אוייש חמותי אכלה עןף עם הידייםנשואה מבולבלת
וקירבה את זה לפה ומצצה את זה בקולות מוזרים כמו בשבטהאפריקאי.
חמותי לא נוהגת נימוסים בשולחן האוכל . והיא כועסת ןמעירה לי כל הזמן שאני לא אוכלת מהסלטים אני מאוד אוהבת סלטים. אלא שבכל פעם שהיא מכינה היא מכניסה אצבעות לטעום אך יצא מלקקת אצבעות ומחזירה. זה בנוסף למראה לא נעים שלה. ציפורניים לא נקיות ושיער לבן לא מכוסה . ומכנסי בית בשבת. מבקשת עצות מה לענות לה כשהיא שואלת למה אני לא אוכלת ??? ומה לעשות כדי להתחמק לא לאכול
אז ככה..אמא_מאושרת

גם חמותי וחמי מגיעים לשולחן שבת בפיג'מה
הם לא דתיים במקור, ועושים מאמצים רבים בשבילנו (לסיים בישולים עד כניסת שבת, פלטה וכו..) אז אם יש משהו שלא באמת חשוב לי (הלבוש שלהם בערב שבת) אני מנסה לא להעיר.

אני ובעלי מן הסתם מגיעים לבושים חגיגי.
אז בהתחלה היא הייתה אומרת לי שאני ארגיש בנוח וחבל שאני מתלבשת יפה כי אני כמו בבית והסברתי לה שזה לכבוד השבת
וכשנולדו הילדים גם אותם הלבשנו (ואנחנו מלבישים) יפה
ומה אכפת לי מה היא לובשת.. שתעשה מה שנוח לה..

וכנל לגבייך, תעצבי את המשפחה שלך כמו שאת רוצה, ושהיא תעשה כרצונה..

בקשר לעוף אני לגמרי מבינה אותך.. אבל אני מניחה שהיא בנאדם מבוגר.. ואם ככה היא רגילה אולי זה יהיה קצת בעייתי להרגיל אותה עכשיו למשהו אחר

קל להגיד וקשה לעשות אבל תתעלמי מזה איכשהו? 

בקשר לסלטים אולי כדאי לדבר עם בעלך לראות מה הוא חושב על זה (בעדינות בעדינות בעדינות ובנחת) כי זה אכן לא נשמע היגייני במיוחד. אולי הוא יכול להציע לה בעדינות להשתמש בכפית כדי לטעום מהסלטים?
יש עוד גיסים\גיסות? הם לא שמים לב לזה?

העצות שכתבו לך בעבר היו ממש פרקטיות...אנונימי (2)

היי גם לי היא אמרה תחליפי לבגדי בית ועניתי לה אותה תשובהנשואה מבולבלת
שזה שבת ונשארים לבושים יפה . אני רוצה להוסיף שאפילו בחתונה היא אמרה לי בסוף החתונה בצילומים שעשינו בחושך . נגמרה החתונה תרדי מהעקבים ותחליפי למשהו נוח לא כדאי? מה תסתובבי עם השמלה עוד כמה שעות ? זו הייתה יציאה ממש לא במקום. ורציתי לומר לה חתיכת מוזנחת זה שאת יוצאת מן הכלל לא אומר שאחרים צריכים להשבית מהשמחה שלהם בשביל שביעות רצונך המטופשת
אבל למה זה אכפת לך?אמא_מאושרת

תנסי לשפוט לכף זכות

אולי היא באמת לא מבינה למה את לובשת בגדים לא נוחים? הרי ברור שהיא מעדיפה את הנוחות..

חמותי מקסימה, ויש בינינו פערי תרבות שמגושרים לרוב מתוך כך ששתינו מגיעות עם רצון טוב.

יש משפט בפרסית (ההורים שלי פרסים במקור..) שאומר ששני אנשים שרוצים להסתדר יחד יוכלו לחיות גם על קצה של מחט

ושני אנשים לא רוצים להסתדר יחד כל העולם לא יהיה מספיק גדול בשבילם

תשפטי לזכות. היא רוצה שיהיה לך טוב. ברור שההגדרות שלכן ל"טוב" הן שונות, ואת לא חייבת להיות כמוה. אבל תקבלי אותה..

ממש אהבתי את המשפט מאמצת אותו ברשותךnavab

את לא חריפה קצת?אנונימי (2)

ולוקחת קשה די?

קודם תירגעי עם השפה הזו- לא יפה.אנונימי (6)

טיפ לחיים (ולא שאני חושבת שזו התמודדות קלה..)

תסתכלי על אנשים בגובה העיניים ולא מלעלה גם הם יעריכו אותך ויכבדו את רצונותייך.

זה נוגע לכולם, חמות בעל וכו'..

בהצלחה רבה  וסליחה אם פגעתי.

כתבת אלי?אנונימי (2)

נראה לי יש כאן ביקורתיות יתירה שמפריעה לכל מהלך החיים

כתבתי לפותחתאנונימי (6)

הייתי מעדיפה להכין סלט בעצמינשואה מבולבלת
אז תתנדבי להכין אותוon

וככה גם תעזרי לה. תשימי כפיות בסלטים ואפשר לשים 2 צלוחיות בשני צידי השולחן, היא תאכל מאחת ואת מהשניה, בלי רעש וצלצולים.

לגבי הבגדים... לגיטימי בעיניי. היא רוצה שתרגישי אצלה בנוח. הלוואי שאצל חמותי הייתי יכולה להסתובב בבגדים נוחים.. היא רוצה שתרגישי בבית.

לגבי הסלטים....44444אחרונה

אני אישית נגעלת מזה שאין כפית לכל סלט כך שכל אחד לוקח עם המזלג שלו מהקעריות המרכזיות (גם באולמות ממש נחשבים זה ככה. ממש נשגב מבינתי.....).

מה שאני עושה אני לוקחת ישר בהתחלה.

הכי הרבה בצד השני של הסלט.

כמובן לפני שאני מתחילה לאכול (מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך....).

לאכול עוף בידיים זה על פי כללי הנימוס המקובלים.אנונימי (3)

מזדהה. חמותי מחלקת את האוכל ומלקקת אצבעות תוך כדי אם התלכלכואנונימי (4)
האוכל לידה כי היא מחלקת אותו לכולם והוא נוגעת עם האצבעות הרבה פעצים לסדר את האוכל שנשאר בכלי
כמו לרכז אותו בצד.
וזה בהחלט מגעיל.
אין לי עצות אולי אני אסטניסטית יותר מידי אבל מאכל שנגעה בו כך אין סיכוי שאוכל. מזל שזה בדכ אחרי שחילקה לראשונים ויותר לקראת חלוקת תוספות או המנה אחרונה שעליה אני מוותרת ( הכי הרבה התלקקויות של אצבעות יד בחלוקת גלידה או עוגה... )
הרבה פעמים אני אומרת שלא תטרח לחלק לי ואקח לבד..
סוף סוף מישהי שמבינה. וניסית לא להגיע אליה ?נשואה מבולבלת
במשך השנים יצא שאנחנו גם ככה פחות נוסעים מהביתאנונימי (4)
אבל יאמר לזכות חמותי שהבית נקי והיא פשוטה אך נקיה חוץ מעניין האוכל.
כיף לך כל כך ...נשואה מבולבלת
עבר עריכה על ידי נשואה מבולבלת בתאריך כ"ב בטבת תשע"ו 20:02
הבית של חמותי לא נקי. ובכל פינה שערות של חתולים וכלבים. אתמול היא כיסתה אותי בשמיכה מלאה שערות אני רוצה לדעת אם יש מישהי שהייתה מסכימה לכזהדבר. שיכסו אותה בשערות של חתול.
למה היא כיסתה אותך?אנונימי (5)

אני מנסה להבין את הסיטואציה ולא מצליחה. מבחינתי לא משנה אם השמיכה נקייה או מלוכלכת - אין מצב בכלל שחמותי תכסה אותי, או בכלל כל אדם אחר... אפילו לא בעלי. כמו שהוא לא מלביש לי גרביים.

היא חיה עם חתולים?אנונימי (2)

למה לא תביאי מהבית?

אם היא כיסתה אותך, סימן שאת יקרה לה.אנונימי (3)

מסכימה לגמריאמא_מאושרת
אולי.. תנסי להתמקד בדברים הטובים שיש בה ולראות את הדברים באור חיובי.
למשל, טוב לב- אכפת לה שיהיה לך חם ונעים.
נשמע שהיא מפגינה כלפייך חום אימהי.
אז יש לה חתולים בבית. כנראה שאף אחד לא מושלם..
תתמקדי בטוב, זה יעשה לך טוב!
שאלה פרובוקטיבית לבנות שנגעלות....rivki
אני שואלת מתוך התעניינות ובאמת לא שופטת, אז אם לא מתאים לכן- תדלגו....

אתן אף פעם לא אוכלות מחוץ לבית? במסעדות ובאולמות? יש לכן מושג מה קורה שם במטבח, איך מאכסנים מוצרי מזון, מה העובדים עושים איתם?

חלות שקונים במאפיה- ספרתן כמה ידיים אולי מיששו אותן וכמה זבובים אולי ישבו עליהן?

אתן יודעות שיש אנשים שעובדים במפעלי בשר ולא נוגעים בבשר בבית? לא מתוך צער בעלי חיים, אלא מתוך גועל- כי הם יודעים מה מגיע לסופר ואחרי זה לצלחות שלנו?

לדעתי הבית זה המקום הכי נקי שבו האוכל מקבל יחס הכי מכבד- אפילו אחרי כל הליקוקים האפשריים.
בתור אוהדת חתולים אני אומרת לךזקנת השבט

מקומם של חתולים לא בבית , וזה ממש מגעיל ,וגם לא כל כך הגייני . החתולים בחוץ ושיתפסו עכברים -ככה זה אצלנו . סתאאם נותנים להם אוכל -אבל יש הפרדה מוחלטת בין מה שאנחנו לובשים ומתכסים בו , לבין הסמרטוטים שחתולים ישנים עליהם -בחוץ. אני מאה אחוז איתך . 

הענין הוא שזאת חמותה.אמא_מאושרת
מכאן אפשר להבין שני דברים:
הראשון הוא שכנראה שהאדם הזה יהיה לך בחיים מכיוון שהתחתנת עם הבן שלה. אז כדאי ללמוד להסתדר איתה ולראות את הטוב שבה אחרת זה סתם יוביל למרמורים ולבעיות.
השני זה שהיא כנראה בנאדם לא צעיר. נגיד עברה את שנות ה-20 לחייה. ומכאן שלשנות אותה יהיה קשה עד בלתי אפשרי ולכן כדאי ללמוד להסתדר איתה ולראות את הטוב שבה אחרת זה יוביל למרמורים ובעיות.
מה גם שכיבוד אב ואם תופס עבורך גם בשבילה!
בכל אדם יש מעלות וחסרונות. כדאי ללמוד לראות את המעלות ולנסות להתעלם מהחסרונות, בעיקר כשמדובר בסוג כזה של יחסים.
הלואי שתצליחי אהובה.
צודקת...זקנת השבט

אז הצד השני של המטבע , הוא שאפשר לחיות עם שיערות של חתולים , ויצא לי שמצאתי גם באוכל שאכלתי אצל אנשים שיש להם חתולים בבית. לא מתים מזה . 

הבעיה שבהפרשות של חתולים יש דברים שמסוכנים לנשיםl666

בהריון, רופא שלי תמיד שואל אם יש חיית מחמד כדי לדעת אם לשלוח לבדיקות, יש מדינות ששולחים את כולן

ניתן לפתירה בקלותאמא_מאושרת
אם את בהריון אל תנקי לה את ארגז החול של החתולים
אני מניחה שבכל אופן זה לא חלק מדברים שהיא עושה שם
אגב בדיוק אותם דברים נמצאים בפרחים..
ניקיתי ארגז חול של חתולים בהריון.זקנת השבט

עם כפפות ושטפתי את הידיים מליון פעמים . 

הייתי כותבת על זה קומדיהזקנת השבט

לפחות מערכון . 

את יכולה לענות להכוחות שמימיים
שאת בדיאטה מיוחדת שמותר לך רק מאכלים מסויימים ..( שאצלה זה הסגורים הרמטית אם יש סיכוי שתאכלי מהם ואם לא אז את לא מרגישה טוב...)
את יכולה לומר לה שאת רגישה לכל מיני מאכלים ושבריאותית ( ונפשית-זה לא שקר )זה לא טוב לך.

אולי אם אתם באים לשבתות- הבנתי שאתם גרים קרוב- תעשו קידוש לפני שיוצאים ותאכלי טוב טוב עד שתשבעי.
ואם אתם ישנים שם תכיני לך את המאכלים שלך שיהיו בחדר....

וכדאי שהיא תרגיש שאת אוכלת או שותה משהו-שיהיה לה טוב על הנשמה, אז את יכולה בכוס חד פעמית( את רגילה ) תה אפשר שלך ..

לצערי אין לי עוד רעיונות אבל תנסי לא לחשוב על זה כשאת שם. אני כותבת את זה בתור אסטניסטית שמבינה.

ולגבי השערות של החתול- את יכולה לומר שאת אלרגית לשערות חתול וכך או להימלט או לגרום להוצאת החתול.

ובאמת נשמע שחמותך אוהבת אותך. תנסי להתמקד בטוב שלה וברצון הטוב שלה בלי להיות צריכה לאכול או לגעת.

בהצלחה נסיכה, אולי יש לך חברה טובה ומנוסה שיכולה לייעץ לך?
כוחות משמים לדעתי משפט אחד שלך לא במקום בכללאנונימי (7)
לגאני ממש לא מסכימה עם המשפט של להוצאת החתול.
זה בית של חמותה ובשום פנים ואופן אין לה זכות לשנות אותו.
אם מה שעושה טוב לחמותה זה החתול- אז זהו.

ולפותחת- לא טוב לך אל תלכי אליה ותזמני אליל. די לבכות כמה היא מגעילה. תזמני אליל ואת אחראית על הכול וזהו.

קיבלתיכוחות שמימיים
נשמע מדבריה שאם חמותה הייתה יודעת הייתה עושה הכל שיהיה לה טוב. אבל את/ה צודק/ת.
לאמר אמתהעני ממעש

כיוון שזה מצב לא חד פעמי, אם אפשר תגידי אמת- זה מפריע לך וכו'.

דרך אגב, אין צירך על הדרך להסביר שזה מפריע גם ל99% מהעולם. העניין זה את וחמותך. בלבד.

שתי הערות- א. נראה שזה מכלול של בעיות, וצריך לראות במה רוצים להתמקד/ להתחיל.

ב. יש לשים לב שמשמע שאתם מתרבויות ממש שונות. כדאי להתייעץ מאן לגשת לזה.

בהצלחה

חולקת על דעתךזקנת השבט

לא !!אל תגידי לה , שהחתול , שאולי הוא החבוב שלה -מגעיל אותך . אל תגידי לה מה את חושבת על תרבות האכילה , גם לא בעדינות . זה פשוט להזמין צרות . תמצאי תרוצים ותגידי הכל עם חיוך על הפנים : אלרגיות , כבר אכלתי , מנסה דיאטה חדשה , וגם אפשר להגניב סלט שאת הכנת ולאכול ממנו בעיקר , ואם לא מסתכלים על כל ביס שלך , בסוף הארוחה , לשים קצת סלט ולהשאיר אותו בצלחת . 

אני בעצמי מאד נגעלת כשאנשים מכניסים מזלג לסלט שהיה בפה שלהם . וקרה לי גם שאנשים כן הסתכלו על כל ביס שלי וניסו להכריח אותי לאכול דברים שהגעילו אותי . סיוט . 

שבעלך ידבר איתה.ויקי7

במיוחד אם אופן ונימת הדיבור שונה בתרבות.

לקח לנו חצי שנה לעלות על זה, בסוף זה קרה...

אמרתי לבעלי . והוא היה מצוברח.נשואה מבולבלת
בעיה שלו זאת אמא שלו המסריחה שיתמודדאיתה
הגיוני שהוא יהיה מצוברח.כוחות שמימיים
בשורות טובות !
קצת צרם ליזקנת השבט

שהשתמשת במילה "מסריחה" . את יודעת , בעבודה שלי יש אישה מאד מאד גדולה עם ריח מאד לא נעים . במסגרת העבודה , אני נדרשת לפעמים לעמוד לידה , לשבת על ידה, וזה קשה לי . אז אני מזכירה לעצמי שהיא נשמה טהורה , שהיתה לה ילדות , יש לה רגשות, מחשבות ... כל פעם שקשה לי , וקשה לי -אני מזכירה לעצמי את זה  (ואז מתרחקת כי מאד מאד קשה לי -אני אינסטניסטית חבל על הזמן) 

ועוד משהו -אל תשכחי שזו אמא שלו . אם למישהו היתה ביקורת על אמא שלך -זה בטח היה מכאיב לך -כמה שזה יותר נכון , ככה זה יותר מכאיב. אל תשכחי , שלו עצמו אין בעיה עם אמא שלו -הבעיה היא שלך ולכן של שניכם . 

זו אמא של בעלך-אין לך רשות לקרוא לה ככה!!אנונימי (7)

הפוסל במומו פוסל...(!!)

וכמו שזקנת השבט רשמה- הבעיה היא שלך ולכן של שניכם..תעבדי עם עצמך!!

לא טוב לך, תשארי בבית.

וסליחה על ההודעה החריפה- ממש עיצבן אותי איך שכתבת עליה..!

זה לא קצת צורם. זה הרבה צורםאנונימי (2)

זה לא מישהי משועממת כותבת?

אפשר להיכנס לכרטיס האישי ולהתרשם מהודעות קודמות.אנונימי (3)

ראיתי כבר.אבל מסגנון הדיבור זה נשמע מאוד ילדותי...אנונימי (2)

אם אני אעלה כאן תמונה שלה אתם תראו מפלצתנשואה מבולבלת
מישו אמר לו שהיא מסריחה ? לא אמרתי לו . זה מה שיושב לי בראש
הקשר עם בעלי לא טוב והיא נוספה על שונאינונשואה מבולבלת
..
תראי,אמא_מאושרת
אני מניחה שהמצב לא פשוט
ואני לא ממש יודעת מה קורה אצלכם אבל בכל זאת..
את מדברת על חמותך כמו שילדה בכתה ב מדברת על מישהי שהיא התעצבנה עליה בכתה
אני מניחה שעברת את כתה ב. וחמותך היא לא ילדה מהכתה שלך. היא אפילו מישהי שאת חייבת עליה בכיבוד אב ואם (!!!)
נורא קשה לקרוא את דרך ההתבטאות שלך עליה וזה בכלל לא משנה מה היא עושה
מה גם שנשמע שכוונותיה טובות
חוץ מזה בהקשר של בעלך קשה לראות כיצד אמור להיות לך קשר טוב עם מישהו שמדבר על אמא שלך כמו שאת מדברת. שימי את עצמך רגע במקומו..
בנישואים את צריכה גם להיות מסוגלת לראות את הצד השני. ממליצה מאוד לראות את ההרצאות של הרב זמיר כהן בנושא זוגיות. יעשה לכם רק טוב..
שאלה לפותחת השירשורbattt
האם יתכן שחמותך מנסה להתערב לכם בזוגיות? אולי אפילו באופן לא מודע?
האם היא מביעה את דעתה על החלטות שלכם גם כשלא ביקשתם? או שבעלך מספר לה דברים )מתוך הרגל- זו אמא שלו( ולך לא נח עם זה שהוא מספר? אם אחד התיאורים מתחבר לך- ממליצה בחום ללכת ליעוץ מקצועי (עדיף זוגי, אם בעלך ממש לא בקטע אז פרטני) כדי ללמוד איך להגביל נכון את ההתערבות וממילא הקשר עם בעלך יעלה על מסלול טוב יותר
אין לי זכותזקנת השבט

כי מעולם לא נישאתי לצערי. נישואים זה לא דבר קל -אבל ההפך רווקות או חלילה גרושים -קשה עוד יותר. מותר לשאול אם יש ילדים בתמונה? עזבי את חמותך . אני לגמרי מבינה את הכאב ואת הגועל שאת חווה . זה ממש בלתי נסבל , וכל פעם לצאת בכזה מפח נפש מארוחה -שזה אמור להיות דבר מהנה...

יש לך בעל -פעם בחרת בו , והוא בחר בך -תעבדי על לשמר את זה , ולשפר את זה -תילחמי על הקשר ביניכם . תביני שזה שעמדתם פעם מתחת לחופה , זה לא סתם במקרה . זה סוג של זכיה בפייס. כן , כן!! הוא עם כל החסרונות שלו , ועם אמא שלו , והחתולים..

ואז תשאלי את עצמך את השאלה הבאה : מה יכול לעזור לי להתאהב בו , בלי שהוא יעשה משהו בשבילי? אם הוא למשל יחזור יום אחד בהפתעה ויביא לך פרחים ועגילים יפיפיים , ולמחרת יתלבש נורא יפה ויהיה עדין וטוב אלייך -אז את תאהבי אותו בתגובה למה שהוא עשה .

אני נותנת לך תרגיל קשה יותר -לאהוב אותו בלי שהוא עשה שום דבר שיעורר את האהבה .אבל לתרגל את זה כמה שאפשר . אם זה גדול עלייך -נסי להעזר באנשים . רבנים? חברה טובה , שאת סומכת עליה והיא חושבת דברים טובים עליו , ספרים ? 

כל אדם נברא בצלם אלוקים. אם יש לה בעיה, זה לא אומר שאתאנונימי (2)

צריכה להתנסח ככה.

כמים הפנים לפנים

ומחשבות מבינים יפה  מאוד

השבת אבידה - כלבי האסקי סיבירייהודיה מא"י
שני כלבי האסקי סיבירי נמצאו בהר כביר ביום שישי האחרון (חוה"מ פסח)

מי שיש לו רעיון למי הכלבים שייכים שיפנה אלי בבקשה באישי

אמהות לבנים עם אטופיק- יש תקווה לשרוול קצר בקיץ?שיח סוד

עד היום לבש ארוך בקיץ,

מסכן שכל החברים בגן עם קצר מרענן - הוא חם לו עם ארוך.

אבל כשהוא עם קצר בשרוול/במכנס הוא מתחיל לגרד כי זה נגיש…

עם השנים למדנו יותר להתנהל עם האטופיק ועכשיו ההתפרצות במצב סבבה

מפחדת לקנות לו מלאי של קצר ולהתבאס (מה שקרה קיץ אחד שפשוט מלא כסף הלך לחולצות שלא השתמש…)

לא יודעת להגיד כי כל החורף סתיו לבש ארוך

בקיצור, באיזה גיל כבר יכלתם לשים להם קצר בקיץ? אם בכלל…

משהו אחד- במזגנים בקיץ לא כזה חם....יעל מהדרום
לק"י

לילדים שלי היה, אבל לא זוכרת שגירדו הרבה.

ומציעה לך לשאול בפורום הו"ל, שהרבה יותר פעיל.

ואפשר לקפל לו את השרוולים ולבדוק איך זהיעל מהדרוםאחרונה
לק"י

אם העור בסדר והוא לא מגרד, לקנות לו גם קצר.

משפחה תורנית מחפשת יישוב קטן, קהילתיbula

עם קליטה פתוחה ודירות להשכרה

אשמח לרעיונות

באיזה אזור?פתית שלגאחרונה
מעון/משפחתון תורני מומלץ בהדר גניםאושי 9
בננו הבכור יהיה בספטמבר הקרוב בין שנה ותשעה חודשים. אנחנו אמורים לעבור להדר גנים, פ"ת. יש למישהו המלצות על מעון/משפחתון תורני ואיכותי?   הרף המינימלי, שתהיה למקום כשרות בשרית למהדרין. 
יש ברחוב בגין מעון חסידימתיכון ועד מעוןאחרונה
שנראה לי די מוצלח, המינוס העיקרי זה שיש בו המון ילדים, מנהלת ממש משקיענית ואכפתית
איך נותנים לילדים הרגשת יציבות בתקופה כזאת?מתוך סקרנות

אני מרגיש, שאת הילדים מטרידה בעיקר ההפסקה הפתאומית (מבחינתם) של פעילות מסגרות החינוך, כשבינינו אף אחד לא יודע מתי יחזרו.

לכל השאר הם יחסית מתרגלים ומסתגלים...

,למישהו יש טיפים איך לתת להם בטחון בנושא זה (יש לילדה אחת לדוגמה עוד חודשיים יום הלדת בגן, וכבר עכשיו מוטרדת האם יתקיים או לא...)?

אפשר לשתף את הגננתמענין

שתדבר איתה בטלפון. שכשיחזרו לגן יחגגו לה.

אצלינו משתדלים להתקשר לילדים, ולשלוח סרטונים כדי לשמור על קצת תחושת חיבור כמה שאפשר בין הגן לילדים.

באמת תקופה מורכבת לילדים, מחפשים את השיגרה ואת הביטחון שהם רגילים אליו. 

רעיון, תודהמתוך סקרנותאחרונה
סיר בישול איטיטרכיאדה

בעקבות המלצה פה של @פשוט אני קניתי סיר בישול איטי. 

שמתי בבוקר חלקי עוף ותפוחי אדמה, הוספתי תבלינים והדלקתי על החום הנמוך (יש שתי דרגות חום- נמוך וגבוה, ועוד אפשרות של שמירה על חום)

לאחר חמש שעות בדקתי וראיתי שהעוף לא מתחיל אפילו להיות עשוי, בעוד שעל החום הנמוך ההמלצה היא 6-8 שעות.

בהתייעצות עם גי פי טי הוספתי כוס מים והגברתי לחום הגבוה, חיכיתי עוד שעתיים, וכעת העוף מוכן בקושי, רחוק מאד מלהיות רך ועסיסי כמו 

שתארו לי. התפוחי אדמה מוכנים אבל מעט קשים. בקיצור, ממש לא מה שדמיינתי.

אשמח שתאירו את עיני איפה טעיתי, כי תוצאה כזאת יכולתי להשיג גם אם הייתי מניחה סיר עם עופות על האינדוקציה לכמה שעות (ואז החום היה הרבה יותר גבוה והבישול יותר טוב)

בנוסף, הנוזלים בתבשיל בקושי מבעבעים, זה נראה כאילו החום כל כך חלש!

אולי תשאלי בפורום מתכוניםיעל מהדרום
נראה שהיה חסר רוטבחילזון 123אחרונה

זה לא סיר לאפיה זה סיר לבישול

ואולי היה כדאי לכסות עם מגבת מעל

כשהאיש בעבודה בזמן המלחמהעקרת הבית

בימים הראשונים האיש שלי עבד מהבית, ועכשיו נוסע לעבודה.

מה אתן עושות כדי לגרום לאיש שלכן להבין שיחד עם העבודה, יהיה קשוב לצרכים שלכן ושל הילדים?

הוא יודענהג ותיק

שיש לך ולילדים יותר צורך ממנו בימים האלה?

אולי פשוט לדבר איתו על זה

אם יורשה לי (בתור מי שבעבודה, אמנם מהבית)משה

בטח שנסע לעבודה. יש לכם חשבונות לשלם ומשפחה לגדל. צריך להעריך את זה ולקבל את זה קודם כל.

אחר כך אפשר לאזן מחדש.

משתפים מהלבתהילה 3>אחרונה

היה לי ממש מאתגר היום הרגשתי פשוט אמא גרועה/

הייתי כל כך עייפה ורק רציתי שמישהו יחליף אותי ויהיה לי שקט לשעה

אני ממש צריכה שתגיע שעה מוקדם יותר/שתבקש לעבוד מהבית/שתיתתן לי שעה לנוח כשאתה בא כדי שאני אצליח לחזור לעצמי/שתראה את המאמצים שלי/שתיקח אחריות על x וכו

שלום מחפשת פסיכיאטר לילדים באיזור מרכזממתקית

או הסביבה, ירושלים, או כל מקום אחר.
לא דרך הקופה
מישהו פרטי שאני יכולה להתקשר אליו לפלאפון באופן אישי.
אשמח לטלפון בפרטי

בדרך כלל גם לפסיכיאטרים פרטיים יש מזכירהמתואמת

ולא מתקשרים אליהם ישירות לטלפון.

בכל אופן, עוד כחודש יש לנו תור לפסיכיאטר פרטי שקיבלנו עליו המלצות, והוא מקבל בתל אביב. אחרי התור אוכל להמליץ עליו באופן אישי כנראה...

לא נכוןאריק מהדרום
יש לי פסיכיאטר שאני מתכתב איתו בווצאפ ובמייל וזמין בטלפון, הןא מקבל גם באזור המרכז ובזום אבל הוא לא לילדים.
תודה אבל צריכה לילדים.ממתקית

אבלאם אפשר בכל זאת מספר...

זה יפה! ומעניין כמה זה נפוץ...מתואמת
בכל אופן, זה רק אחרי הפגישה הראשונה איתו, לא?
אז זה באמת יפה...מתואמתאחרונה
יש את ד''ר מרים פאסקיןמתיכון ועד מעון

את ד''ר ליעד רוטשטיין

ד''ר מאיה אליעזר

במרכז, פרטיות

אבל מה הטלפונים? אפשר בפרטי? בבקשה...ממתקית
אין לי בשלוףמתיכון ועד מעון
אבל יש בגוגל, בטוחה שיעלה לך שתכתבי את השמות

אולי יעניין אותך