ירד לי הביטחון פתאוםBella12

אז אתמול היתה לי בגרות באנגלית. יש לי כנראה שתי תשובות לא נכונות ופשוט ירד לי המצב רוח. רציתי כל כך לגמור עם המקצוע הזה ואשכרה פישלתי בגלל שאלה אמריקאית ועוד משהו קטן.. ירד לי כל כך הביטחון בעצמי ואני שונאת את עצמי.

שבוע הבא יש לי בגרות במתמטיקה ואני מרגישה כישלון. אני מנסה לשבת לפתור ולא עובד לי. רע לי כל כך ואני מפחדת שיחזור על עצמו מה שקרה באנגלית שם. אני לא אהיה מסוגלת לעשות מועד נוסף במתמטיקה זה קשה לי עלי מדי.

איך אני יכולה להחזיר לי את הביטחון לעצמי? אני באמת יושבת בבית בלי לעשות כלום ושקועה בשנאה עצמית.

את האמת ...ט1

אני לא יודעת לתת לך הרבה פתרונות אבל אני יכולה לעודד אותך בדבר אחד 

שאצלנו שמעתי את המורות שהיה להרבה מאוד בנות קשה ולא רק אצלינו בבית ספר והרמה היתה גבוהה 

ואולי יהיה פקטור

אממ..נחל
אני חושבת שזה לגיטמי מאוד לטעות.
אז טעית, מה קרה?!
זהו, מעכשיו תיכשלי בכל המקצועות? מעכשיו את טיפשה חסרת תקנה?
ממש ממש לא!
קורה שנכשלים, תגידי תודה שרק בשתי שאלות. תגידי תודה שאת השאר הצלחת. זה לא שתקבלי בקושי עובר, פשוט לא תקבלי 100. מי אמר שצריך תמיד לקבל את הבסט?
נכון, כולם שואפים ל100 וזה טוב..אבל גם אם לא מקבלים זה בסדר. לגיטמי. מה שמראה שאת בנאדם.
בכלל, שאתה מאמין שהכל מאת ה' (ובאמת מאמין) ואם הוא רצה שבשתי שאלות תיכשלי- אז פשוט זה מה שהכי טוב בשבילך.
תסמכי על הקב"ה..
אני תמיד אומרת לעצמי לפני כל מבחן שזהו, אני את שלי עשיתי- למדתי, חרשתי וכו' ועכשיו הכל בידי הקב"ה. ההצלחה, הטעויות- הכל.
ואז גם אם הציון לא משו, אני יודעת שזה מאיתו יתברך וזהו.
בהצלחה ענקית!
מקווה שלא יצא מבולבל מידי..
לעשות דברים שאת כן יודעת..מוריוש

איזה שאלון עשית?

אצלנו חצי הקבצה באו למועד ג' כבר..

במתמטיקה תתחילי מהתרגילים הקלים יותר.. סתם בשביל החזרת הביטחון.. אחרי זה תעברי לקשה..

ואם את יכולה תלמדי עם חברה הרבה פחות מתסכל לא להצליח ביחד...

מה??ציקציק
אתמול הייתה בגרות באנגלית 0:
בגרות חורףמוריוש

אה..ציקציק
נלחצתי..
קוד אבל פתוח
הזכרת לי שפיספסתי בגרות בגלל שלא קמתי בבוקר
לכולם קשהקוד אבל פתוח
אני בן 22 (הגעתי לפה מהקישור בדף הראשי) שתדעי שלכולם קשה. אני רואה בישיבה אנשים שעכשיו משלימים בגרות וגם להם קשה 3 יחידות במטמטיקה.
את היחידה. אין לך מה להיות בבעסה, בטח שלא לשנוא את עצמך. לגבי אנגלית, אני הגעתי לכתה יא שלא ידעתי כלום, בקושי לקרוא.
בכתה יא היה לנו מורה שאיכשהוא הצליחה ללמד אותנו(לא הייתי לבד שככה), ושיפרתי את האנגלית שלי מאוד וכיום אני צופה בסרטים בלי תרגום.
את לא כשלון, בטח שאת הצלחת בבגרות באנגלית חוץ מקטע קטן (שאלה אמריקאית אחת ועוד משהו קטן כמו שאמרת).
להבין שהכל לטובההכל מאת ה'
את לומדת מתאמצת חורשת. כל השאר בידי שמיים.
אין לך ממה להתבאס תמיד אנו רוצים את המושלם וזה דבר טוב לשאוף לשלמות.אבל גם אם לפעמים נכשלים אז מה,זה קורה לכולם.וחבל שזה סתם יוריד אותך.להפך תנסי כמה שיותר להגיד:אוקי בשאר המקצועות אני ברוך ה' בסדר אז באנגלית יצא לי ציון שלא כלכך ציפיתי אז מה כניראה שזו התראה שאת צריכה יותר לעבוד על האנגלית.אבל שלא תבואי לידי יאווש ותסכול.תגידי לעצמך אוקי נכשלתי מבאס..אבל לא נורא בפעם הבאה אני יתאמץ יותר ויהיו לי בע"ה פרות טובים.
והכיי חשוב לפני המבחנים/הבגרויות תתפללי לה' שיעזור לך להצליח(יש תפילה כזו לקראת מבחן)
כי כשאת מתפללת לפני את מרגישה שה' עוזר לך כי התפללת עליו ולא רק שזה נותן לך ביטחון ואמונה בה' אלה גם ביטחון עצמי שוואלה התפללתי ביקשתי,עשיתי השתדלות ואני יעבור את כל המבחנים והבגרויות ביחד יד ביד עם ה' ויהיה בסדר[:
בהצלחהרבה!![[:
לקחת שיעורים פרטיים, שירימו אותך למעלה, ומהר.אדם נוף מורשתו
הבעיה שלך עם מתמטיקה היא אמיתית כרגע, את לא מצליחה לפתור את התרגילים.

בטח שזה מוריד אותך...

קחי כמה שיעורים פרטיים אצל מורה טובה, וממילא כשתצליחי גם הבטחון יעלה.

בהצלחה רבה חמודה!
להחזיר את הביטחון העצמיאנונומיה

תעשי עכשיו משהו שאת בטוחה שתצליחי בו... אם זה לא אנגלית/ מתמטיקה אז משהו אחר זה יחזיר לך את הביטחון תראי שבטוח יש משהו שאת טובה בו! את לא כישלוןחיוך

בהצלחה

בפשטות...א.פיל
תעשי לעצמך סדר... בכל דבר שאת רוצה להצליח בו , יש את מה שתלוי בך, ומה שתלוי בקב"ה. את עשית את שלך? למדת ? הטעויות כבר לא תלויות בך. הרי לא טעית בכוונה. נכון ?
ואנגלית ומתמטיקה הם מקצועות שונים.. תשקיעי במתמטיקה כמה שאת יכולה. אולי בזה דוקא תצליחי יותר ??
להבין שיש עוד מיליון אלף ילדים כמוך שמרגשים אותו דברהפי
אבל שאת גומרת תיכון את מבינה שהציון זה לא מה שחשוב זה שישבת והתאמצת זה מעולה כי עכשיו שאת יושבת ולומדת לבגרות את גוברת על התחושה של הבאסה והשנאה עצמית את מנצחת אותם את מבינה שאת למדת ונתן את המאה אחוז שלך זה באמת הכי חשוב כי בעתיד שתשבי ותעשי מה שאת אוהבת את תצלחי בזה במאה אחוז שלך בכל דבר ולא תוותרי תוך רגע
לשמוח(מקווה שזה לא מאוחר מדי)חייה בספר
עבר עריכה על ידי חייה בספר בתאריך ד' בשבט תשע"ו 20:46

שמחה מרגיע ועוזרת לביטחון עצמי וביטחון בקב"ה

בהצלחה רבה

ביטחון עצמי נמדד בעשיה ולא בהצלחות.אוהב אותכם
ביטחון עצמי קונים בזה שכל יום ל3 דק'עושים משהו שקובעים.ולא משנה עם זה הצליח בסוף או לא,זה שעשית-זה ההצלחה.
לא לעשות בגרויות...מעוז אסתר לנצחאחרונה

קורץ

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניקאחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך