מכירים מן דיכאון כזה?''הכל לטובה''

קורה להם שאתם סתם קמים בבוקר ואין לכם חשק?

ואיי אני עובדת על זה ובאמת מנסה להבין שצריך לקום בשמחה אבל זה קשה.!!!

זה קורה לכם הרבה?או אפילו שאתם שמחים,ואז קורה משו קטן אתם עצובים בגללו וזה משפיע על עוד

פול דברים וזה משפיע על כל היום?

פתרון• לישון מוקדם.בועת סבון

^^^*בננית*

גם אם זה לא שורש הבעיה, הרבה פעמים חוסר שינה מגביר את הבעיות הקיימות.

שלב א' זה לשמור על הגוף. כמובן שאחרי זה, אם המצב ממשיך, צריך לבחון מה שורש הבעיה ולטפל בה.

לדבר הזה שהורס את כל השמחההחיים תותים
זה לימודים. היתי ממליצה להבריז בשביל לשפר תמצב רוח אבל זה לא אפשרי
ואז לחזור ולגלות שיש פי 2 עבודה ממה שהיה קודם.מוריוש

לרדת ל3 יחידות- והחיים יפים.

תכלס נכוןהחיים תותים

צוחק

תכלס,יאירוש

זה לא כזה פתרון טוב

הימים האלה שאתה קם בידיעה שיש מתמטיקה:/אוהבת את מלכנו
תגידי מודה אני בכוונההה!אוהבת את מלכנו
תגידי לאט תתכווני על כל מילה.. זה הופך את היום! פתאום אתה קולט שלא ברור מאליו שקמת בבוקר- וזה אפילו נהיה זכות ללכת ללמוד לפתח את השכל שה' העניק לך ולתרטם לעולם- כל כך משמעותי!
קוראים לזה דיכאון חורף...רא"ב

מה שמעודד זה שבסוף יגיע קיץ

ואו!!מתנחלת גאה!

זה קורה לי המון!!!

כיף לשמוע שזה קורה לעוד אנשים ולא רק לי...

כדאי לא להתרגש מי זהתשוקתי-קדושה
לתת לזה לחלוף ולעבור ולא לשקוע בזה. לא לתת לזה ׳צומי׳ אלא לדעת שזה זמני. והעיקרי-השמחה-תבוא בקרוב והכל יהיה בסדר. וגם לא לתת לדברים הקטנים שקורים את הצומי הזה ולקשר את זה לבאסה הגדולה. כי זה לא באמת קשור ולא יהיה פייר לצייר הכל בשחור בגלל כמה פרטים..
מנסיון...
בהצלחה!
וואי, זה קורה לי כל הזמן..me, myself& i
אחד הדברים המעצבניםם. אוףףף. קורה כמעט כל יום..
דיכאון חורףיהלום שבכתר

זה בא מחולשה של הגוף וזה אחד מהתסמינים של החורף- הליכות מאוד עוזר, במיוחד בבוקר. גם לי יש את זה בחורף ברוב הימים, יותר לקראת ערב והלילה, זה עושה חוסר חשק ואפילן גם לחברות, אין לי כח לצאת מהבית וגם להכין שעורי בית וגם יש לי הרבה תאבון . 

אז אני משתדלת לעשות הליכות וזה מה שעוזר מאוד, מזרים את הדם ונותן מרץ ומחזק את הגוף. פעם אחת היה לי זמן לפני הלימודים ועשיתי הליכה טובה ככה בבוקר וזה עשה לי מרץ כל היום- זה הכי טוב לעשות בבוקר.

אני ממליצה לכולם..

בעיקרון לכל אדם זה קורה...קשה זה טוב :-)

אבל זה ממש תלוי איך לוקחים אתזה..

אם לוקחים קשה ונתקעים על איזה מצב מעצבן אב אפשר להיתקע שם שעוות!! וזה יכול ממש לגרום לדיכאון..

אבל אם אומרים "יאלה אלה החיים.. נזרום.. ויהיה בסדר... ה' מכוון הכל אז באמת הולך חלק ושמחים.."

בטח שזה קורא אבל... גם לי... וזה קשה לראות בכזאת עיין חיובית.. אבל כגישה לחיים זה טוב..!!
וגם נגיד אם יש לכם איזה מבחן תכוונו בחונן הדעת!!! זה עוזר!!!
בהצלחה!!
חיים מאושרים!!!

אם מבריזים,צריל לדעת ממה להבריז''הכל לטובה''

זה לא דיכאון של חורפ..

זה אופפ לא יןדעת

אז אני מציעה לך ללכת לטיפוליהלום שבכתר

את לא צריכה לסבול. תספרי את זה אולי לאמא שלך שתעזור לך למצוא טיפול מתאים לזה 

זה לא הואהדובדבן שבקצפת

זה 'יהלום שבכתר' לא 'היהלום שבכתר'

מה טיפול?דנאויא12345

זה קורה לכל בנאדם, אין מישו שלא היה לו זמן שהוא היה בדיכאון למשך כמה זמן, במיוחד בחורף

כן.. המון.. אז אני קוראתקיפודה

דבריםפ שאני אוהבת.. (לא איזה ספר. במקרה שלי זה הודעה מהקיץ שכל פעם שאני קוראת אותה עושה לי טוב ואני פשוט מאושרת..) משהו שבאמת משמח אותך.. ממשהו שאת אוהבת

ואצלי זה יותר בקיץ אבל אולי זה קשור לדם..

ככה זה עכשיויהלום שבכתר

זה הגיל, שהמצב רוח משתנה מהר אבל זה יעבור

וואי מכירהמייחלת לה'

תכריחי את עצמך פשוט לקום ולעשות דברים, במיוחד שאת אוהבת!

השעמום וחוסר התזוזה רק מחמירים את זה

בקיצור תעשי כמה שאת יכולה, זה רק מצב זמני (אם יש לך חברות נודניקיות תסמכי עליהן שתעשו משהו)

מכירההפואנטה

עצה שלי - נסי למצוא בכל יום משהו שאת מאוד אוהבת לעשות ואולי זה יגרום לך לצפות לזה ולשכוח קצת מהעצוב.. לדעתי חשוב גם להעסיק את עצמך, לא לתת זמן למחשבות.

והכי חשוב, תפילה תמיד יכולה לעזור;)
תחושה מוכרת, ואני לא צעירהחסד ה'

מכריחה את עצמי לקום, ותוך רבע שעה וכוס תה הדברים נראים אחרת

כן.בן-ציון

לי זה קורה כשאני הולך לישון במצב רוח לא-טוב, או כשהיום לפני לא מלהיב.

אחת המסקנות החשובות שהיו לי היא שאת ה"כדאי" ו"חשוב" ו"זה יעשה לי טוב" - צריך לסדר בראש לפני שהולכים לישון.

בבוקר הכל נראה באור שונה. צריך שיהיה לך רצון ברור לקום, כך שברגע שתתעוררי תקומי בלי להתחיל לחשוב על מה ולמה.

הייתה תקופה שזה קרה לי הרבה. כדי לצאת מזה הייתי צריך לשנות גישה, ולהשתדל ללכת לישון שמח.

זה ממש עוזר

נקודה חשובה: לא רצית לקום ובסוף קמת מאוחר, ונדמה לך שנהרס לך היום?

לא נורא. תעשי משהו שמשמח (ולא סתם משהו מרגיע או מסיח את הדעת), או תדברי עם חברה על זה.

העיקר הוא לתפוס את עצמך כך שתוכלי להציל מהיום כמה שאפשר, ולהמשיך אותו בשמחה. בלי קשר למה שהיה עד עכשיו.

(לגלות לך סוד? זה טריק של יצר הרע. ברגע שהוא הצליח לגרום לך שלא לקום, הוא אומר לך -"לא קמת, עכשיו את בבאסה.")

משפיע יש ימים טובים ויש ימים טובים פחות.הכל מאת ה'
קריאת שמעטולית
קריאת שמע שעל המיטה
מתוך סידור, סגולה למצב רוח טוב במהלך כל היום.
בדוק ומנוסה...
בהצלחה
רק מצטרף לתמיכה ומדווח שזה לרוב עובר די מהר.א"י זה קשה

לא כל דבר צריך טיפול אבל תודה לכולם''הכל לטובה''אחרונה

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Giniאחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך