תעזרו לי...תביאו לי שמות של אוכל שאפשר לאכו אותו הרבה והוא לא מרזה(ירקות פירות פרכיות)
מה עוד?
תעזרו לי...תביאו לי שמות של אוכל שאפשר לאכו אותו הרבה והוא לא מרזה(ירקות פירות פרכיות)
מה עוד?
תחפשי באינטרנט יש מלא מתכונים דיאטטיים אם באלך, ותפריטים לארוחות דלות קלוריות
לפעמים זה ממש משביע, באמת.
תאכלי לחם מלאא.. ופריכיות. עדיף פריכיות.. זה עוד נסבל.. אם אתה לא חי עלזה שנה שלממהה..
אסור לי הרבה אוכלים ואחד מהם זה קמח אז חייתי שנה וחצי בערך על פריכיות וירדתיי פווווווווללל עד שהרופא אמר שזה מצב מסוכן כבר אז שאני צכה לאכול לחם מתפוחי אדמה נראליי ואבל אני אוכלת רגייל 
תאכלי פריכיות וירקותת.. ותורידי ממתקים וזהה.. לא את הכל כי זה לא יילך אבל חלק ולאט לאט
בין לחם מלא ללחם לבן יש את אותה כמות קלוריות, אבל לחם מקמח מלא משביע יותר, ולכן הוא נתפס כבריא יותר ובאמת עדיף לאכול ממנו. (לא כזה משמעותי, אבל היה לי חשוב להוסיף
)
אממ.. מאכלים שאת יכולה לאכול כמה שבא לך שהם לא משמינים?
מים וירקות ירוקים. גם ירקות אחרים אפשר, אבל אני יודעת לדוגמא שבעגבנייה יש כמות קלוריות אבל זה לא אמור למנוע ממך לאכול את זה. תאכלי עגבניות ועוד איך. 
דוגרי, אם את רוצה לרדת במשקל זה לא רק האוכל, זה פשוט:
תזונה נכונה, וספורט
זהו זה.
בהצלחה! 
שלהרזות זה לא אומר ללהרעיב את עצמך!!!
יש הרבה בנות שטועות בזה ונופלות לא עלינו לאנורקסיה..
אז שימי לב שאת אוכלת![]()
חוצמזה ששנה שעברה בקיץ מישי מתה מרוב מים...
רק יכול להיות שהבעיה שלה לא באוכל, אלא שהיא לא שותה מספיק מים.
והלוואי שרק בן אדם אחד היה מת מהתייבשות... הרבה יותר מתים מהתייבשות מאשר ממיימת.
![]()
אוהבת את מלכנוכן? אני ממש לא מציעה לך לאמץ תזונה לפי מה שאמרו לך באינטרנט... לכל אחד מתאים דברים אחרים. בכל מקרה, ירקות זה באמת לא "משמין".
דבר שני - נשנושים של בין לבין וכאלה זה קורה בעיקר כי לא שבעים בארוחות עצמן. צריך לאכול פחמימות מלאות שמשביעות - ומותר לאכול בין לבין! אבל לא שטויות, שיהיו לך דברים זמינים, טעימים ומשביעים אבל יותר בריאים - למשך, אני מתה על פריכונים עם דבש, זה כ"כ ממכר! וגם לחמית שומשום וסילאן זה ממש טעים.
עוד משהו - סלט זה ממש ממלא אם הוא מספיק גדול
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים