שביתה ביום ראשון למען אחים שלנו המעוניםלא מענים

ולבטל תורה זה מה שיעזור?פאי פקאן

^^^^^^^^^^יאירוש

אז אל תבטל תורה!!!קשה זה טוב :-)

מי שעוצד לשבת בבית ולנפוש לו... ברור שלא  ישבות!!!

שילמד..!!!!

יש לי תחושהיאירוש
שמי שבאמת יבוא להפגנות זה חבר'ה שבכל התקופה האחרונה ממילא הפסידו לימודים על חשבון זה.
ככה שהיא קצת מיותרת.
אז התחושה שלך מאווד מוטעה.*#נשר#*

בכיף,יאירוש
עבר עריכה על ידי יאירוש בתאריך י"ז בטבת תשע"ו 13:46

תזכירי לי מה היה היום?

תלמדו בהפגנה..השתיקה שלי
אני בכיף לשבות, אבל לא בשביל חבורת נערים ששורפת תינוקות.בועת סבון

אז למה אתה לא שובת כערבים רוצחים ללא הרףיומנים נשרפים
תינוקות, ילדים, נשים וגברים???
אם תהיה שביתה, ברור שאשבות!!!!בועת סבוןאחרונה

יש לך הוכחות?רנה בנה

יש לך הוכחות שהניקיאירוש

שלה קיים? אולי זה תוכנת מחשב?

מי שלא יודע השביתה בוטלה!!יומנים נשרפים
לצערינו, הגזרה הציבורית השתנתה מאוד, ולכן השביתה ביום ראשון בוטלה.
'כשם שמצווה לומר דבר שנשמע, כך מצווה שלא לומר דבר שלא נשמע'. המציאות השתנתה, ולכן כרגע עלינו לפעול ולהסביר בתוך העם באופן אישי את המצב, ולפעול למען חיזוק המשפחות. זו לא הרמת ידיים! זה שינוי פעולה ע"מ לעשות את הטוב ביותר! אשריכם ישראל!!
לא, היא בוטלה כי אין מספיק אנשים שמסכימים לשבות בשביל....בועת סבון

לא נכון! ואל תחיה בסרט שאתה יודע הכל!יומנים נשרפים
היה המוןןן אנשים שישבתו, החלטנו לפעול בדרך אחרת.
לא רוצה להתסיס או משהו,גפן המתוקה

אבל לדעתי בועת סבון צודקת..

באמת המצב מסובך, ואצל רוב הציבור אין 'בעד' או 'נגד' כי זה ממש מסובך..

אפילו חברה שלי שחקרו את אח שלה והתעללו בו לא ידעה ממש להגדיר, כמובן שהיא יותר בעדם אבל היא לא ידעה אם חברים שלו ביצעו את הרצח או שזה בכלל ערבים...

לכן, אני חושבת שלא צריך רק להתפלל לשיחרור הנערים (כמובן שגם אבל לא רק)

אלא, צריך להתפלל שהשב"כ יצליח לגלות את הרוצחים לשפוט אותם משפט צודק (בכל זאת- רוצחים!!),

ומצד שני שהנערים שלא אשמים ייצאו בשלום, ושאנשי השב"כ יקבלו את עונשם במידה והם יתעללו בכשרים.

ומתנחלת גאה-

את מסכימה איתי שאם במידה וח"ו מי שרצח היו נערים יהודים- הם צריכים לקבל עונש על כך?

חבל שלא עשו שביתה רק לבנותאין קדוש כה'

באמת שיום ראשון הוא אחד מהימים הכי מבוזבזים שלי! איןלי בו שום דבר מעניין ואין לי אפילו לא מקצוע אחד שקשור בתנ"ך

סבבה שיקבלו עונש. אבל אין שום סיבה ושום צדק בזה שמתעלליםיומנים נשרפים

ככה בנערים האלה! אין שום הוכחות שזה הם!

יש פי שתיים הוכחות שזה ערבים. אבל כל עוד אין ראיות גם לא יהיו עינויים.

חבל שהמדינה והשב"כ הרסו תשם שלהם והאמון שלנו בהם בגלל פזיזות ושנאה סתמית.

גם אין שום הוכחות שמתעלליםמתיישב בנשמה

אתה אומר שמה שהאלה שהשתחררו לא נכון?קיפודה

לא בקטע של התרסה.. כאילו גם.. אבל זה יותר שאלה עם תשוובהה.. כאילו תעננהה

יש הגזמות. משני הצדדים.גפן המתוקה

העורכי דין לא יחרטטו כ"כ.. ועובדה, השב"כ לא אמר על זה כלום..יומנים נשרפים

אה לא??? איתמר בן גביר vs השב"כ ~בועת סבון

שעושה עבודה קדושה, בואו לא נתבלבל, ועוצר פיגועים בכל יום, למי אני אמור יותר להאמין???

וואי קשה לי עם התגובות שלך.יומנים נשרפים
הם מרגישות לי שמאלניות מידי..סליחה על ההגזמה.
אני לא אומרת, השב״כ בחלקו עושה עבודה טובה, בחלקו השני עבודה נוראית, שהיא נוגדת,את התורה והמצוות ולרב גם את החוק.
אבל באים ואומרים לך שמתעללים בנערים בדיוק בגילך לא משנה מה הם עשו, אתהל א מאמין לזה?? נערים הישתחררו הם אומרים לנו מה עבר עליהם, מה עשו להם, אתה עדין לא מאמין להם? איך אתה מאמין לשב״כ אחרי שהוא פישל בצורה בוטה כ"כ? שים לב שמאז שעצרו תנערים האלה שוחררו כבר 5!! איך יכול להיות?? מה אין להם מידע? הם הרי יודעים הכל, והכל אצלם מלאכת קודש, אז איך יכול להיות שכבר חקרו בצורה אכזרית 5 נערים ואפילו לא אחד מהם באמת יצא אשם? אתה לא חושב שמה שהם עשו מעשה נבזה לחלוטין? ״לחטוף״ נערים קטינים ממשפחתם בלי לתת צו לפני או להגיד.פשוט לבוא ולקחת,מה הם חיות? בדיוק כמו שלא היית רוצה שיבואו ויעשו דבר כזה לאחיך. היית הופך עולמות כדי שישחררו אותו, אתה לא חושב על מה עובר על משפחתם של אותם נערים? על האמהות שלהם, שלא ישנות בלילות. שבאו ולקחו את הילדים שלהם כמו לפני כמה מאות שנים בתימן ומרוקו שלקחו את הילדים בלי להגיד למה ומדוע. בושה למדינת ישראל שהגיע לרמה של התנהגות בזמן הרדיפות באירופה. בושה למי שתומך במדינת ישראל במעשה הזה.

כל עוד הם יודעים מי עשה את הפיגוע, אללה באבלה!!!!!בועת סבון

ולמה את לא מרחמת על תינוק בן שנה וחצי שנשרף ישן?בועת סבון

כי הוא בן של האויב שלי.ירא ורך לבב

אהה ועוד משו..יומנים נשרפים
מי שמרחם על אכזרים סופו להתאכזר לרחמים. - מדינת ישראל!
בדיוטק מה שאת... תינוק, יש לרחם עליו, על עוד לא שעת מלחמה,בועת סבון

ורוצחים לא צריך לרחם עליהם אלא להתאכזר.

את התבלבלת

אבל הבעיה היא שהם לא יודעים!יומנים נשרפים
אז הם מפילים תתיק על הנערים האלה!!
ממ לא נכנס למוסריות, לא חושבת שמי ששרף עשה מעשה פסדר.אבל אל תשווה בין יהודי לערבי!! אם כל הכבוד למוסר הוא ערבי ויגדל על לשנוא את ההיהודים ולהרג אותם! אז פסדר נרצח תינוק אחד (ערבי!!) אבל בוא נשואה תכמות תינוקות שנירצחו משנת 2000(מהעם שלך!!) אז מה יותר מזעזע?שעושים כזה בלאגן בגלל תינוק ערבי שמת, או שמפקירים אותנו חסרי אונים מול הטרור הנוראי הזה?!
את לא מצפה שנרד לרמה שלהם כן??בועת סבון

לא הבנתי, אם היה פי 2 הוכחות נגד ערבים, ניראלך שלא היו עוצריבועת סבון

עוצרים אותם?

בואו לא נחיה בסרט, השבכ גם מענה ערבים..0

מסכימה מאוד עם בועת סבוןסme, myself& i
@מתנחלת גאה!! כל הערבים הם לא האויבים שלנו. הם בני אדם. רק המחבלים הם אויבים שלנו, וצריך לסמוך על השב"כ שהוא יודע מה הוא עושה, והוא מיומן- נכון, לפעמים עושים טעויות. אבל להתחיל לעשות הפגנות נגדם ושביתות זה לא לעניין עוד שהפרשה הזו היא בצו איסור פרסום, אז אנחנו לא באמת יודעים מה קורה שם.. מה עוד שאני אישית סומכת יותר על השב"כ מאיתמר בן גביר שמייצג אנשים שהם בעד רציחת ערבים על לא עוול בכפם. אנו צריכים להתפלל שהשב"כ ימצא את האשמים וישפוט אותם משפט צדק. לא להרפות את ידיה של המדינה. גם, תסתכלי על הערבים והיהודים- תכלס כולנו נוצרנו מעפר ונשמה וכולנו בני אדם. אם היו מענים כך ערבים היית כל כך זועקת על זה? -לא. למה? כי הם ערבים,? אין להם נשמה, ?הדם שלנו יותר אדום? למחשבה!
רק מהאולפנה שלי היו 400 שישבתו.א"י השלמה

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך