שלום וברכה,
אשמח לעצתכן אם משהי מכירה, התנסתה, שמעה.. (כדאי לקרוא את כל הפרטים כי המקרה קצת מבלבל.. תודה מראש למי שיהיה לה כוח
ילדתי לפני שנה. כיום מניקה כ3/4 פעמים ביום.עד לפני כמה חודשים הכל היה בסדר.
ב4-5 חודשים אחרונים דימומים לא מוסברים מדי פעם. חשבתי בהתחלה שזה מחזור אבל הגיעו במרווחים מאוד לא סבירים. בנוסף- בדיקת קולפוסקופיה לא תקינה שהעידה על דלקת בצוואר הרחם. הבדיקה מסבירה דימום שהיה לי באחת הפעמים בהם הגעתי לרופא והוא ראה שהדימום הוא מצוואר הרחם אך לא מהרחם. אבל- בפעם אחרת שהגעתי לרופא (עם דימום מוזר שנמשך כמעט שבועיים) הרופא ראה שהדימום ברחם וברחם יש רקמה מדממת. באותו רגע הרופא פסק לי להפסיק את הסרזט.
הפסקתי את הסרזט לפני חודש ומאז פסקו הדימומים. בבדיקת קולפוסקופיה חוזרת נמצא שהדלקת בצוואר הרחם קלה והרופאה חשבה שתיעלם תוך כמה חודשים. לפני כמה ימים היה לי דימום שהתחיל ישר (!!) לאחר קיום יחסים.
אני יודעת שבאופן כללי דלקת בצוואר הרחם עלולה לגרום לדימומים לאחר קיום יחסים אך האם זה הגיוני שזה גורם רק לפעמים? (פעמים אחרות בחודש האחרון לא היה דימום). האפשרות השנייה היא שזה מחזור אבל זה ממש מוזר לי! א.זה התחיל ממש אחרי היחסים (דקה אחרי) ב. זה לא מתנהג כמו מחזור שלי. פחות חזק והחל מהיום השלישי כבר במגמת ירידה עד שביום החמישי כבר לא היה לי כמעט כלום.
אני פשוט מתבאסת לאסור את עצמי לחינם אבל לא יודעת מה לעשות.. כנראה שנדבר היום עם רב גדולאבל רק רציתי לשמוע אם משהי שמעה על/ חוותה מקרה כזה בעבר..
תודה מראש לכל מי ששרדה עד כאן!