נכון. יש מחנכים. יש אנשים ע םסמכות שיכולים לעזור! לא ככה?נפש חיה.

והמחנכת שלי צעירה מידי..קיפודה

היא נשואה חצי שנה וכבר הסברתי לה פעם אחת וזה לא עזר.. יש לי את המכנחת שלי של שנה שעברה שהיא אחלה מורה מבוגרת כזאת אבל היא הייתה מעורבת בזה וחשבה שזה נגמר.. להגיד לה שזה לא? שהם ממשיכים להציק לי? 

וודאי!! שתיתן כלים גם למורה הצעירה שלך!נפש חיה.
בהצלחה!.
^^אגוז מוסקט

בס"ד

זה בסדר גמור ואפילו חובה עלייך. תפני למחנכת של שנה שעברה.

אני משער שהיא מאוד תשמח לעזור לך ותעדיף שתיפני אליה מאשר לא לספר לה שהמצב חזר.

תסבירי לה שהמחנכת של השנה לא כ"כ מצליחה לעזור לך בעניין ולכן את פונה אליה כי היא כבר עזרה לך מאוד בעניין הזה בעבר.

וחוץ מזה ניסית גם להעזר ביועצת של בי"ס? היא יודעת לעזור במיקרים כאלה.

ולגבי זה שלא נעים להיות חשופה למורים/מדריך ומי שעוזר לך. עדיף שתתעלמי מהמחשבה שאת כאילו חשופה בפניהם אם כל מה שעובר עלייך ורע לך בעניין הזה ותביני שאין מה להתבייש בזה.תחשבי על זה כמו על כל בעיה/עניין בחיים שיש לך כלים ודרכי פעולה לפתור אותם/לעשות אותם ואת פשוט פועלת באחראיות לפתור את הדברים. זה לא שאת לא בסדר...

אבל כבר דיברתי פעם אחת עם אחת המדריכות שליקיפודה

על משהו די דומה ומאז פשוט לא נעים לי להיות לידה..

רק עם אנשים מבוגרים נראליי אני בסדר.. לא קרובי משפחה שליי(!!) וגם לא היועצת.. אני לא ממש אוהבת את השיטות של הפסיכולוגים והיועצים..

לגבי קרובי משפחה זה מובןאגוז מוסקט

בס"ד

ולגבי היועצת לדעתי אין לך מה לחשוש מהשיטות של היועצת וכו'. יש לה כלים להתמודד עם המצב. בין אם זה לדעת איך לפעול נכון כנגד אותם הילדים ובין אם זה לנסות לעזור לך לחשוב על פתרונות ביחד.

ובכל מיקרה אז תדברי עם אנשים מבוגרים(כמו לדוגמא המורה הקודמת שלך).

הורי הכיתה שלי או של הבנים?קיפודה

של הבניםאגוז מוסקט

המשטרה יכולה לשמש גם בתור איום..אדם כל שהוא

גם מבחינתם, גם מבחינת ההורים שלהם, גם מבחינת המנהלת שלך והמנהל שלהם.

אבל בשביל זה יהיה איום, צריך לשדר כוונה רצינית.

ואיפה ההורים שלך?efraim37

את לא צריכה להתמודד עם זה לבד.

אל תסכימי ללכת לביה"ס כמה ימים. ההורים לא יוכלו להבליג על זה.

הורים שהבת מסרבת ללכת לביה"ס בד"כ מתחילים להלחץ. הלחץ גורם להם לפעול ומהר.

היה איזה סיפור עם אח שלי (לפני כ20 שנה) שהוא לא הסכים ללכת לביה"ס ביום אחרון של השנה. אז אמא שלנו הלכה איתו ופשוט נפנפה את הבעיתיים. אח"כ הם פחדוכן.

ועוד, בביה"ס את באחריות ביה"ס!!!

אם תלמידים פוגעים בך את לא צריכה להרביץ חזרה (למרות שזה תמיד טוב. רק תיזהרי, אם תרביצי טוב מידי הם יתחילו ליהנות אתך-בנים אוהבים מכותצוחק), אלא לאיים על ההנהלה שאם הם לא מטפלים בזה את לא תבואי ללימודים (כן, בתי ספר נמדדים גם בטיפול במשמעת. תלמידה שלא מגיע עקב בעיות של הטרדה זה כתם לביה"ס). כדי לבדוק אם אפשר להגיש תביעה כנגד ביה"ס. לא לרחם עליהם.

וגם האחים שלך, בדיוק אותו דבר. אם המבוגרים לא מתייחסים בצורה נאותה, נגרום להם להתייחס ע"י שבירת הכלים.(העדרות מביה"ס וכו') כי מה שהיה עד עכשיו זה שבירת הכלים.

א. ההורים שלי היו מעורבים בסיפםור יותר מידי עד שזה פשוט הציקקיפודה

לי.. ועכשיו הם חשבו שזה עבר ממני ונמצא רק אצל אחים שלי. הם עושים את זה בדרכ בימי חמישי שזה יום חופשי של המנהל אז דיברתי עם הסגנית וביקשתי ממנה שלא תעביר להורים שלי.. איימו על הבנים האלה וזה באמת הפסיק לכמה זמן.. אחכ דיברתי עם המרדיך והוא דאג להרחיק אותם לתוקפה מסויימת.. וכולם חושבים שזה עבר.. ובאמת כל הזמן הזה היה מריבות טיפשיות בשכבה שממש לא באלי להתחיל את זה מחדש.. הם כבר סיימו איתי בפלאפון (כיביתי אותו והוא קבור איפה שהוא..) אבל סתם ככה לא..

ב.אני בכיתה ח.. לאיזה מקום אני יכולה לעבור? עופרה זה לא ממש הסגנון שלי.. וגם מה אני יודעת על מקומות אחרים.. פה אני מכירה את האנשים והם תומכים ובאמת אוהבים.. ועוזרים. רק שקצת לא נעים לי לשתף כל הזמן אנשים כשהם יודעים עליי הכל.. אני קצת מרגישה חשופה מידי..

ג.ההורים שלי לא נבהלים מזה שאני לא הולכת לבי"ס.. הם יודעים שאני ברוגז עם כל המורות (וזה גם מזה.. זה גורם לי להיות לחוצה ולריב עם כולם) ואמא שלי בשבתון ואבא שלי גם בחצי שבתון וכל הזמן הייתי עושה להם הפגנות כאלה.. אז זה לא ממש ישפיע. ואחים שלי אחד מהם כמעט אף פעם לא הולך לבי"ס, והשתיים האחרים בכיתה א וב הם חנונים כאלה שלא מעיזים להבריז סתם..

ד.הבצפר שלנול א מעורב.. זה קורה סתם ככה.. בקיץ נגיד כשהלכנו למעיין הם היו תמיד באים אחרינו ואז ישבתי ולא ראיתי אותם אז הם שפכו עליי מים עם ראשנים ואז צרחתי אז הם אמרו כזה מה קרה פחדניתי קטנה אפשר לחשוב כולה מים ..

ה.ההורים שלי נראליי כן עושים משו שאני לא יודעת עליו אבל לבנתיים זה לא ממש משפיע ביום יום..

אמאל'ה נשמהה.. חיבוק גדול גדול!! מוזמנת ממש באישייגושקטיףאנינשבע

אני אשמח לעזור לך מניסיון

הכל יהיה טובב!!

תאמיני

אגב אבא שלי פסיכולוגקורץ

תבהירי לאימהות בצורה הכי ברורה שישא"י השלמה

שאם עוד פעם אחת את רק מרגישה משהוא שמתקרב להטרדה את מייד פונה למשטרה.

לפני זה תבהירי גם להורים שלך שזה עובר כל גבול ושיתנו לך גב במקרה שתצטרכי לעשות את זה.

אני מקווה שהם יבהלו וידאגו לשלום הבנים שלהם, ואם לא אז תגידי להם את זה ישירות.

בהצלחהחיוך

נשמה.... (אני גם מבית אל)מי נהר!

זה נשמע לי סיפור הזויייייי לחלוטין!!! גם אני גרה בבית אל... אני מכירה את הבית ספר- אם את מפעילה לחץ, עניינים וזה הם מסוגלים להיות ממש קשוחים, לדבר עם בית ספר בנים... לגרום לילדים האלו להפסיק להציק לך!!!! זה פשוט לא נשמע לי הגיוני שדבר כזה יקרה ולפי מה שאת אומרת את עושה הרבה, וזה עדיין לא עוזר!! תקשיבי נשמה, אל תעלבי אבל באמת נראלי את לא עושה מספיק!!תתפרצי למנהלת ותספרי לה את כללל מה שסיפרת לנו- זה יפסק מיד... אם את אמיצה אולי אפילו תתקשרי למנהל של הבנים.... תגרמי להם להאמין שזה משו רציני והם יעזרו לך!! בהצלחה!!! אם את צכה משו בכיף

אני בקשרים ממש גרועים עם המנהלת..קיפודה

ואחת הסיבות שאני כתבתי כאן, כדי שתגידו לי איך לעשות את זה בלי כל הדברים מעלל.. אולי זה לא אפשרי אבל אני ממש מעדיפה שהמנהלת לא תשב עליי!! אני באמת לא יודעת לעשות. אני לא בן אדם שילך לומר למנהלת..

עוד משהו - אני לא רוצה לפנות למשטרה באמת שלא

היום כתבה למורה המקבילה, היא אמרה שהיא יודעת על זה והיא פשוט חיכתה שאני אבוא מעצמי אלייה.. ואז המנהלת קראה לי ולא ביימנו..

תכלס סליחהמי נהר!

אני גם לא הייתי עושה אתזה אני הייתי בקשר ממש גרוע עם הבצפר וממש שמחתי כשיצאתי לאולפנא....אווף ממש בא לי לעזור לך.... אולי שאמא שלך תדבר עם המנהל של הבנים?

אבל הם מכחישיםם.. בתחילת שנה הם דיברו איתו והוא דיבר איתםקיפודה

7ומאז הם עושים את זה רק בימים חופשיים שלו..

וגם עוד משהו, כל דבר שאני מתכוונת לעשות אני צריכה לראות שזה לא יפגע באחים שלי..

את לא חוזרת לביה"ס מחרefraim37

וגם לא יוצאת מהבית לשום פעילות שיש בה חשש פגיעה.

את הנזקים שתקבלי את תמשיכי לסחוב אח"כ לכל החיים.

אני גם סבלתי קשות(!!!) בחברה בביה"ס (במשך 12 שנות לימוד). את הגימגום.(קל למדי, אבל בכל זאת...) אני סוחב איתי עד היום (אני בן 26+אישה ו3 ילדים) ונראה שאסחב לכל החיים.

אל תעשי את זה לעצמך, את עדיין צעירה מכדי להבין. 

אל תתני למבוגרים לחשוב שזה עבר, כי זה לא יעבור עד שהמפגע לא יעלם מהשטח. ילדים לא נהיים פתאום טובים אחרי שהם התנהגו כמו חלאות.

תאיימי על המנהל שאם הוא לא מטפל במקרה הזה, זה יגיע למשטרה ולתקשורת. קצת שם רע לביה"ס לכול לעזור להמריץ את המנהל ומנהל החינוך במועצה.

אוף אבל ..!!קיפודה

אני בכיתה ח! עכשיו מתחילות לי כל הדברים האלה של האולפנות! אני פוחדת שאם אני אפסיד יהיה קשה אחכ! מה לעשות??

על שיקולים כאלה אין תשובה מוחלטתefraim37

אני מאמין שההורים שלך ינסו לעזור לך אם רק יבינו שהבעיה לא נפתרה (וכנראה שגם לא תיפתר-מניסיון אישי)

אני לא יודע איך את בלימודים, אבל לימודים של כיתה ח' זה לא כל כך קשה ואפשר להשלים עם חברה טובה (ששותפה למצוקה-יכול להוריד את חוסר הנעימות לערב משהו חיצוני). זה יעזור להורים להבין שאת לא סתם מנסה להתחמק מהלימודים, אלא שאת רצינית ויש לך מצוקה קשה עכשיו.

אגב, ההטרדות האלה יכולות להחשב הטרדה מינית (אפילו בדוחק? כל מגע לא רצוני יש בו צד של הטרדה מינית).

איום על תביעה מהכיוון הזה יכולה מאוד להרתיע את הצד המטריד (אפילו אם לא מגישים בסוף שום תביעה-האיום מספיק)

סליחה אם נסחפתי, אבל המקרה שלך מקומם אותי.

אולי כדאייאירוש

שתמשיכי את החיים, זה יעבור מתישהו, מנסיון.

גם במחזור שלי היה את השטויות האלה, בסוף הם התבגרו. זה מעצבן אותי כי עם קצת הפעלת כוח ולחץ הם יפסיקו, אבל זה לא עוזר.

אולי כדאי להתעלם אם המלחמות לא עובדות. בהצלחה!

והיווםם--קיפודה

קו לחיים מגיעים אלינו שבת והתרמנו. נרשמתי אני וכמה חברות בשוכנה שלי ושלהם שזה לא היה תפוס. ואז הבנים האלה ראו והלכו לפנינו ועשו רק לא את הבית שלי. והם הורסים כל דבר שאני מנסה לעשות!!

תתעלמי! חד משמעית.עוד אחת!

בנים מחפשים אתגר, בדרך כלל אם בת לא רוצה אותם הם דווקא ידלקו עליה וישגעו אותה. בני כמה הילדים האלה??

ממש לא אנחנו עשינו את זה בתיאום עם רכזת נועראיזז

את מה??קיפודה

את התרומות לקו לחייםנפתלימאיר

רק שלנו אמרו לעשות בשכונות האלהה@!!@קיפודה

ולמה אתם ממשיכים לשלוח הודעות לחברות שלי??

זה לא אנינפתלימאיר

(למרות שאני יודע מזה ומכיר..)

אם אתה מכיתה ח אז פשוט עוף מכאן לא רוצה שתתערבוקיפודה

בדברים שאני צריכה עזרה בגללככםם!!  בכלל בעיינים שלי!! עוףףף מככאאן!!

נשמה, דבר ראשון בלי לחץ, תרגעי.הכל בסדר!רעיה123
פשוט ת ת ע ל מ י !!
לא קראתי את כל התגובות אז לא יודעת מה ענו לך.. אבל,
יכול ליהיות שזה יהיה לך קשה ואולי קשה מאוד ויכול ליהיות שיקח זמן עדשהם יבינו את זה אבל אני מקווה שאת מודעת לזה שמה שהם מחפשים זה את התשומת לב וההתיחסות שלך.
לא תתיחסי, לא תתני תשומת לב= יעבור!
אולי יקח להם קצת זמן להבין אבל בסוף הם יבינו.
סתם בשביל לעשות שטויות ולעצבן אותך.
וכמובן שבמקביל לעמוד קשוחה. לא לפחד! מי הם שיעזו להציק לך..
בהצלחה רבה!(:
אני לא מפחדתתקיפודה

אבל שעכשיו לא יתערב ליי

תירגעי,יאירוש

זה סתם כמה מטומטים, לא לקחת ללב, לא להילחץ, לשים עליהם פס, זה יגמר. בהצלחה!

תודהה.קיפודה

אבל בכל זאת זה מעצבן שהם עשו את זה ועכשיו הם נדחפיםם

מותר לי להיכנס לכאן!נפתלימאיר

וגם אני לא קשור...נפתלימאיר

תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב!!סבבה אגוזים!

ב"ה

(מצטערת אם זה ישמע כאילו אני רוצה ברעתך)

את ח-י-י-ב-ת-! לפנות למשטרה!!! חייבת!!!!!!!

קראתי את כל השרשור הזה במשך כמה וכמה דקות ארוכות. ופשוט הזדעזתי!

מה את מתרככת???

הבנים האלא מטרידים אותך!! תני להם בראש! לכי למשטרה!! תצרחי עליהם+ ההורים שלהם ת'חיים!!! לא אכפת לי!!

את בכיתה ח'! את לא אמורה לחוות דברים כאלו. ולא דברים שדומים לזה (אפילו בקצת)!!!

את לא מבינה כמה זה מקומם אותי!! וזה לא שאנחנו מדברות על בנים קטנים- 11- 12. הם בני 13 ו-14?!?!?!?!?

מה נסגר???????

אני רוצה שתפני למשטרה/ להפוך עולמות בבית צ'פר שלך! לא אכפת לי! תתבעי אותם! ולא משנה שאין לך יחס טוב עם המורים/ מנהל/ת! את חייבת לעשות משהו. 

או ש(סליחה על ההתבטאות החריפה-) את רוצה לבלות את שארית חייך עם צלקת עמוקה או כמו ילדה מוכה.

הכל בחירה שלך! ואם את לא מצליחה ואת ממש נואשת- תגידי לי את הכתובת של בבבית-אל ואני לוקחת עכשיו לשם אוטובוס (אם יש...)

מה עובר? זה לא אנושי!

אני רוצה שתעדכני אותי על מה שקורה.

חיבוק ע-נ-ק-י-! ונשיקות! אוהבת ותומכת בך בלי סוף.

סבבה אגוזים. (שם בדוייקורץ)

מסכימה! אסור לאף אחד להתנהג אלייך ככה!!אור ירושלים
אל תתני לזה להמשיך!!
אין לאף אחד רשות לפגוע בך ככה!!!
תוודה לכוולםםם קיפודה

באמת ממש עזרתםם לי ודיברתי עם המורה שלי והיא טיפלה בזהה..

אבל הם שוב התחליו עם ההודעות רק שהפעם לא אליי. לומר לרכזת או למורה או פשוט להתעלם?

וסוורי על החפירות..

תשאלי את זאת שהם התחילו לשלוח לה את ההודעות...אני77

אבל הם אורמות שזה הלשנה ושזה לא לפרסוםקיפודה

ועוד כל מיני חרטות שמוכיחות שהן רוצות את זה.. (ככה זה היה גם פעם קודמת..)

לא הבנתי מה כתבת. אם היא רוצה עזרה אז כן תספרי.אגוז מוסקט

בס"ד

ואין חשש של לשון הרע במיקרה זה כי זה לשם תועלת.

זה לא עיניין שאם היא רוצ ה עזרה!קיפודה

ככה זה התחיל בפעם הקודמת שהם לא רצו לומר ופשוט הם התחילו להציק לכולם!! הבנות האלה נהנות מהייחס מהבנים

אז זה אחריותה לגמריאוהבת את מלכנו
אם היא רוצה להנות מהיחס- שתהנה.. ואם לא אז היא תפסיק את זה בעצמה! זה אחריותה לגמרי..
אבל יפה שאכפת לך...
..בפעם הקודמת זה גם התחיל ככהקיפודה

(בערך) וזה עבר פשוט לכל הבנות גם אלה שלא רצו.. בלי ששזה היה תלוי בהם..

היו לי הודעות תעני לטובתך, הודעות באחת וחצי בלילה ועוד פול דבריעם שזה לא הגיוונייםם!!

(זה לא בגלל שככ אכפת לי.. אכפת לי אבל היא מתייחסת למי שמעיר לה על זה כמו אל אבק..)

לדעתי אם לה זה לא מפריע אז שזה לא ידאיג אותך.אגוז מוסקט

בס"ד

אם חלילה זה שוב יחזור אלייך אז תפעלי שוב נגד זה.

ותפללי על הבעיה שלא תחזור.

טוב.. תודה קיפודה

תודה ממש תודה!קיפודה

אני מכיתה ח'נפתלימאיר

ואני לא עף לשום מקום!!

תרגע,יאירוש
היא קצת לחוצה, אתה לא צריך לקחת ללב.
טוב אני לא הייתי נלחצת עד כדי כךאופל

אל תרגע.קיפודה

היא הרבה לחוצה, ותקח ללב!! ולך מכאן!! רצה? תקרא! אתה במילא יודע. אל תגיב!! חוץ מזה שכל הנפתלים בכשבה שלכם כן קשורים וכל השכבה שלכם קשורה! אם זה היה מפריע לכם הייתם עוצרים אותם!!

אני ניתקתי את כל השכבה מהבנת האלה כדי שזה יפסיק!!! אתם כאלה פחדנים?? פוחדים מהתגובות שלהם?? אני אפילו לא!! הלכתי צעקתי עליהם והם פחדו!! חתיכת פחחדדניםם!!

כל הסימיני קריאה האלה לא מפחידים אותינפתלימאיר

לא בא לנואיזז

תדברי עם ההורים שלך!!!!!!!עדשת המצלמה

הדבר הכי גרוע הוא לא לספר להם, ההורים שלך יכולים לעזור לך ולתמוך בך, אולי כרגע את חושבת שזה לא חכם ושאין לך כוח אליהם אבל באמת שזה יעזור לך!

תספרי לכל מבוגר שיכול לעזור בדרך כלשהי. 

ובאשר להתמודדות עם הבנים אלה פנים אל פנים, תראי להם שאיתך לא מתעסקים! תגני על עצמך, גם אם את טיפוס רגוע לכל אחד יש רגעים עצבניים... תעשי מה שצריך כדי להבהיר להם שהם לא יכולים להמשיך להציק לך ולצאת מזה בזול...

באמת שזה נשמע ממש לא נעים, אבל תראי כמה אנשים תומכים בך ואני בטוחה שעוד אנשים יתמכו בך אם תספרי להם, כשאת מתמודדת איתם תחשבי על כל מי שתומך  בך ועל האחים שלך שממש גיבורים שהם לא נשברים ואני בטוחה שזה יעזור.

בהצלחה

אויש תסתוםשפיות
חצי מיפה מבית אל ..תהיו בריאים.Tal.
אבל כע , את לא צריכה לתת להם בכלל יחס תיתעלמי. למה מי הם? סתם חסרי חיים. אבל אם את רוצה שהם עוד יותר עפים יותר מהגובה פשוט אל תהיי במקומות שהם שם.
אני משתדלת.. :[קיפודה

.....בועת סבון

אני בן..

אבל את  מוזמנת להקשיב.

פשוט תרדי עליהם, תגידי להם שהם מתנהגים כמו תינוקות, שהם פלמצנים וכאלה.. די מהר הם יפנימו...

אהה לא מסכימה בכללשפיות
כמו שזה נשמע הם יהנו מזה וימשיכו
תלוי איזה סוג בנים אלהאופל

יש את הסוג המבין שמפנים שהוא עבר את הגבול אז הוא מפסיק ויש את הסוג השני שדווקא מת על זה! כי הוא רואה שאת נותת לו את הצומי שהוא צריך ואז הוא רק יחגוג על זה עוד יותר

אני לא מראה את זה! עקרונית..קיפודה

ובועת סבון--

אני לא ממש בטוחה שזה ילך.. הם נהנים מכל מבט ובטוחים שאתה מאוהב בהם אם אתה מסתכל לכיוון שלהם ..

לא להגידבועת סבון

אתם תינוקות, לצחוק עליהם...

חחחההההההההההההההההאירם

היא אומרת את זה מנסיון לאחר שעות של צפיות

בחיי אתה בנאדם טוב Meir B.H

אבל לא יעזור פה להגיד להם דברים כאלה - כי אני רואה את עצמי במקומם וזה היה מאוד משעשע אותי דווקא...

הסיפור האמיתי..איסי

אני מכיר אישית את הסיפור ויש דברים רבים שקצת המצאת. ואל תהי תמימה כל כך השכבה שלנו ואת מכירים טוב מאד את הסיפור ואל תסתתרי מאחורי כינוי עלוב בשם "החתיכה מבית אל"

זה נכון אולי שגם אנחנו לא היינו בסדר אבל גם לכן יש חלק לא קטן בסיפור ופשוט עדיף שתשתקי. ואם יש לך בעיה את יכולה לפנות לפסיכאטר.

זה שמישהו נגע בך או בעט בך, לא הגיוני ולא אמיתי, אל תשקרי!!

בקשר לסיפור על ההתרמות אני אישית הייתי בצוות שהתרים שהתרים בשכונה שלך והכל בלבול מח.  

אי אי. רוגע. תפתור תבעיה איתה לבד. לא פה.. זה לא המקוםshira935

שאלהאירם

איך בדיוק הוא יפטור את זה לבד אם היא כל כך דוסית ותתחיל להתלונן ש...

הוא ימצא פיתרון. מה שבטוח, פה הבעיה לא תיפתר.shira935

אולי תלך אתה לפסיכאטר?! גם אם רק 50% מהסיפור נכון,בועת סבון

אתם חבורה של פלצנים שמתנהגים כמו ילדים בכיתה ב.

מה אתה אומר??קיפודה

לכל דבר שכתבתי כאן אני יכולה להביא הוכחוות!! חצי מהשכבה שלכם חושבת שהיא יודעת הכלל!! ואף אחד כמעט לא יודעע!! אז בבקשהה,, תוריד תאף, אתה יוצא דפוק !!

וכן אני דוסה ולא רוצה קשר איתכםם!!

תירגעו,יאירוש

את צודקת, הוא צודק, מה שרואים מכאן לא רואים משם.

זה לא חכם לנסות לסגור את העניין הזה על האינטרנט, יש מציאות, יש מידה שקוראים לה "בגרות", אם תשמתשו בה יהיה יותר טוב לכולם.

א.קיפודה

אהבתי את ההגרדה..

ב. איך אני צריכה להגיב בבגרות?

להתעלם.יאירוש

אני אומר את זה מנסיון של סיפורים דומים מלפני כמה שנים באותו בי"ס עם אחים של אותם חבר'ה...

לחתוך. להראות רצינות. הם באמת לא מעניינים אותך. תפנימי. תתיחסי אליהם כאילו הם אנשים זרים. על כל הטרדה לחטוף ג'ננה. זה מתישהו יגמר. (ד"א, לא כתבת שהם עברו למישהי אחרת?)

היא רוצה את זה. היא מחפשת את זה.קיפודה

כאילו, היא עושה את עצמה סובלת מזה וכשאומרים משהו שיכול לעצור את זה היא אומרת, אני לא רוצה לפגוע בהם, לא רוצה להרוס את החיים שלהם.. היא פוזאיסטית משהו בשמיים כשאנחנו לידם... קיצור..

למה כאילו איפה אתה רואה שלא?..

חחחהאירם

היא קבלה את העצה של איסי אבל במקום ללכת לפסכיאטר היא מתכתבת אם יאירוש

שקרניתאירם

אם יש לך הוכחות תגידי חתכת שקרנית לכי תבכי לאמא שלך ואם את רוצה  תתאבדי

שקרניתאירם

יש לך הוכחות ????????? שקרנית בכינית פלצנית בהתחלה כולם לקחו את זה בצחוק ואף אחד להתכוון באמת... ופאתום באה איזה צומיסתית והתחילה להתבכיין להורים שלה ולכולם כדי לקבל צומי

אבל באמת כדאי שתרגע!אופל

לפני שזה יתגלגל למקומות לא נעימים

מצטעראירם

התתאבדי יצא לי אני איש אם יציאות אבל זה לא אומר שאת לא שקרנית

אני עדיין חושבת שאת צריכה להרביץ להםאופל

בטוח יש לך איזה אבוגבר אחת בכיתה לא?? אחת שהבנים מפחדים ממנה

תתעלמיאירם

אין לך יותר מדי ממה להתעלם את פשוט רוצה צומי אז את כותבת ועושה את עצמך מסכנה אני ממש מרחם 

רחם עלינו ושתעק...Meir B.H

בתאלניקים!!החיים תותים
אני מציעה שאפילו שחלקחם דוסים תיפגשו יום אחד ותפתרו את זה כמו בני אדם בוגרים, פנים מול פנים.
וכדי שיאירוש יצתרף כדי להרגיע תעצבים
חחח יפה הצעת!נפש חיה.
זה לא יעזורפופקורן וחמאה

היא לא באמת רוצה לפתור את זה היא סתם צורחת, וכל הנושא נגמר לפני ראש השנה, מתי היא התחילה לבכות שוב? ביג כסליו!! זה רק אומר שהיא ממש רוצה שזה ימשיך.....

ועוד ככ הרבה שקרים זה ממש לא פייר

ואופל, את חיה בסרט.....פופקורן וחמאה
אוף,, סורי שזה חופפררקיפודה

אבל אני לא רוצה להפגש איתם ואני לא רוצה שידעו מי אני.

כתבתי כאן בשביל לקבל עצות....

כיתה ח בנייםם--

בבקשה תקראו רק ואל תגיבו. זה באמת לא מצחיק. תחשבו מה שאתם חושבים, אין לי שום קטע להוציא אותם רשעים, מתעללים, חיות, דוחים ולא כלום.. פשוט תתבגרו ותשלימו עם העובדה הזאת שככה אתם. גם אצלנו יש בנות לא בסדר ואני משלימה עם זה. אתם רוצים להיות חברים שלהם, בבקשה! רק שזה לא יגיע על חשבונינו.

ואירם, אם הייתי מתכתבת עם יאירוש, יש לך בעיה עם זה? יש לכם בעיות איתי..

וגם אם אתם לא פוחדים מבנות מהשכבה, אתם פוחדים יופי מאוריה ומי שיהיה הרכז שלכם ואמא שלכם.. כשדיברתי איתם כולם שיחקו אותם גברים כאלה ושנייה אח"כ החברות שלכם מתקשרות אליי שאני לא אדבר איתם ושאתם אומרים שלא עשיתם כלום.. וזה לא בעיה לפנות אליהם אם שוב נצטרך. אני יותר אמינה ממכם...

חח הצחקת אותי....פופקורן וחמאה

אם בשבילך עצות זה לעבור דירה ולא לצאת מהבית אז בהצלחה...

אני יגיב לכל מי שיפיץ עלי שקרים! אולי תשלימי עם העובדה שזה נגמר כבר ואת סתם ממשיכה את זה...

תפני לאוריה אם כיף לך, נראה למי היא תאמין....

יוואוו!!קיפודה

גם אני יכולה לקרוא לכל השכבה שלי לצאת נגדכם ולהראות שאני צודקת וזה לא שקר! וגם את המדריכה שלי שהייתה איתנו כשבעטו בי!! הנושא לא נגמרר בכלל כל עוד אתם עדיין מתעסקים בוו!! כל עוד אתם בוהיים בנו!!

אנשים!! אני לא מטומטמת להוציא לכם שם רעע!! כבר כתבתי את זה!! אין לי שום עיניין להרוס אותכם!! אבל קודם אתם אל תהרסוו!!

שיוואו???פופקורן וחמאה

איזה קטע! גם אני יכול, אבל זה לא המטרה.....

אם זה אמת הקטע של הבעיטה אז תגידי תשם שלו...

אנחנו מתעסקים בו כי את מתעסקת בו... 

אני ממש לא בקטע של שמות.קיפודה

בעיקר לא ככה.

ואתם הצטרפתם רק בגלל שאיזה חבר שלכם אמר את זה.

מה הבעיההחיים תותים
מה הבעיה שלכם לפתור את זה פנים מול פנים?? כאן זה לא יגמר...
זה נראה כאילו זה ממש כיף לכם לריב...
אני בעד שכולם ירגעואיסי
חבר'ה, עברנו גבולות. בואו נעשה לעצמנו סטופ אני מאמין שהגענו למסקנות כל אחד נתן את הדעה שלו וכולנו עצבניים. אני בעד שמנהל הפורום פשוט יסגור את השירשור הזה.
ודרך אגב כל המגיבים למינהם , יאירוש החיים תותים וכו כל עוד אתם לא מכירים את הסיפור לעומק אל תגיבו!
יום טוב לכולם...
מכיר,יאירוש
לא לעומק אבל ראיתי כמה דברים.(לא סיפורים-דברים שראיתי בעיניים) יצאתם לא משהו.
נכון מאודנפתלימאיר

באמת איזה חבר אמר להםנפתלימאיר

חיוך

את כל כך חייה בסרט שחוראיסי
בואנה חשבתי שזה שירשור של עזרה דחוףףף ומה גיליתי שזה מקרה שקרה אצלנו בישוב.. ומעניין מאוד למה שאר הבנות לא כתבו פה עזרה דחוףףףף??? ולמה לא אני וחברים שלי כתבנו?? התשובה מתחלקת ל2 או שאת רוצה צומי ( מה שחסר לך ) או שאת פשוט משועממת....
מסכים מאוד!פופקורן וחמאה

מסכים איתך איסי,

'החתיכה מבית אל' את רק רוצה צומי, אם את רוצה באמת לפתור את זה שלחי לי בפרטי ונדבר נורמלי (לא פנים אל פנים) ואל סתם תפיצי עלינו שקרים ותעשי את עצמך מסכנה...

סחטיין. אין עליך אחיאיסי
חבר'ה דברו אליה יפה!אוהבת את מלכנו
ואין מצב שהיא לגמרי ממציאה את זה- אז תעשו קצת חשבון נפש
מישהו מהבנים יכול להביא לי את הצד שלכם לפני שאני מגיב פה??דוס

כי אני לא רוצה להגיב בלי לשמוע את הצד שלהם ועד עכשיו לא קיבלתי מענה כמו שצריך ממי שידוע לי שמעורב בנושא.

ואנא תרשמו לי בפרטי.

היא כן!!!!!!!אירם

ואתם כולכם חבורת פתיים 

פשוט לא אכפת לנו אם הסיפור נכון הולכים לפי הנתונים שלהMeir B.H
מחמיאה לעצמה כי זה עושה לה טוב. ידוע לא לחפורMeir B.H

אם היא לא הייתה מסכנה היא לא הייתה פה 24/7

חתיכה מבית אל זה לא בקטע של חתייךך בנקבבהה!!קיפודה

א, אני חתיכה גם בלי קשרר..

ב, כתבתי אתזה חלקק!! בתור חלק מהיישוובב !! ואני חלק משמעותי מאווד

את לאאיזז

את יותר ממחוערת

חחח שית 2 xDMeir B.H
@ציקציק
אנחנו יודעים בדיוק מי אתאירם

אז תדברי מה את מאיימת?????אירם

לא נכוןאיזז

את לא יותר אמינה ממנו

ואוריה יותר מאמינה לנו

תעשי משהו אחר שימשוך תשומת לב ואוטומטית ירדו מזהMeir B.H

נסי.

זה יכול גם להיות כיף

כמו..?קיפודה

חחחחחחחחחחחחחחח צאי מהמסך קודם כל. זה יחדד לך את המחשבהMeir B.H

ובמענה לשאלה שלך, טוסי או תטיילי. תצטלמי תעלי לאינס'.

תכנסי למערכת יחסים למרות שאת בטח כבר גדולה תשברי איזה לב - אני לא מתלהב. אבל זה כיוון.

בכיוון היותר טוב תתנדבי איפשהו, תצילי חיים תפרסמי את זה.

תהיי נוכחת בפיגוע

תעשי יצירת אומנות, תעצבי מחדש את הלוקר.

ועל כל זה חשבתי בחצי דקה הזאת. לא חסרים רעיונות שימשכו תשומת לב

טמבל זה ההגדרה הכי טובה שלי לך.דוס

תן לי לנחש... אתה מדבר על המערכת יחסים. רד מהדיון זהMeir B.H

יעשה לך טוב

האמת שגם להיות נוכחת בפיגוע יכול היה לזעזע אותך. ועל זה אני מצטער

למה למשוך תשומת לב יעזור??אוהבת את מלכנו
אני מנסה להבין מה אתה מנסה להגיד לה:/
כי זה ישנה את מה שהאנשים חושבים עליה בצורה הטובה ביותר.Meir B.H

אם היא תרד עכשיו מאור הזרקורים, כשהיא תחזור - והיא תחזור - יזכרו לה את זה.

אם היא תעשה משהו מעניין יזכרו אותה לטובה ובצורה אחרת לגמרי בלי אפשרות לזלזול.

זה לא DAT COMLICATED

אה. אם את כבר פה אני חושב שיהיה לך נחמד להתגבשMeir B.H

לכי למקום של הצ'אט, תכתבי בחיפוש חברים:

#חדר ראשי

ויהיה לך צ'אט עם כל הערוץ זה יעזור לך יש שם משכילים ונבונים

מנהליםמאמוש

אפשר  בבקשה לסגור את השרשור הזה, הוא לא מוביל לשום מקום.

תודה

מסכים לגמריפופקורן וחמאה

מה הסיפור שלך??פופקורן וחמאה

נהיית איזה פסיכולוג או משהו?? בן כמה אתה?? על אותו משקל תציע לה להפוך לאסטרונאוטית......בלי להעליב

בואנה מה הסעיף..איסי

תגיד מה הסיפור שלך?? יש לך רעיונות פשוט מפגרים, אתה מפגר, ואתה יוצא רק מפגר מכל התגובות האלה.

המלצה אישית: תסתום...

ואני מסכים עם 'מאמוש' שצריך לסגור את השירשור הזה...

לא צריך לסגור שום דבר היא תמשיך להשמיץ ולשקראירם

מטומטםאירם

חחחח נראה שכמה פה היו מתים שהיא תהיה אסטרונאוטית באמתMeir B.H
ואתם רציניים מדי xD
אני צחקתי לא התכוונתי שהיא באמת תהיה נוכחת בפיגוע, לא התכוונתי שהיא באמת תשתנה או כל דבר בסגנון. אני לא מכיר אותה - אבל הצעתי לה מלא דברים שאנשים עושים, לא דווקא היא, מצליח להם וממשיכים את החיים בסבבה. היא תעשה לפי מה שמתאים לה.

פופקורן... אני לא פסיכולוג. הסברתי... בן 16. ובקשר לטיסה או טיול זה לא דבר ככ הזוי שאנשים הולכים לבלות עושים את זה כל הזמן.

איסי. תוריד את האף שלא יבוא מטוס ויגלח את השערות שבפנים.
אירם נראלי כדאי שתחזור לחור שממנו הגעת
וואו....פופקורן וחמאה

א. אל תעלב....

ב. היא בת 13 

ג. ההצעה שלך הייתה דיי בוא נגיד, לא במקום...

בכל מקרהפופקורן וחמאה

בכל מקרה אני פרשתי, הפורום איבד את הקטע שלו.....

שיהיה...Meir B.H
א. הסברתי את עצמי, איך שאני מכיר את החבר'ה פה הם לא ישנו אם מישו נעלב מאיזו שטות שהם אמרו אז את/ה יכול/ה להרגע.
ב. כשכתבתי את ההודעות הקודמות חשבתי באמת שהיא בתיכון, איכשהו נודע לי שלא. אבל גם בכיתה ז'-ח' יש לחצים חברתיים. זה שולל את ההצעות שלי שיפסיקו (כאילו שזה קרה) לחשוב עליה כמקור להצקה.
ג. ההצעה שלי הייתה נכונה לכל חברה בנויה.
בהצלחה ילדים...
פרשתי
אני כבר לא יודע אם אתה מפגר או שאתה משחק אותה...איסי

תתאפס על עצמך אחי...

בכל מקרה אני פרשתי.

הדברים חכמים מדי עבורךMeir B.H
מתנשא מסריחאיסי

תשתוק וזהו. אתה סתם יוצא מפגר

אתה מסריח!!קיפודה

ויאללה עופו! ביקשתי עזרה לא שתתחילו לעצבן.

למה מי את ????? אתם לא יודעים איזה ריח יש לה בבית......אירם

טוב אותך אני מריח עד פה. תצחצח שינייםMeir B.H
אבל היום צום .........אירם

לחולים מותר, אתה יודע...Meir B.H
חחחההההאירם

איך אתה מריח כל כך רחוק כמו כלב כנראה ש...אירם

חחח כמה זמן לקח לך לחשוב על זה? יש סיפוק?Meir B.H
עבר עריכה על ידי Meir B.H בתאריך י' בטבת תשע"ו 18:35
אני: יש לי בעיה בעיניים.
אירם היצור: מה הבעיה, מתנשא חכם שכמוך שאני מקנא בך כמו שלא קנאתי באפחד?
אני: אנ'לא רואה אותך ממטר
#אם_אנשים_היו_כנים
אני לא זוכר שמישו בקש ממך אישור למשהוMeir B.H
אני מתנשא מהסוג שמתקלח דווקאMeir B.H
עכשיו נסה לקלוט מהלך פשוט. אתה אמור להבין את זה אתה כבר גדול, בן 9 אחרי הכל...
שלב א: אומרים שכשחוזרים על שקר הרבה פעמים כבר מתחילים להאמין לו.
שלב ב: תספור כמה פעמים קראת לי מפגר.
שלב ג: תבין איך שלב ב קשור לשלב א.
שלב ד: יש ירידות, ויש ירידות של ילד קטן. בדרכ ירידות הן דבר מתוחכם, בעוד ירידות של ילד קטן זה רק "אתה מפגר" והוא מחזיר: "לא אתה מפגר".
שלב ה: נסה להבין איך היית נשמע עד עכשיו.
שלב ו: טוב אם הגעת עד לפה הבנת שעדיף שתשב בלול...
אתה ממש פילוסוף ,ודרך אגב חתכת פלצןאירם

פשוט כמה רמות מעליך אני מבין שאצלך להיותMeir B.H
בגובה זה רק המטומטים.
לכן ככ רצית שאהיה חלק מכם. קראת לי מטומטם שוב ושוב קשה לך להתמודד עם גאונים שבאמת שווים משו
הוא מפגר !!!!!!!אירם

מודעות עצמית זה דבר חשוב. תחשוב אם היה מחמיא לאנשיםMeir B.H
להיות אתה...
אירם אתה לא שם לב שאתה מפדח את עצמך?Tal.

למה את עוזרת לו? בקושי התחממנו. טוב שהוא מכחישMeir B.H
לא יפריע Tal.

בהצלחה.

אתה מאד שנוןאירם

אחרי הכל כאן אפשר להודות לה' שגדלתי בהפרדה מלאהchezy

למה להודות?Tal.

צריך להכיר עוד סוגים בעולם ולא להיתקע באותו חינוך..Tal.

מכיר ומחשיב את כל הסוגים, אבל עדייןchezy

בהפרדה חוסכים הרבה בעיות 

חרתה את סתם מבלבלת את המוחאיזז

חחחח רק בבית אל XDMeir B.H

צרות של יישובניקים

ביישוב ככה קורה, אבל בעיר יותר גרועע.קיפודה

ואני לא אומרת בכל הערייריים !!

אני בכלל מתלבטת אם להגיב לשירשור ה...@$מי נהר!

סליחה סליחה נלחץמי נהר!

חתיכה מבית אל.... אני חושבת שאולי אני אצליח לעזור לך באישי... מה שבטוח תפסיקי להגיב פה זה סתם נותן להם לגיטימציה להמשיך

מאת: יצורות בעמ. החברה הבלעדית לחרטוטים המושלמיםMeir B.H
וואי אתה חתכת מ ט ומ ט םאירם

תפסיק לדרוש תגובהMeir B.H
נכוןאירם

לא אמרתם שאתם פורשים?אין קדוש כה'

אם לא שמת לב התחלנו עם משו חדשMeir B.H
אתה לא רואה שהם פתחו חשבון רק בשביל לענות???מלק ישראל חי

הם הגיבו רק לשרשור הזה תראה בדף האישי שלהם!!!(חוץ מאיסי שהוא.. לא פתח בשביל זה)

מה אתה יודע בכללMeir B.H
תראה מתי הם פתחו את החשבון רשום לך בדף האישי...מלק ישראל חי

לפני 6 ימים יפני 5 ימים

מי זה הם?Meir B.Hאחרונה
ודי הבנו לבד שאירם, פופקורן, איזז ואיסי היצורים מבית את הגיעו לכאן כדי לדרוש קצת צומי לעצמם.
היה נשמע שאתה אומר שאני אחד מחסרי החיים שפתחו חשבון רק כדי להגיב לאיזו אחת מבית אל שלא מוצאת את עצמה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך