נפתח מטה לאורחים שדואג ללינה אוכל ולתעסוקה
http://www.jewsite.org/orchim
נפתח מטה לאורחים שדואג ללינה אוכל ולתעסוקה
http://www.jewsite.org/orchim
עכשיו בכלל אי אפשר להכנס::::::::
| צה"ל שינה את המדיניות, מעתה לא תוכלו להכנס לגוש קטיף. | <script>d = new Date(); document.write(format_time(d,'26/07',1));</script>היום ב- 15:05 | |
מעתה ואילך לא יוכלו להכנס אנשים מהשורה לגוש קטיף, אלא אם כן יש להם קרובים מדרגה ראשונה בגוש קטיף, כך הוחלט היום בפיקוד דרום, לאחר שהרגישו כי אזרחים שקיבלו התרי כניסה לגוש קטיף לא יצאו מהגוש לפחות על פי רישומי המחשב. יש לציין כי צה"ל מקפיד לבדוק מי נכנס לגוש קטיף, אך ביציאה לא בודקים כדרך קבע ואין לצבא מידע מדוייק מי נמצא בתוך הגוש ומי לא, כך שיכול להיות מצב בו גם קרובים מדרגה ראשונה לא יוכלו להכנס לגוש, כיוון שעל פי רישומי המחשב הם כבר בפנים. הודעת דובר צה"ל: לאחר הערכת מצב, הוחלט היום, 26 ביולי 2005, י"ט תמוז תשס"ה, בפיקוד הדרום, על שינוי מדיניות מתן היתרי הכניסה לרצועת עזה, בעקבות שהותם הממושכת, באופן לא חוקי, של מספר גדול ממקבלי היתרי הכניסה ברצועת עזה. לאור העובדה שמספר גדול של מקבלי היתרי הכניסה, אשר נכנסו לשטח על פי מדיניות ההיתרים הנוכחית, שוהים בשטח רצועת עזה מעבר לזמן המותר על-פי ההיתר ובאופן בלתי חוקי, הוחלט בפיקוד הדרום על שינוי מדיניות מתן היתרי הכניסה. מעתה, תותר הכניסה לרצועת עזה לקרובי משפחה מדרגה ראשונה בלבד של תושבי הרצועה. צה"ל שומר דרך קבע על קשר עם תושבי רצועת עזה, על מנת למזער את הפגיעה באורח חייהם התקין, נוכח המשימה המורכבת. |
נשצמע מפחיד...
| המשטרה החלה בהכנות לסילוק יהודים שאינם תושבי הגוש. | <script>d = new Date(); document.write(format_time(d,'26/07',1));</script>היום ב- 15:51 | |
שוטרים נכנסו היום (שלישי) אחה"צ, למושב גני טל, במטרה לשלוף מהמושב אורחים ואחרים שאינם תושבי המקום. |
ב"ה
יש מלא סרבני פקודה...
ב"V
אבל הכי חשוב זה ל הכנס לגוש!!
אוףף ההורים שלי לא מסכימים לי להכנס..
כמה עצוב

שממש צריכים מדריך אני ישמח אם משהו ידבר איתי
0557759795 חיים
יש פה מישהו
שיר חדש לאיתן אביחי עם מילותיו של האדמו"ר מפיאסצנה
תילי חורבותשמיניסטית יכולה להיות מרכזת ?
,הודעה חשובה ,נא לקרוא
ריק סאנצ'זהפורום הנפלא ביותר -בדיחות!!
כולנו מחכים כבר שנים שהפורום הזה יחזור לקדמותו
ששוב פעם נוכל להיכנס ולחייך חיוך ענק
והנה חברים!!!
משאלת חייכם התגשמה!!!
הפורום קם מחדש!!!!!!
אז כולם - מחזירים עטרה ליושנה!!!!!!!
אז תתיגו חברים, תקראו להם , והכי חשוב - תחיכו מכל הלב
קישור - פורום הבדיחות של החבר בניהולם של @תורין ו @ניק כמעט בלי ראש