הייקיפודה

אני מאמצת (גרה בבית אל, בבצפר שלנו בכיתה ח' כל כמה בנות כמו מרדיכות של כיתה. אחראיות על פעילויות, ערבי כיתה וכל מיני..) של כיתה קטנה. חצי מהם+ על רטלין וכשאנחנו מכינות להם פעילות בצהריים אין כבר עם מי לדבר וזה הופך לבלאגן מטורף.. 

למישוו יש עצות איך להשתלט עליהן רק בלי שירגישו שאנחנו מורות אלא חברות?

בתור ילדה שצריכה לקחת רטלין ולא לוקחת..שאלו פרטי תדעו

שמעי אני ילדה אחת המופרעות וקצת קשה לעצור אותי... אז בתור אחת מהצד שלהם אני יכולה להגיד לך מראש.. אל תבואי עם דפים או כל מיני דברים.. קודם כלל- תעשי להם מלאמלאמלא משחקים ודברים מגניבים שצריך לזוז בהם וכל זה ואם נגיד יש קטע הקראה אז תתני להם להקרא תסמני לדוגמה כל משפט בצבע ואז כל אחת תקבל צבע וכל פעם שמגיע תורה היא צריכה לקורא קיצרר כל ממיני שטוויות כאללה שהם לא יצטרכו לשתוקק בהם אפילו לא לדקה.. וגמאת תזרמי איתם נגיד יש משו שהם לא רוצות לעשוות? אז תגידי להם מה ישלכם הכי מגניב וזה ותעשי איתם מלא צחוקים ותריצו בדיחו וכאילו  תתני לזה תזמן גם בסוופו של דבר זה יצליח בהצללחה אם את רוצה אתזה יותר מוזן ויותר עזרה דברי פרטי

תקשיבי, תעשי להם פווווול פעילויות שצריך לרוץ, לקפוץ... מלאפלונית 1

תחרויות,והכי הכי חשוב-תעשי להם  דברים שהם כולם פעילים, ולא משו שרק את מדברת...

את גם יכולה לתת לכל אחד צורה ונגיד במקום " יוסי, שב במקום" להגיד-" הי, משולש חייבים אותך כאן! בא תשב איתנו!"

או אם אין לכם כוח לזכור הכל אז כל אחד מקבל דף עם צורה ואז כל אחד פועל לפי הצורה שלו- נגיד פעם משולש, כוכב,ועיגול הלכו עשר  צעדים  וקפצו שלוש קפיצות, אחר כך הצטרפו אליהם לב וריבו ושרו ביחד שיר מצחיק...) הבנת??מקווה שכן...קורץ ואם הם לא בשקט אז תביאי להם דיסק עם מנגינות מקפיצות ומנגינות שקטות, ואז את שמה מנגינה  מקפיצה והם כולם משתוללים וצורחים ואז את שמה ת'מנגינה השקטה והם צריכים להיות בשקט, או שתביאי בובה כזאת שמכניסים יד ומדברים כאילו במקומה(מבינה למה הכוונה??)  ואז תדברי כאילו את הבובה, ואם אין לך את יכולה לעשות יום אחד פעילות שמכינים תבובות האלה מגרביים ( לוקחים גרב שלא צריך, ואת יכולה להגיד לכל אחד להביא נהביית גרב ישנה) וכל אחד ממציא שם לבובה שלו ואז את אומרת לבובות להיות בשקט(זה בדרך כלל ממש עובד, אבל תלוי בגיל...) או שתעשי סימן שכשאת עושה אותו הם בשקט וסימן אחר שהם ברעש ועושים מה שבא להם,( ותעשי גם שלפעמים זה נגמר ברעש ולא תמיד שזה שנייה אחת של רעש וכל השאר שקט כי אחרת זה לא יעבוד אחרי מעט מאוד זמן...כאילו מוציא לשון) ואת יכולה לעשות נגיד שיש דף כחול ודף ירוק(או כל רעיון אחר נוח יותר... פשוט זה מה שעולה ליחצי חיוך) ואז אתם מחליפים תפקידים ואת כאילו הילדים והם אלה שצריכים לעשות ת'פעילויות, או אם הם ממש לא מקשיבים ולא מבינים אז נניח שפעם ב תתני לכמה ילדים לעשות פעיולות-וככה הם ממש יהנו ואת תביני פחות או יותר באיזה ראש הם ואיזה פעילויות הם אוהבים ותוכלי לקחת רעיונות....           וקיצור,עם כל החפירותחופרטלפוןמיקרופוןמחשברמקול מקווה שעזרתי.... פשוט קחי מה שיותר מתאים לך ו"תשפצי" לפי הגיל...

בהצלחה!!

טוב.חבוי

בס"ד

קודם כל לאט לאט את תראי מה הן אוהבות ותלכי על זה. אך בתור התחלה לכי על משהו שאוסף אותם. (אוכל לדוג'. תכינו פונדו ביחד, ערב שוקולד. תפתחי נושא שמעניין-מבעיר אותם. על ערבים או משהו;) ) ותנסי מתוך זה לעשות את מה שאת רוצה. אם זה ערב חוויתי ואם זה דיון או כל דבר אחר..

ואת יכולה לעשות איתם דברים שהם לא רק מרץ ואנדרלין. הפוך לפעמים אין להם כח להתחיל לקפוץ ולזוז.

בהצלחה!!

קודם כל לאט לאט את תראי מה הן אוהבות ותלכי על זה.חבויאחרונה

בס"ד

אך בתור התחלה לכי על משהו שאוסף אותם. (אוכל לדוג'. תכינו פונדו ביחד, ערב שוקולד. תפתחי נושא שמעניין-מבעיר אותם. על ערבים או משהו;) ) ותנסי מתוך זה לעשות את מה שאת רוצה. אם זה ערב חוויתי ואם זה דיון או כל דבר אחר..

ואת יכולה לעשות איתם דברים שהם לא רק מרץ ואנדרלין. הפוך לפעמים אין להם כח להתחיל לקפוץ ולזוז.

מוזמנים לפנות המחפשים שליח לחודש ארגוןעדיןן
חיפוש סרטוןרחלי עובדיה

שלום, מחפשת סרטון שראיתי בעבר על נער שנפצע בעמוד השדרה ועבר תהליך שיקום בעיקר בעזרת הדימיון וכוח האמונה והמחשבה... לא זוכרת שם... מישהו. י זוכרים?
עניתי לך בפורום השני...תולעת ספריםםאחרונה

טקסט להכתרהלאה בובלי
למשהו יש טקסט טוב להכתרה, משהו קליל אבל עם מסר .. בערך 40 דק, ממש תודהה , ממש יעזור אם תענוו
חודש ארגוןמאמין וזורע:)
אם יש פה קומונרים/ות באישי
חברים וחברותתהיום יהיה שמח✨

יש פה מישו שעשה לאחרונה פעולה בזום ויכול לשתף אותנו??

רעיון לפעולת סיכום מטורפתתת למערך על א"י מישהו????מוקפת אור

ואו אחותי לא היית פעילה שניםם.רודף אהבה בימים
וואי תאמת ניסיתי קצת להתנתק מהפורומים אבל מה לעשות, חזרתי מוקפת אור

ואוו שכוייחח!!רודף אהבה בימיםאחרונה
פעולה שעשיתי פעם..רודף אהבה בימים
בהתחלה היה משחק שהיה קשור אז אבל פחות נראלי יהיה קשור בשבילך..
ביקשנו מכל אחת שתביא קרטון חלב, קנינו שתילים, אדמה, כל אחת גזרה את אחת הדפנון של הקרטון, הבאנו גואש והן קישטו.. בסוף כל אחת שתלה פרח באדנית הקטנה שלה והנחנו הכל בשורה בכניסה לסניף, יצא מעלףףף!! וממש מעלה תגאוות יחידה לשבט.
אחרי זה הבאנו להם פלאפל שהכנו לפני.. דיברנו, אפשר לעשות כזה כשאוכלים מעגל שכל אחת מספרת מה היה לה הכי משמעותי..
בהצלחה!
דחוף דחוף לעכשיו מחפשת קטע פרידה -חיזוק והעצמה ,יהודיה12
עדיפות לתורני אבל לא חייב
קטע על נתינה אור העצמה
קטע פרידה ממה?מוקפת אוראחרונה

אהלן, די דחוף:הממממממממ
נכנסתי להדרכה עכשיו ואני מתלבטת אם לעשות פעולת פתיחה עכשיו בסגר בזום , או לחכות לעוד שבועיים ואז לא בטוח שיתנו לעשות פעולות גם.
יש למישהו רעיון?
ואי נכנסת רק עכשיו? מוזר..רודף אהבה בימים

בכולופן מלא בהצלחה בהדרכהה!

נשמע לי קצת מוזר לעשות פעולת פתיחה בזום.. אם זה באמת רק שבועיים כבר עדיף לחכות.. אבל לא בטוח שזה יהיה שבועים (יותר נכון כמעט בטוח שיהיה יותר) אז עדיף לא למרוח את זה לשנים..

יש לי חברות שעשו פתיחה בזום והלך להן טוב..

תעשי כזה זום הכירות וכשנחזור לסניפים בעייזר ה' תעשי פעולת פתיחה מושקעת יותר.

בהצלוחה!!

כן..הייתה לי בעיה כלשהי אז נכנסתי עכשיו חח😅הממממממממאחרונה
תודה!

וואלה..טוב נראלי אז אעשה גם
תודה רבה!

אולי יעניין אותך