מה נראה לכם שאתם תומכים בעצורים האלה?? נפלתם על המוח??נפשי איוויתיך

אנשים פה בפורום מפרסמים לי שמות ולהתפלל לרפואתם אוי כמובן.. מה נראה לכם??\

ועאלק אומרים לי בשם התורה!! האנשים האלה בוגדים . במדינה. בעם. ובצלם אלוהים שבהם!.תתביישו לכם.. תחשבו עם עצמיכם.. תעשו חשבון נפש

מאיפה לך?????קשה זה טוב :-)

נכון!!מתיישב בנשמה

אנחנו לא צריכים ללמוד מהערבים

זה שהם עושים לנו דברים לא אומר שאנחנו צריכים לעשות להם אותו הדבר!!!

מאיפה לי?? השב"כ עצר אותם! והשבכ הוא המדינה שלך תכירי..נפשי איוויתיך

הוא פועל למען העם שלך!! למענך גם אם יש סיכוי שאחוז קטן היה טעות זה לא אומר שהם נהיו לי גדולי הדור??? מה הם הרב עובדיה שיעשו לי פה תהילים לרפואתם?? השבכ לא סתם עוצר אנשים.. הוא עושה מלאכת קודש למען העם שלו תאמיני לי שלחוקרים שם שמן הסתם גם להם יש אישה וילדים לא קל לחקור אותם.. אבל בכל זאת למען העם שלך הם עושים את זה.. מה עוד שהממשלה וכל הממונים אומרים שטענות על דברים מיניים וניסיון התאבדות זה שקר.. הם מנסים להפיל את כל הציבור הדתי לאומי.. צאו מהסרט1!!!

אנחנו עם אחד.. לא פותרים כלום בשנאה! מתיימרים לי להיות ממשיכי דרכו של הרב קוק..

קיצור דברי- אם אנחנו לא יודעים מה הלך שם אז תשתקו.. ואל תהפכו כל אחד שנחקר בשבכ ליהודי שחירף נפשו למען עמו ותורתו.. כי אתם נהנים לחיות בסרטים שמספקים לכם אקשן לחיים..

אז למה בכזאת אלימות??!!?!?!?קשה זה טוב :-)

בוכהבוכה

מסכים איתך, לא צריך באלימות נורא-רחמו
אם הם מסוכנים תעצור אותם אבל בלי מכות וצרות שנותנים להם. חזית, מסכנים, הם רק בני נוער מבולבלים בלי הדרכה אז צריכים ללמד אותם -לא לעשות להם מכות כזה רעות.
צריך ללמד אותם להיות ציונים אמתיים!! אינשאללא בורא עולם יציל אותנו, וילמדם את הדרך הנכונה! (אין לי כל בעיה אם הם יהפכו לחרדים לפחות אין להם כל הזבל הזה עם המרד... מרד... שלטון זר.)
לא נכון! השב"כ לא פועל למען עם ישראל, רק המלחקה הערבית.ירא ורך לבב

הוא פועל כדי לסכל טרור.

טרור יהודי מעולם לא פגע באדם מעם ישראל.

כך שכל המלקה היהודית בשב"כ לא מגנה על עם ישראל אלא על ערבים.

אתה מדבר כמו ילד בגן..נפשי איוויתיך

סיפור: פעם היה ילג בגן שנתן בעיטה לחבר שלו,הגננת באה ושאלה את הילד למה עשית את זה?? הילד ענה .. זה לא אני . זה הנעל ... אני רק נתתי בעיטה לנעל כי היא לא הייתה במידה של הרגל שלי והיא כל פעם עיצבנה אותי... והילד כנראה נפגע מהנעל ... 

המעשים שלהם פוגעים בעם ישראל.. יש פגיעות עקיפות שהם מעבר לרצח כמובן כולם שם צדיקים וחס וחלילה לא ירימו יד על יהודי.. אבל הם פוגעים המדינה שלך מגיעה למצב שהיא צריכה לחקור אותם קשות . הם פיתחו שיטות שלמות נגדחקירות... כל השכב אבל כולו פועל למען עם ישראל .. בהשגחה של מנהיגים שנבחרו על ידי רוב העם ... נמאס לי כבר לכתוב

המחלקה היהודית בשב"כ פועלת כדי להגן על הערבים מפני יהודים.ירא ורך לבב

זו מטרתה.

אולי הם רוצים להגן על הערבים כדי שהערבים לא יעשו פיגועים,

אבל המטרה היא להגן על הערבים מפני יהודים.

סליחה, אין שום הוכחות לכך שהם עשו את זה!הלב והמעין.
עבר עריכה על ידי מעין=) בתאריך י"ב בטבת תשע"ו 20:59

ואני מצתת את מה שהשר לביטחון פנים גלעד ארדן אמר ''אנחנו עושים הכל כדי שיהיה לנו גם ראיות שיאפשרו העמדה לדין והגשת כתבי אישום".

/News/News.aspx/311303

אז אני שואלת אותך, אם אפילו ראיות אין אז למה הם עוצרים אותם ומתעללים בהם ככה?! קודם שיביאו הוכחות! ובכל מקרה כל זה לא מצדיק את העינויים שהם עוברים שם! ועכשיו תשאל אותי אם הם עשו את זה אז מה ההבדל בינים לבין המחבלים? אז אני אגיד לך. המחבלים הם עושים בכוונה תחילה אך ורק בגלל שנאה על שום דבר שעשינו להם והנערים האלו אם הם עשו זאת הם עשו את זה מתוך תסכול וחוסר שליטה כשהם רואים את כל הפיגועים שבעם שלנווהם לא יודעים מה לעשות, אבל אצלם זה לא בא סתם ככה ביום בהיר אחד כי בא להם. להם זה רק מתוך תסכול וכעס. ולא, זה לא שאני תומכת במה שהם עשו, ממש לא! אני לא חושבת שזאת הדרך שלנו אבל אני רק אמרתי מה ההבדל.

ואני יכולה להגיד לך מקרבה ממקור אמין ביותר שלפחות אחד מעצורי דומא בכלל לא קשור למה שהיה שם!

ואם כל הכבוד לשב"כ ויש כבוד, העורכי דין נראים לי הרבה יותר אמינים מהשב"כ! (בנוגע לפרשה הזאת)

המדינה שלי ביצעה כמה פשעים בעבר, וכנראה גם בהווה.אדם כל שהוא

מלבד זאת, על פי העקרונות המקובלים במדינה שלי, ובשאר המדינות הדמוקרטיות, מעצרו של אדם איננו החלטה שהוא אשם במה שמיוחס לו.

ועוד משהו, שאולי יסדוק את המחשבה שכל מי שנחקר בשב"כ הוא...אדם כל שהוא

בהכרח פושע.

מכתבה שהתפרסמה בערוץ 7 לגבי אחד העצורים [ששוחרר בינתיים].

[כדאי להזכיר, שהרב קרקובר הוא לא מאנשי הגבעות, או ממתנגדי המדינה, ככל הידוע לי, הוא דווקא משתייך לזרם הממלכתי].

הרב אוהד קרקובר, רב היישוב כוכב השחר, משמיע הערב (חמישי) ביקורת חריפה על שירות הביטחון הכללי שבמרתפיו עצור כבר שבועיים דמות מרכזית בישוב, כחלק מחקירת ההצתה בכפר הערבי דומא.

"מדובר באיש חינוך עובד מועצה שעצרו אותו בדרך למילואים", סיפר הרב קרקובר בשיחה עם ערוץ 7. ''הוא מוחזק בתנאים מחפירים כמו אחרון הפושעים, לא נותנים לו להתפלל, להניח תפילין, להדליק נר חנוכה. זה מזעזע, לקחו אדם צדיק והפכו אותו לרב מחבלים".

הרב קרקובר משוכנע כי לעצור אין שום מידע או קשר להצתה בדומא, "כולם יודעים שהוא עובד כל הזמן בשיתוף פעולה עם הממסד והמשטרה. אני והוא עסקנו לפני המעצר שלו בהכנת תכנית חינוכית לנוער כדי לא להיגרר לשוליים. אז אדם כזה שמטפל בנערים להפוך אותו לפושע עצמו?

הרב קרקובר
"אם הוא היה יודע משהו, היה מדווח. מפקד החקירה אמר לי ליד שערי הכלא שהם יודעים שהוא לא קשור לאירוע, אבל הוא לא משתף לגמרי פעולה. האם על כך עוצרים בן אדם נשוי עם ארבעה ילדים? הדמעות יורדות לי, זה מפחיד. זה יוצר אצלנו משבר אמון בכוחות הביטחון, איך אתם יכולים לקחת כזה אדם, שהיה מצטיין נשיא, ולשים אותו שבועיים במרתפים?".

הרב קרקובר מצהיר שהנהגת היישוב לא תשתוק עד שהוא ישוחרר, "המשפחה נשארה לבד בחנוכה, הלכתי אליהם אתמול להדלקת נרות, זה סיפור קפקאי. האישה לא יודעת מה לעשות, אנחנו נצא למאבק ציבורי, נשבות שביתת שבת מול משרדי הממשלה.

"זה מפחיד שככה עוצרים אדם ישר והופכים אותו לרב מחבלים. אין לו שום מידע, כל מה שהוא יודע הוא מספר לממסד".

הם אחים שחשודים ברצח אויבים, למה לא לתמוך בהם?ירא ורך לבב

בשם התורה, הם אולי רצחו שלושה מעם אוייב של עם ישראל, עם שרצח לעם ישראל כבר אלפי אנשים, עם שרוצה להשמיד אותנו, לכבוש את ארצנו.

הם לא בוגדים בעמם, במדינה אולי כן, כי היא תומכת בערבים - אויבי עם ישראל. והם הצליחו לגבור בעוז ובתעצומות על הרחמנות הטבעית, כדי לרצוח שלושה אויבים. וכל זה רק במידה והם עשו.

למה לא לתמוך בהם???

בשם התורה שלהם... בדיוק כמו דעאש והנאציםנפשי איוויתיך

נכון, רק שזה מה שעשו דוד המלךירא ורך לבב

שמשון הגיבור

יפתח הגלעדי

שאול המלך

מרדכי היהודי

ועוד מלא מלא מלא

רצחו אויבים "רק" בגלל שהם אויבים.

דוד המלך רצח מאה פלישתים, והביא את עורלותם לשאול רק כדי לקנות את ביתו לאישה.

אתה יודע מה הבעיה שלך ושל כל החושבים כמוך??נפשי איוויתיך

לוקחים לי סיפורי תנ"ך... דנים מזה למעשה..  דוד נלחם.. נגד עם שיהיה במלחמה איתנו.. ותקף אותנו כל רגע. לכל מי שתיארת לא היה מדינה יהודית עם צבא וריבונות על המדינה שלו... לא היה בכלל מדינות בעולם עם שלטון כמו ימינו הכל אבל הכל היה שונה.... אתה סתם נהנה לייצר לעצמך עקשן....  הם נלחמו כנגד אויבים אבל לא היה להם מדינה יהודית שהיא התגלות ה' בעולם שאסרה עליהם. הם בוגדים כפשוטו בעם שלהם.. רוצחים חפים מפשע.. אול אתה יכול להשוות את המעשים שלהם(הגיבורים מהתנך שצטטת) לימי המנדט שהיה עם ששלט עלינו ולא היה מדינה ולא כלום אז היינו צריכים להרוג בו .. וגם אז לא חפים מפשע. 

צר לי אתה טועה ומטעה.

וואי וואי אז או שאת מנותקת מהעם או שאת חיה בפרדוקסהמצב חסה

תגידי הערבים הם האוהבים שלנו?

ראית כמה ערבים זרקו אבנים מתוך הכפר האומלל 'דומא' על יהודים?

היא לא כתבה שערבים הם אוהבי יהודיםלא נולדתי
היא כתבה שפגעו בחפים מפשע. כן. כי הערבים מדומא שהציתו את הבית שלהם לא רצחו ולא הציתו שום דבר לפני כן.

אין באמור לעיל שום תמיכה באף אחד, רק נסיון למקד את הדיון
זה כמו שאני יגיד שיהודי שנרצח באלון שבות הוא לא נרצח כי הואהמצב חסה

יהודי אלא כי הוא לא היה מוכן להיות בדעאש.

כל ערבי הוא אויב, כל יהודי הוא חלק מעם ישראל.

ולכי תראי מה הערבים תושבי דומא, אחים של הנרצחים עשו יום אחרי ששרפו את אח שלהם.. פתאום הם נהיו שונאי יהודים?

רגע אז מדינת ישראל עכשיו היא ממש גילוי שכינהפליקס(=
וזה
ודוד המלך לא? מה נקרא שליטה יהודית אם לא בית המקדש, קורבנות, מלך יהודי?
הם רצחו שלושה מהעם האויב של עם ישראלירא ורך לבב

בניגוד לחוק של מדינת ערב-רב שנמצאת על אדמת ארצנו הקדושה.

איפה הדבר הבעייתי?

לגבי דוד כן היה מדינה בזמנוזקוק לגאולה

שאול היה המלך, והיה סנהדרין.

מה עוד צריך כדי להיקרא מדינה יהודית?

גם אם הם טועיםיהודיה בנשמה

הם אחים שלנו, בשר מבשרינו!! למה שאני לא אתפלל על אחים שלי שנמצאים בצרה?!

כי הם מנסים להפיל אותך!!!מתיישב בנשמה

ח"ו! הם מנסים להפיל את הערבים.ירא ורך לבב

בדיוק כמו שעם ישראל לא התפלל על עכן שעמדו לסקול אותו...נפשי איוויתיך

יש מצווה לבער הרע מקרבנו.. הם טועים.. תתפללי שהם יחזרו בתשובה זה הכל.. צר לי עליהם לא פחות ממך.. אבל לתקוף את המדינה שלך והשבכ זה לא הדרך.. להרביץ ליד השניה שלך..

הם לא ה"רע" ואם כבר,כבשה
עדיף להתפלל על השבכ והמדינה שיחזרו בתשובה
הם בהחלט כן רעמתיישב בנשמה

או שימותוירא ורך לבב

וואי זה מזהה לא אותו דבר!!!קשה זה טוב :-)

לא רע... רק מדינה שלמה סוערת בגללם..נפשי איוויתיך

רק מתו שלוש חפים מפשע בגללם... רק משחירים את כל הציבור הדתי לאומי בגללם.. נראה לי שהם יותר גרועים מעכן.. ברור שזה לא אחד לאחד אבל לדעתי זה עיקרון דומה

ראאבק!!!!!קשה זה טוב :-)

שי אמר לך שזה בגללם??????? 

מה קשור... אינל מושג מיזהנפשי איוויתיך

אז למה כתבת בגללם??קשה זה טוב :-)

כל מי שסוער אומר בגלל הרצח בדומאמתיישב בנשמה

בגל הסיפור שלהם.. בגלל שהם פעלו נגד ערבים.. וחלק מהם רצחונפשי איוויתיך

לא הבנתי מה הבעיה

מאיפה אתה יודע שאלד מהם רצח????????קשה זה טוב :-)

מה אתה שבכ??

וואי!ראבק! כבר אמרתי לך! אין הוכחות שזה הם!!!הלב והמעין.

זה רק מוכיח את הראש של מי שעצר אותם! (לא מכלילה את כל השב"כ אבל כן את מי שקשור לסיפור הזה)

אבל אמרו בתקשורת שזה הם?!צעיר רענן

אה, מה, זה יכול להיות לא אמיתי?

מה יעבדו אלינו בתקשורת? 

מה נפתלי משקר?

<צ>

כןןןן הרבה פעמים משקרים בתקשורת והרבה פעמים נפתלי משקרמתיישב בנשמה

זה היה ציני.ירא ורך לבב

כן! חד משמעית כן!הלב והמעין.

תשמעקשה זה טוב :-)

אני גם חושבת שאם יהודי עשה את זה זה פשוט דבר נורא..

וזה חילול ה' גמור!!!!!!

ואם זה יהודי שעשה את זה כן מגיע לו להיות בכלא..

אבל אני גם לגמרי חושבת שזה פשוט נורא מה שעושים להם!!!!!! זה מזעזע, קורע תלב..!! (כן אפילו גורם לבכות... שזה המצב....) אז כן מתפללים שהם יצאו משם.. כי אולי זה לא הם... ולא מגיע להם שיתעללו בהם!!!!

טוב אז תארגני תפילות לכל מי שנחקר בשבכ ... אולי הם חפים מפשענפשי איוויתיך

קצת מוזר שהמדינה שלך שבחרת בה ומנהיגיה מהציבוור שלך חוקרת מישו ואת מתפללת שתפסיק.. סבבה קרובים שיתפללו עד מחר.. אבל לא צריך להפוך את זה למשו לאומי.. "תפילות לשחרור הנחקרים" כאילו הם נפלו בשבי הסובייטי

אבל הם בדיוק חלק ממני!!!קשה זה טוב :-)

כן, מפריעה לי שמתעללים בהם, מפריעה לי שזה מה שיהודי עושה ליהודי.... 

(ואני עדיין לא יכולה לבחור...

לא מפריע לך?

אשמתם המלאהמתיישב בנשמה

הם אלו שרצחו - עכשיו ישאו בתוצאות!!

אפשר להבין מאיפה אתה יודע שהם אלו שרצחו????קשה זה טוב :-)

למה אתם חושבים שאתם יודעים??קשה זה טוב :-)

בחייאת ראבק!!! למה נראה לכם שאתם יודעים מי עשה את זה? ומי לא עשה את זה? 

ומי קשור ומי לא קשור?

אההה???

אני לא יודע.. אבל יש שבכ... וכן אני יודע שחלקםנפשי איוויתיך

עשו דברים נגד ערבים חפים מפשע.. ואם השבכ חוקר אותם ככה בדרגה כזאת כנראה יש בסיס.. שוב אני לא יודע מי עשה מו אבל תנו לשבכ לעשות את העבודה שלו.. ואם אתם תמימים וחושבים שכולם שם מסכנים שלא עשו כלום אז צאו מהסרט.. "פעילי הימין הקיצוני ועורכי דינם מנסים להסיט את הקשב הציבורי והמשפטי ממעשי הטרור החמורים אשר בוצעו ע"י ההתארגנות האמורה ולהפנותה נגד הלגיטימיות שבניהול החקירה לחשיפת מבצעיהם." ציטוט מהיום אהממ מעיין ולא מלפני שבועיים שעדיין החקירה לא הייתה במהלכה.

אבל זה לא משנה .. אתם לא מכירים את השבכ יותר משרת המשפטים שאחראית לפקח ויודעת כל מה שיש שם... והיא לא חשודה בשנאת יהודים.. או רצון לפרק אותם מכות סתם

..כבשה
א' ערבים הם לא בדיוק "חפים מפשע".
ב' השבכ יודע שהם לא עשו את זה. הוא פשוט חיפש על מי להפיל את זה. ויש להם אליבי.
ג' אתם אף פעם לא תבינו אותנו ואנחנו לא אותכם ואין פואנטה להתווכח, ולהגביר שינאת חינם
מאיפה את מוכיחה את טענה ב'?לא נולדתי
סתם לידע כללי
מאיפה שהשב"כ הוכיח שהם הרוצחיםהמצב חסה

למה אתה עובד שם??לא נולדתי
שאתה יודע שהם אומרים שטויות?
אני אמרתי שהם אומרים שטויות?המצב חסה

יכול להיות שהם צודקים, אבל מאותה נקודת הנחה שהם צודקים אפשר גם להגיד שהם משקרים

נכוןלא נולדתי
אז הגענו לחצי-חצי
אנחנו לא יודעים מי צודק.. ומתפללים שהאמת תצא לאור, שבע"ה אם הם הואשמו סתם הם ישוחררו במהרה בלי צלקות נפשיות ופיזיות. ושאם לא, יגיעו על עונשם.
את מתפללת שיגיעו על ענשם ואני שיגיעו אל שכרםהמצב חסה

אז אתה בעצם תומך נלהב במעשהלא נולדתי
טוב זאת דעתך
איזה סיבה יש לי שלא?המצב חסה

עזובלא נולדתי
אנחנו פשוט לא באותו ראש, אין טעם להתווכח על זה ספציפית. אני אסכם: אתה בעד נקמה יהודית של אנשים פרטיים בימנו, ואני חושבת שזה לא הזמן ,לא המקום ולא עוזר. זהו
הטעות בידך.המצב חסה

במה? שאני מפסיקה כאן את הדיון?לא נולדתי
לא, באבחון שלך לגבי מה שאני חושבהמצב חסה

אתה מוזמן לתקן אותי..לא נולדתי
אני לא מעוניין. אני רק מודיע לך שאתה טועההמצב חסה

מה לעשות שההנהגה לא נוקמת??תסיר חרפה מעיר
זה לא משנהלא נולדתי
למה נראה לך שזה עוזר. והראיות לפנינו שהמעשה הזה מרחיק ומפלג את העם.
חוצמזה שכן מנסים לנקום, בהריסת הבתים
זה בדיחה.ירא ורך לבב

מה זה הריסת בתים?

את מי זה מעניין,

עובדה שיש מלא פיגועים,

למה ערבים עדיין עושים פיגועים? הרי הורסים להם את הבתים!

נקמה זה להרוג!

שמשון בנקמה על עין אחת שלו הרג כמה אלפים טובים.

(רק על הגג היו 3000, למטה הרבה יותר, והיו שם גם כל המנהיגים והמי ומי של פלישתים)

נקודה למחשבה:

בית יהודי שנבנה ללא אישורים עלול להיהרס גם אם בעליו לא מבצע פיגוע.

לעיתים הורסים גם בתים יהודים שנבנו עם אישורים, ללא שבעליהם עשו כל רע.

בית ערבי שנבנה ללא אישורים - לא נהרס.

לעיתים הורסים בתים ערבים שנבנו ללא אישורים, אבל רק אם בעליהם רצחו, ובג"ץ הורה להרוס את ביתם.

"מנסים לנקום"

כי אם היו ראיות לא היו צריכים לחקור, היו מרשיעים וזהו.ירא ורך לבב

חוקרים כי אין ראיות.

חקירה זה תמיד השלב שלפני כל ראיהלא נולדתי
אפילו אם מצאנו טביעות אצבע של הרוצח בזירה, חוקרים אותו כדי לברר יותר את הסיפור
ולכן הטענה שלך לא שכנעה אותי
אם יש טביעת אצבע שלוירא ורך לבב

יחקרו אותו,

אבל לא יקבלו אישור לעינויים.

מקבלים אישור לעינויים ולהארכות מעצר רק כי אין להם ראיות והם רוצים להביא הודאות.

נכון.. נקודה למחשבהלא נולדתי
השאלה האם תמיד אין ראיות או שספציפית הסיפור הזה מסריח
כי הם נפלו בשבי במדינת ערב-רב.ירא ורך לבב

את ממלכתית קיצוניתתסיר חרפה מעיר
כל מה שהמדינה הקדושה אומרת עושים!! ומה שהיא עושה זה צודק!!
צר לי לבשר לך, אך את אחד משני הדברים.
או חייה בבועה.
או מתתתמת..
הם לא חפים מפשע, הם אויבים!!!!!!ירא ורך לבב

תפנימו את זה!!!!!!!

הכפשת הציבור הדתי לאומי זה לא אשמתםזקוק לגאולהאחרונה

א - הם לא מזדהים עם הציבור הזה 

ב - מי שמכפיש ציבור בגלל בודדים זה לא אשמת הבודדים אלא אשמת המכפישים שמוציאים שם רע על ציבור מעמ"י (וידוע מה שאמרו חז"ל על מי שמלבין פני חברו ברבים (ק"ו אם פני רבים ברבים) אין לו מחילה וכו'. והרבה רבנים כתבו שמי שאומר לשה"ר על ציבור ומפרסם את הדברים, כמות העבירות שנאצרות במאזניים שלו בשמיים היא עצומה... (מספר האנשים בציבור המסופרXמספר האנשים ששמעו=מספר העברות. וכל אדם שסיפרו עליו לשה"ר זה יותר מעבירה אחת. בעצם, מי שהכפיש את הציבור הדתי לאומי בתשקורת, עבר על 11 לאוין+9 עשין (מחושב עפ"י הקדמת הח"ח) כפול 800,000 (בערך - כמות הדת"ל) כפול השומעים (קרי-כל העולם) ונראה שהסיכויים לגן עדן לא נראים כ"כ מבטיחים...)

אם המדינה הייתה פועלת לפי ההלכה לא היההשתיקה שלי
צריך להתפלל עליהם. אבל היא לא. וסורי, אינלי אמון באהבה שהמחלקה היהודית רוחשת לחלק הזה בעם ישראל. וגם אם רוב הדיווחים לא נכונים התמונה שמצטיירת מזעזעת. אנחנו אמורים לבער את הרע מקירבנו ולא להסכים שבמדינתנו האהובה ראשית צמיחת גאולתנו יקרו דברים כאלה, ועוד בצורה חוקית....!
אהבת ישראל בנשמה.
אכן יש מצווה לבער הרע מקרבנותסיר חרפה מעיר
צריך לבער את המחשבות האלה על האחים שלך.
מאיפה הגיע הלבער?? מה הקשר?
ד'א השב''כ יצא בהצהרה שכל המעשים שנטעניםעשו יכין
עליהם הם שקר גמור- עכשיו אנשים יכולים לכנות אותם גם שקרנים בנוסף לשלל הכינויים האחרים אבל אני נוטה להאמין, כל הסיפור נשמע לי הזוי מהתחלה...ברור שהיה משהו אבל אני מתאר לעצמי שיצא קצת מפורפורצית.
אני לא חקרתי את הנושא לעומק ויכול להיות מאוד שאני טועה
כל הבעיה שלךגינגיתתתתת
שאתה מאמין וסומך על המדינה במאת האחוזים.
נעים מאוד. אין דבר מושלם בעולם.
וזה שהם טוענים שמדינת ישראל דואגת לאזרחיה היהודים זה רק טענה.לא יותר מכך.
אדם שמסוגל להתעלל ככה באחיו היהודים הוא ללא ספק אינו שליח של שום דבר שקשור להתגלות ה׳ בעולם.אולי להפך.
סתם שאלה. איך היית מגיבה אם היית שומעתעשו יכין
על התעללות דומה באנס או רוצח, כשהעינויים יכלו למנוע רצח נוסף?
אני מוכן להסתכן ולומר שלא היה מדגדג לך או שהיית מחשיבה את זה הכרחי- עכשיו תסבירי לי מה שונה מהרצח של שלושת האנשים לבין המקרה שהצגתי.
אז אצלך אין הבדל בין יהודי לגויהמצב חסה

תלוי למה את קוראת תומכים..סתמישוו
אם הם עשו את זה, תומך זה הדבר האחרון שאני אעשה ..
אם הם לא עשו את זה, אני תומך בהם.

למרות שאני מתאר לעצמי שלא סתם הם עצורים
אבל לא יודע.. אולי באמת הם לא עשו כלום.
בכל מקרה, כל עוד אני לא יודע אז אין מה להגיד..

אבל אני באמת נגד זה שלהם שהם רק חשודים , מענים אותם..
אבל כל ערבי מחבל שרק נוטרל עוד יצא מפה מהכלא.. אפח'ד לא ייגע בו.. ומקסימום יהרסו לו ת'בית ויבנו
לא יודע מה הם עשו...אבל ביינתים אין שום אישור לענות אותם סתםאיש חשוב

מסכים, אני איתךסתמישוו
הנה כמה עובדות שלא מספיק מודעים להםפליקס(=
א. והכי חשוב , לא בטוח שהם אחראים למה שקרה בדומא. אולי זה סתם הפללה.
ב. עם כל הכבוד למדינה שאני אוהבת ומעריכה, כבר שמנו לב שיש יחס שונה לאותן ה'פשעים' והכל תלוי מאיזה צד זה בא. ואני לא מדברת על יהודים וערבים אלא על שמאלנים וימניים. ימני מביע דעה נגד הממשל - מעצר , חקירות וכו. שמאלני מביע דעה נגד הממשל - נאדה. אז עם כל ההערכה אי אפשר לסמוך עליהם במאה אחוז.
ג. יש חוקים המדינה ואנחנו מוחים על ההפרה שלהם - קטין נמצא במעצר - זכותו לקבל יחסי אנושי, לפגוש עורך דין וכו.
ד. וכל אחד לומר את זה האזרחות - הזכות לשם טוב. - אדם לא יוכפש בציבור עד שלא הוכח שהוא עשה את העבירה שהוא מואשם בה. וזה כמובן רק אחרי משפט.
ומה שצריך להיות מעל הכל - הם יהודים. כואב לנו על הכאב שלהם גם אם הם אכן עשו משהו לא טוב - שירצו עונש מאסר. אבל לא עינויים זוועתיים שלא משתמשים בהם היום אפילו לא נגד אויבים.
מחילה שאני מגיבה ככה בלי לקרוא שום תגובה אלא רק את הפתיחהמי נהר!

הפתיחה שלך מביעה שאין לך מושג בכלל שום דבר מהסיפור ופשוט קראת יותר מדי ווינט או משהו...תגיד מה שתגיד נוער גבעות זה הנוער היחיד שבאמת מזיז פה דברים במדינה הזאת.... ד:א- שונאת את המושג הזה נוער גבעות, זה כ"כ הכללה

אולי לך אין בכלל מושג מהסיפור ולכן את זורקת משפטים באווירנפשי איוויתיך

תדברי לעניין מה לא צודק במה שאמרתי לדעתך??

תקשיב, גם אם זה הם עשו,קיפודה
ישמח אותך שהמצב שלהם ידרדר? יעשה לך טוב לראות את המשפחות שלהם שבורות ואותם עם בעיות נפשיות? תענה דוגרי. אחרי שתבין שהם חלק ממך.
לא . בכלל לא.. אבל לעודד את הדרך שלהם ואת מה שהםנפשי איוויתיך

עשו זה רק יגרום לעוד אנשים כאלה ועוד משפחות שבורות... 

לא לעודד. אבל אין מצב שהורסים אותם ככה.קיפודה

אין מצב שיהודי הורס לאח שלו ככה את החיים ואת כולו. גם פיזית וגם לא..

נשמה התבלבלת, אני מאוווד יודעת מהסיפור. זה אתהמי נהר!

שזורק משפטים לא קשורים... ההכל! עצם האמירה! נראלי כולם פה הסבירו יפה מאוד... אין לי כוח יותר אפילו להגיד, הותשתי מלהיות המסבירה של הסיפור כל היום. אם זה עדיין מציק לך מאווד מה דעתי, אז נשקול שוב לענות

וואווו! לא קראתי את כל השרשור אבל אני מזועזעת רק מהכותרת!!יומנים נשרפים

מה נראלך?? הם חלק מהעם שלך, הם אחים שלך!!! תרצה או לא תרצה!

וואוו אני בשוק!!

??זמרת מיוחדת

מה זאת אומרת?

העצורים האילו לא עשו כלום וגם אם כן עינויים זה ממש לא דרך

סגרו תשרשור מיד!ואל תגיבו!מזה!?!''הכל לטובה''

ויש לי משהו להגיד לך- ולהפסיק להגיב''הכל לטובה''

העצורים האלה ''חשודים'' בשעשו משהו ''לא טוב'' .

חושדים בהם שהם הרגו מישהו בפלסטין.

אבל שהמחבלים הורגים אותנו.המדינה והשב''כ אומרים :סבבה שימשיכו להרוג את אחים שלנו.(לא ככה אבל במילים אחרות,אבל המשמעות אותה משמעות).

שאנחנו הורגים משלהם ,המדינה נגנדו.אבל שהם הורגים אותנו,המדינה והשב''כ נותנת 

להם להמשיך..!

אז שים לב לשרשור שפתחת!אל תגיבו!!!!!!!

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך