יש לכם רעיון ל..מתנחלת גאה ...
היי שנה שעברה וגם השנה יש לי מורה מקצועית שהיא פשוט שונאת אותי וזה במובן שיש לה ייחס "מיוחד" אלי שנה שעברה היא עשתה מעשה שקשור אלי שזה פגע בי ברמות קיצוניות היא לא הבינה את זה היא פתחה עם כולם דף חדש ואיתי לא יש לי חברה שהרבה יותר מופרעת ממני אבל היא רק איתי כל שיעור אני נפגעת מחדש לא יודעת מה לעשות לדבר איתה לא ילך היא פשוט לא מבינה אותי. רק לעניין היא מעל גיל 50 ו.. אני אשמח לרעיונות.
יואו..יהודיה בנשמה

ממש מבינה אותך!! גם לי הייתה מורה כזאת, שכל הזמן ירדה עלי ובכלל על כל הכיתה... אל תתייחסי... מוזמנת לאישי!

היא פוגעת בך באמת, או שאת פשוט לא מסתדרת איתה?*בננית*

רוב המורים אוהבים את התלמידים שלהם(זאת דעתי)דוס

תתחילי להסתכל על זה בצד טוב כמה שאפשר(אני מדבר על השיעורים עם המורה) ולנסות להנות מכל רגע איתה אני בטוח שהיא אוהבת את כל התלמידות שלה באופן שווה. תשני את את היחס למורה(מבחינת ההסתכלות שהיא שונאת אותך) ואני מקווה שתקבלי יחס אחר.

ותזכרי שמי שהיא\הוא מורה הוא עושה את זה מאהבה לתלמידים(אמא שלי שהייתה פעם מורה אמרה את זה).

וגם לי היו מורות רעות שפגעו בי ולא האמינו בי והיום אני הוכחתי אחרת(והשתמשתי בעצה שהבאתי לך)

זאת עצה ודעה שלי שעבדה אצלי כמה פעמים אז בהצלחה 

תכלסאוהבת את מלכנו
אין למורים קטע לשנוא אותנו:/ הרבה פעמים זה סתם בראש שלנו... תנסי לראות בה צדדים חיוביים.. ואם זה לא עוזר אז אין מה לעשות! הפסד שלה..
דברי איתה!...איש חשוב

דברי איתה ואם לא עוזר אז עם המנהל/ת...

היה לי פעם רב כזהיהדות=דרך חיים

הוא היה באמת מעניש אותי על כלום, אז הייתי עושה לו את המוות. אז עשינו יושבין ביחד ושנינו החלטנו שהמלחמה הזאת מיותרת, ומאז שנינו ממש אחלה הוא מעניש אותי רק אם יש לו סיבה אמיתית, (וברוך ה" לא חסר) ואני מפריע רק עם יש לי יצר הרע ממש גדול חחחחחחחחח

אל תדאגי בעז''ה יהיה בסדר.!''הכל לטובה''

תנסי כמה שיותר להתעלם.שהיא אומרת לך משהוו רע שאת רואה שזה ספציפית אלייך,אני אישית הייתי אומרת

לה ,המורה תפסיקי כבר להתפנל עליי!הייתי אומרת את זה באמת!וזה באמת יראה לה שזה פוגע!

את יכולה לבוא לאישי נפרט שם יותר(:

יווווואווו הייתה לי שנה שעברה מורה כזאת לחשבון!!!אופל

פעם אחת היא שלחה אותי למנהלת וזה לא עזר ואז היא שלחה אותי לסגנית שהיא הרבה יותר מפחידה מהמנהלת וזה עזר לשבוע ומאז בכל תחילת שיעור היא פשוט הוציאה אותי ישר כדי שאני לא אפריע בהמשך והייתי מחכה בחוץ שעות ואז היא הייתה יוצאת החוצה וצועקת עלי שעות אז פעם אחת היא הוציאה אותי ואז התחבאתי והיא ממש נלחצה כי בשיעורים שלה אני באחריותה ואם קורה לי משהו מאשימים אותה ורבע שעה לקראת סוף שתי השיעורים שהייתי בחוץ אז היא באה לדבר איתי והיא לא מצאה אותי אז היא שלחה בנות לחפש אותי והן לא מצא אז היא הלכה למנהלת ואז קראו לי ברמקול להגיע לחדר המנהלת מיד בשתי הפעמים הראשונות לא באתי והשלישית באתי וואי זה היה מצחיק טוב מאז היא לא ממש התייחסה אלי בכיתה והשנה היא דפקה אותי בהקבצה ב' והיא יצאה לחופשת לידה (היא מלמדת את הקבצה ב') אבל הקטע שעליתי הקבצהמוציא לשון כי המורה של הקבצה ב' לא הבינה למה אני נמצאת שם כי אני די טובה

תודה אבל..מתנחלת גאה ...
אני דווקא לא שונאת אותה וההורים שלי מורים אני יודעת איך זה זה באמת משהו אישי
עוד משהו..מתנחלת גאה ...
הכל לטובה אני לא יודעת איך לקרוא לך אז אני ניסיתי לדבר איתי על זה פעם אחת ואין פשוט אי אפשר היא עושה חיוך מזלזל שאני פשוט לא יכולה להמשיך היא מכירה את אמא שלי ואין לי מה לעשות
אם לא הולך- להעזר במחנכתאמוש8
קודם כל לפנות אל המורה, ל.אר לה מה את חשה. אל תאשימי אותה - "את לא אוהבת אותי" , אלא הגידי לה - אני מרגישה שאני לא של אהובה, קשה לי עם היחס שאני מרגישה.
אני מאמינה שהמורה תצטער לשמוע זאת, ותרצה לשנות את המציאות. אם זה לא יעזור- כדאי לדבר על-כך עם המחנכת, ולבקש את עזרתה.
בהצלחה רבה!!
הכל יכול להשתנות!מקווה לטוב=)

יקרה.

כותבת לך בעינים של מורה, כן גם מעל 50.

אין מורה שרוצה יחס לא טוב עם תלמידה, אני מאמינה שנוצרו ביניכם משקעים שעוצרים את שתיכן ליצור קשר חדש, אוהב ואמין.

אולי כדאי לכתוב לה מכתב כן ואמיתי, (לא ממקום של: את שונאת אותי)  בו את תסבירי את הרגשתך ובעיקר את רצונך לשפר את הקשר ולזכות ביחס אוהד.

נראה לי שמכתב כזה יתקבל בהבנה, ויהווה גשר, מקפצה לבניית יחסים חדשים וטובים.

כמובן, כדאי להתייעץ עם הורים או בעלי הבנה והשפעה בעניין.

מאחלת לך וגם למורה אך טוב!!! בהצלחה.

מכתב מלב אל לבאורין

מעל גיל 50???מקל סבא
זה לזכותה ? או לגנותה? . תאמיני לי שזה קורה לכולם . גם את תגיעי לשם. אנשים לא נהפכים למכשפות בגיל הזה
לא להיכנס לשיעור........ אחרי כמה פעמים זה יבוא מאליו.בועת סבון

וגם ארם את ילדה שלא מבריזה אף פעם זה יהיה יותר טוב כי זה יראה ממש רציני......

או אני בעד!אופל

זה אחלה רעיון!

אפשר לדעת במה זה מתבטא?ברקת
אם זה משהו חמור את יכולה להתלונן וגם יפטרו אותה, אצלי בבי"ס לדוגמה תלמידה צילמה בלי שהמורה ידעה את השיעור והיה מתועד איך היא משפילה אותה ופיטרו אותה.
וואי איזה שפיצית התלמידה הזאת!אופלאחרונה

חחח אני פעם צילמתי עם חברה שלי את המורה לחשבון באמצע מבחן אבל לא שמנו לב שהיה פלש!

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך