אנשים פה בפורום מפרסמים לי שמות ולהתפלל לרפואתם אוי כמובן.. מה נראה לכם??\
ועאלק אומרים לי בשם התורה!! האנשים האלה בוגדים . במדינה. בעם. ובצלם אלוהים שבהם!.תתביישו לכם.. תחשבו עם עצמיכם.. תעשו חשבון נפש
אנשים פה בפורום מפרסמים לי שמות ולהתפלל לרפואתם אוי כמובן.. מה נראה לכם??\
ועאלק אומרים לי בשם התורה!! האנשים האלה בוגדים . במדינה. בעם. ובצלם אלוהים שבהם!.תתביישו לכם.. תחשבו עם עצמיכם.. תעשו חשבון נפש
אנחנו לא צריכים ללמוד מהערבים
זה שהם עושים לנו דברים לא אומר שאנחנו צריכים לעשות להם אותו הדבר!!!
הוא פועל למען העם שלך!! למענך גם אם יש סיכוי שאחוז קטן היה טעות זה לא אומר שהם נהיו לי גדולי הדור??? מה הם הרב עובדיה שיעשו לי פה תהילים לרפואתם?? השבכ לא סתם עוצר אנשים.. הוא עושה מלאכת קודש למען העם שלו תאמיני לי שלחוקרים שם שמן הסתם גם להם יש אישה וילדים לא קל לחקור אותם.. אבל בכל זאת למען העם שלך הם עושים את זה.. מה עוד שהממשלה וכל הממונים אומרים שטענות על דברים מיניים וניסיון התאבדות זה שקר.. הם מנסים להפיל את כל הציבור הדתי לאומי.. צאו מהסרט1!!!
אנחנו עם אחד.. לא פותרים כלום בשנאה! מתיימרים לי להיות ממשיכי דרכו של הרב קוק..
קיצור דברי- אם אנחנו לא יודעים מה הלך שם אז תשתקו.. ואל תהפכו כל אחד שנחקר בשבכ ליהודי שחירף נפשו למען עמו ותורתו.. כי אתם נהנים לחיות בסרטים שמספקים לכם אקשן לחיים..
![]()
![]()
הוא פועל כדי לסכל טרור.
טרור יהודי מעולם לא פגע באדם מעם ישראל.
כך שכל המלקה היהודית בשב"כ לא מגנה על עם ישראל אלא על ערבים.
סיפור: פעם היה ילג בגן שנתן בעיטה לחבר שלו,הגננת באה ושאלה את הילד למה עשית את זה?? הילד ענה .. זה לא אני . זה הנעל ... אני רק נתתי בעיטה לנעל כי היא לא הייתה במידה של הרגל שלי והיא כל פעם עיצבנה אותי... והילד כנראה נפגע מהנעל ...
המעשים שלהם פוגעים בעם ישראל.. יש פגיעות עקיפות שהם מעבר לרצח כמובן כולם שם צדיקים וחס וחלילה לא ירימו יד על יהודי.. אבל הם פוגעים המדינה שלך מגיעה למצב שהיא צריכה לחקור אותם קשות . הם פיתחו שיטות שלמות נגדחקירות... כל השכב אבל כולו פועל למען עם ישראל .. בהשגחה של מנהיגים שנבחרו על ידי רוב העם ... נמאס לי כבר לכתוב
זו מטרתה.
אולי הם רוצים להגן על הערבים כדי שהערבים לא יעשו פיגועים,
אבל המטרה היא להגן על הערבים מפני יהודים.
ואני מצתת את מה שהשר לביטחון פנים גלעד ארדן אמר ''אנחנו עושים הכל כדי שיהיה לנו גם ראיות שיאפשרו העמדה לדין והגשת כתבי אישום".
אז אני שואלת אותך, אם אפילו ראיות אין אז למה הם עוצרים אותם ומתעללים בהם ככה?! קודם שיביאו הוכחות! ובכל מקרה כל זה לא מצדיק את העינויים שהם עוברים שם! ועכשיו תשאל אותי אם הם עשו את זה אז מה ההבדל בינים לבין המחבלים? אז אני אגיד לך. המחבלים הם עושים בכוונה תחילה אך ורק בגלל שנאה על שום דבר שעשינו להם והנערים האלו אם הם עשו זאת הם עשו את זה מתוך תסכול וחוסר שליטה כשהם רואים את כל הפיגועים שבעם שלנווהם לא יודעים מה לעשות, אבל אצלם זה לא בא סתם ככה ביום בהיר אחד כי בא להם. להם זה רק מתוך תסכול וכעס. ולא, זה לא שאני תומכת במה שהם עשו, ממש לא! אני לא חושבת שזאת הדרך שלנו אבל אני רק אמרתי מה ההבדל.
ואני יכולה להגיד לך מקרבה ממקור אמין ביותר שלפחות אחד מעצורי דומא בכלל לא קשור למה שהיה שם!
ואם כל הכבוד לשב"כ ויש כבוד, העורכי דין נראים לי הרבה יותר אמינים מהשב"כ! (בנוגע לפרשה הזאת)
מלבד זאת, על פי העקרונות המקובלים במדינה שלי, ובשאר המדינות הדמוקרטיות, מעצרו של אדם איננו החלטה שהוא אשם במה שמיוחס לו.
בהכרח פושע.
מכתבה שהתפרסמה בערוץ 7 לגבי אחד העצורים [ששוחרר בינתיים].
[כדאי להזכיר, שהרב קרקובר הוא לא מאנשי הגבעות, או ממתנגדי המדינה, ככל הידוע לי, הוא דווקא משתייך לזרם הממלכתי].
הרב אוהד קרקובר, רב היישוב כוכב השחר, משמיע הערב (חמישי) ביקורת חריפה על שירות הביטחון הכללי שבמרתפיו עצור כבר שבועיים דמות מרכזית בישוב, כחלק מחקירת ההצתה בכפר הערבי דומא.
"מדובר באיש חינוך עובד מועצה שעצרו אותו בדרך למילואים", סיפר הרב קרקובר בשיחה עם ערוץ 7. ''הוא מוחזק בתנאים מחפירים כמו אחרון הפושעים, לא נותנים לו להתפלל, להניח תפילין, להדליק נר חנוכה. זה מזעזע, לקחו אדם צדיק והפכו אותו לרב מחבלים".
הרב קרקובר משוכנע כי לעצור אין שום מידע או קשר להצתה בדומא, "כולם יודעים שהוא עובד כל הזמן בשיתוף פעולה עם הממסד והמשטרה. אני והוא עסקנו לפני המעצר שלו בהכנת תכנית חינוכית לנוער כדי לא להיגרר לשוליים. אז אדם כזה שמטפל בנערים להפוך אותו לפושע עצמו?
הרב קרקובר
"אם הוא היה יודע משהו, היה מדווח. מפקד החקירה אמר לי ליד שערי הכלא שהם יודעים שהוא לא קשור לאירוע, אבל הוא לא משתף לגמרי פעולה. האם על כך עוצרים בן אדם נשוי עם ארבעה ילדים? הדמעות יורדות לי, זה מפחיד. זה יוצר אצלנו משבר אמון בכוחות הביטחון, איך אתם יכולים לקחת כזה אדם, שהיה מצטיין נשיא, ולשים אותו שבועיים במרתפים?".
הרב קרקובר מצהיר שהנהגת היישוב לא תשתוק עד שהוא ישוחרר, "המשפחה נשארה לבד בחנוכה, הלכתי אליהם אתמול להדלקת נרות, זה סיפור קפקאי. האישה לא יודעת מה לעשות, אנחנו נצא למאבק ציבורי, נשבות שביתת שבת מול משרדי הממשלה.
"זה מפחיד שככה עוצרים אדם ישר והופכים אותו לרב מחבלים. אין לו שום מידע, כל מה שהוא יודע הוא מספר לממסד".
בשם התורה, הם אולי רצחו שלושה מעם אוייב של עם ישראל, עם שרצח לעם ישראל כבר אלפי אנשים, עם שרוצה להשמיד אותנו, לכבוש את ארצנו.
הם לא בוגדים בעמם, במדינה אולי כן, כי היא תומכת בערבים - אויבי עם ישראל. והם הצליחו לגבור בעוז ובתעצומות על הרחמנות הטבעית, כדי לרצוח שלושה אויבים. וכל זה רק במידה והם עשו.
למה לא לתמוך בהם???
שמשון הגיבור
יפתח הגלעדי
שאול המלך
מרדכי היהודי
ועוד מלא מלא מלא
רצחו אויבים "רק" בגלל שהם אויבים.
דוד המלך רצח מאה פלישתים, והביא את עורלותם לשאול רק כדי לקנות את ביתו לאישה.
לוקחים לי סיפורי תנ"ך... דנים מזה למעשה.. דוד נלחם.. נגד עם שיהיה במלחמה איתנו.. ותקף אותנו כל רגע. לכל מי שתיארת לא היה מדינה יהודית עם צבא וריבונות על המדינה שלו... לא היה בכלל מדינות בעולם עם שלטון כמו ימינו הכל אבל הכל היה שונה.... אתה סתם נהנה לייצר לעצמך עקשן.... הם נלחמו כנגד אויבים אבל לא היה להם מדינה יהודית שהיא התגלות ה' בעולם שאסרה עליהם. הם בוגדים כפשוטו בעם שלהם.. רוצחים חפים מפשע.. אול אתה יכול להשוות את המעשים שלהם(הגיבורים מהתנך שצטטת) לימי המנדט שהיה עם ששלט עלינו ולא היה מדינה ולא כלום אז היינו צריכים להרוג בו .. וגם אז לא חפים מפשע.
צר לי אתה טועה ומטעה.
תגידי הערבים הם האוהבים שלנו?
ראית כמה ערבים זרקו אבנים מתוך הכפר האומלל 'דומא' על יהודים?
יהודי אלא כי הוא לא היה מוכן להיות בדעאש.
כל ערבי הוא אויב, כל יהודי הוא חלק מעם ישראל.
ולכי תראי מה הערבים תושבי דומא, אחים של הנרצחים עשו יום אחרי ששרפו את אח שלהם.. פתאום הם נהיו שונאי יהודים?
בניגוד לחוק של מדינת ערב-רב שנמצאת על אדמת ארצנו הקדושה.
איפה הדבר הבעייתי?
שאול היה המלך, והיה סנהדרין.
מה עוד צריך כדי להיקרא מדינה יהודית?
הם אחים שלנו, בשר מבשרינו!! למה שאני לא אתפלל על אחים שלי שנמצאים בצרה?!
יש מצווה לבער הרע מקרבנו.. הם טועים.. תתפללי שהם יחזרו בתשובה זה הכל.. צר לי עליהם לא פחות ממך.. אבל לתקוף את המדינה שלך והשבכ זה לא הדרך.. להרביץ ליד השניה שלך..
רק מתו שלוש חפים מפשע בגללם... רק משחירים את כל הציבור הדתי לאומי בגללם.. נראה לי שהם יותר גרועים מעכן.. ברור שזה לא אחד לאחד אבל לדעתי זה עיקרון דומה
שי אמר לך שזה בגללם???????
לא הבנתי מה הבעיה
מה אתה שבכ??
זה רק מוכיח את הראש של מי שעצר אותם! (לא מכלילה את כל השב"כ אבל כן את מי שקשור לסיפור הזה)
אה, מה, זה יכול להיות לא אמיתי?
מה יעבדו אלינו בתקשורת?
מה נפתלי משקר?
<צ>
אני גם חושבת שאם יהודי עשה את זה זה פשוט דבר נורא..
וזה חילול ה' גמור!!!!!!
ואם זה יהודי שעשה את זה כן מגיע לו להיות בכלא..
אבל אני גם לגמרי חושבת שזה פשוט נורא מה שעושים להם!!!!!! זה מזעזע, קורע תלב..!! (כן אפילו גורם לבכות... שזה המצב....) אז כן מתפללים שהם יצאו משם.. כי אולי זה לא הם... ולא מגיע להם שיתעללו בהם!!!!
קצת מוזר שהמדינה שלך שבחרת בה ומנהיגיה מהציבוור שלך חוקרת מישו ואת מתפללת שתפסיק.. סבבה קרובים שיתפללו עד מחר.. אבל לא צריך להפוך את זה למשו לאומי.. "תפילות לשחרור הנחקרים" כאילו הם נפלו בשבי הסובייטי
כן, מפריעה לי שמתעללים בהם, מפריעה לי שזה מה שיהודי עושה ליהודי....
(ואני עדיין לא יכולה לבחור...
)
לא מפריע לך?
הם אלו שרצחו - עכשיו ישאו בתוצאות!!
בחייאת ראבק!!! למה נראה לכם שאתם יודעים מי עשה את זה? ומי לא עשה את זה?
ומי קשור ומי לא קשור?
אההה???
עשו דברים נגד ערבים חפים מפשע.. ואם השבכ חוקר אותם ככה בדרגה כזאת כנראה יש בסיס.. שוב אני לא יודע מי עשה מו אבל תנו לשבכ לעשות את העבודה שלו.. ואם אתם תמימים וחושבים שכולם שם מסכנים שלא עשו כלום אז צאו מהסרט.. "פעילי הימין הקיצוני ועורכי דינם מנסים להסיט את הקשב הציבורי והמשפטי ממעשי הטרור החמורים אשר בוצעו ע"י ההתארגנות האמורה ולהפנותה נגד הלגיטימיות שבניהול החקירה לחשיפת מבצעיהם." ציטוט מהיום אהממ מעיין ולא מלפני שבועיים שעדיין החקירה לא הייתה במהלכה.
אבל זה לא משנה .. אתם לא מכירים את השבכ יותר משרת המשפטים שאחראית לפקח ויודעת כל מה שיש שם... והיא לא חשודה בשנאת יהודים.. או רצון לפרק אותם מכות סתם
יכול להיות שהם צודקים, אבל מאותה נקודת הנחה שהם צודקים אפשר גם להגיד שהם משקרים
מה זה הריסת בתים?
את מי זה מעניין,
עובדה שיש מלא פיגועים,
למה ערבים עדיין עושים פיגועים? הרי הורסים להם את הבתים!
נקמה זה להרוג!
שמשון בנקמה על עין אחת שלו הרג כמה אלפים טובים.
(רק על הגג היו 3000, למטה הרבה יותר, והיו שם גם כל המנהיגים והמי ומי של פלישתים)
נקודה למחשבה:
בית יהודי שנבנה ללא אישורים עלול להיהרס גם אם בעליו לא מבצע פיגוע.
לעיתים הורסים גם בתים יהודים שנבנו עם אישורים, ללא שבעליהם עשו כל רע.
בית ערבי שנבנה ללא אישורים - לא נהרס.
לעיתים הורסים בתים ערבים שנבנו ללא אישורים, אבל רק אם בעליהם רצחו, ובג"ץ הורה להרוס את ביתם.
"מנסים לנקום"
חוקרים כי אין ראיות.
יחקרו אותו,
אבל לא יקבלו אישור לעינויים.
מקבלים אישור לעינויים ולהארכות מעצר רק כי אין להם ראיות והם רוצים להביא הודאות.
תפנימו את זה!!!!!!!
א - הם לא מזדהים עם הציבור הזה
ב - מי שמכפיש ציבור בגלל בודדים זה לא אשמת הבודדים אלא אשמת המכפישים שמוציאים שם רע על ציבור מעמ"י (וידוע מה שאמרו חז"ל על מי שמלבין פני חברו ברבים (ק"ו אם פני רבים ברבים) אין לו מחילה וכו'. והרבה רבנים כתבו שמי שאומר לשה"ר על ציבור ומפרסם את הדברים, כמות העבירות שנאצרות במאזניים שלו בשמיים היא עצומה... (מספר האנשים בציבור המסופרXמספר האנשים ששמעו=מספר העברות. וכל אדם שסיפרו עליו לשה"ר זה יותר מעבירה אחת. בעצם, מי שהכפיש את הציבור הדתי לאומי בתשקורת, עבר על 11 לאוין+9 עשין (מחושב עפ"י הקדמת הח"ח) כפול 800,000 (בערך - כמות הדת"ל) כפול השומעים (קרי-כל העולם) ונראה שהסיכויים לגן עדן לא נראים כ"כ מבטיחים...)

הפתיחה שלך מביעה שאין לך מושג בכלל שום דבר מהסיפור ופשוט קראת יותר מדי ווינט או משהו...תגיד מה שתגיד נוער גבעות זה הנוער היחיד שבאמת מזיז פה דברים במדינה הזאת.... ד:א- שונאת את המושג הזה נוער גבעות, זה כ"כ הכללה
תדברי לעניין מה לא צודק במה שאמרתי לדעתך??
עשו זה רק יגרום לעוד אנשים כאלה ועוד משפחות שבורות...
אין מצב שיהודי הורס לאח שלו ככה את החיים ואת כולו. גם פיזית וגם לא..
שזורק משפטים לא קשורים... ההכל! עצם האמירה! נראלי כולם פה הסבירו יפה מאוד... אין לי כוח יותר אפילו להגיד, הותשתי מלהיות המסבירה של הסיפור כל היום. אם זה עדיין מציק לך מאווד מה דעתי, אז נשקול שוב לענות
מה נראלך?? הם חלק מהעם שלך, הם אחים שלך!!! תרצה או לא תרצה!
וואוו אני בשוק!!
מה זאת אומרת?
העצורים האילו לא עשו כלום וגם אם כן עינויים זה ממש לא דרך
העצורים האלה ''חשודים'' בשעשו משהו ''לא טוב'' .
חושדים בהם שהם הרגו מישהו בפלסטין.
אבל שהמחבלים הורגים אותנו.המדינה והשב''כ אומרים :סבבה שימשיכו להרוג את אחים שלנו.(לא ככה אבל במילים אחרות,אבל המשמעות אותה משמעות).
שאנחנו הורגים משלהם ,המדינה נגנדו.אבל שהם הורגים אותנו,המדינה והשב''כ נותנת
להם להמשיך..!
אז שים לב לשרשור שפתחת!אל תגיבו!!!!!!!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!