שלום לכולם!
דווקא היום , דווקא עכשיו , דווקא מתי שהלחץ גובר לפני כניסת שבת , ו רב אנשים שמחים שנגמר השבוע בשלום ו עוד מעט יהיה אפשר לנוח לבלות עם המשפחה ו הילדים..יושב במקם אחר בחור או בחורה שאצלם המצב הוא אחר עוד שבוע עבר ו עדיין הם לבד עוד שבוע עבר ו עדיין לא מצאו את מנוחתם ו חולמים שיום אחד גם הם יזכו להתחתן ו להקים בית נאמן ו ישראל.
יש כאלו שמציאת בן או בת זוג היה להם קל פשוט יש כאלו שהיו צריכים להתאמץ יותר ו יש כאלו ש כדי למצוא את בן או בת זוגם היו צריכים לעבור את הים סוף....
אני רציתי להזכיר את הנושא הזה כי לפעמים אנשים שכחו מה זה להיות רווק או רווקה או אולי לא עברו את המסע שאנשים אחרים עברו לא משנה מה אני חושב שאם כל אחד או אחת יעשה מאמץ קטן ו יחשוב על מישהו אחר קרוב או רחוק לא משנה מי שעדיין נמצאים במסע הזה ו ינסה לעזור לו או לה ו לחשוב אולי יש איזה בחור או בחורה שיכולה או יכול להתאים לו או אפילו באיזה מילה טובה באיזה שיחת עידוד אתם לא יודעים עד כמה זה יכול לעזור... בשביל זה לא צריך עכשיו להיות שדכן או שדכנית ו גם אני לא אומר עכשיו לנסות לעזור לכל הרווקים ו הרווקות ש יש בחברה אלא אם כל אחד או בחורה אחת ו לא יעזוב אותו או אותה אני בטוח שהחברה יראה אחרת
אני מקווה שמהמכתב הזה נשמע בשורות טובות
אני לא ידעתי איפה לכתוב את זה אשמח אם תעברו את המסר הזה הלאה
תודה רבה לכולם
שבת שלום

תגובה נפלאה