ירד לי הביטחון פתאוםBella12

אז אתמול היתה לי בגרות באנגלית. יש לי כנראה שתי תשובות לא נכונות ופשוט ירד לי המצב רוח. רציתי כל כך לגמור עם המקצוע הזה ואשכרה פישלתי בגלל שאלה אמריקאית ועוד משהו קטן.. ירד לי כל כך הביטחון בעצמי ואני שונאת את עצמי.

שבוע הבא יש לי בגרות במתמטיקה ואני מרגישה כישלון. אני מנסה לשבת לפתור ולא עובד לי. רע לי כל כך ואני מפחדת שיחזור על עצמו מה שקרה באנגלית שם. אני לא אהיה מסוגלת לעשות מועד נוסף במתמטיקה זה קשה לי עלי מדי.

איך אני יכולה להחזיר לי את הביטחון לעצמי? אני באמת יושבת בבית בלי לעשות כלום ושקועה בשנאה עצמית.

את האמת ...ט1

אני לא יודעת לתת לך הרבה פתרונות אבל אני יכולה לעודד אותך בדבר אחד 

שאצלנו שמעתי את המורות שהיה להרבה מאוד בנות קשה ולא רק אצלינו בבית ספר והרמה היתה גבוהה 

ואולי יהיה פקטור

אממ..נחל
אני חושבת שזה לגיטמי מאוד לטעות.
אז טעית, מה קרה?!
זהו, מעכשיו תיכשלי בכל המקצועות? מעכשיו את טיפשה חסרת תקנה?
ממש ממש לא!
קורה שנכשלים, תגידי תודה שרק בשתי שאלות. תגידי תודה שאת השאר הצלחת. זה לא שתקבלי בקושי עובר, פשוט לא תקבלי 100. מי אמר שצריך תמיד לקבל את הבסט?
נכון, כולם שואפים ל100 וזה טוב..אבל גם אם לא מקבלים זה בסדר. לגיטמי. מה שמראה שאת בנאדם.
בכלל, שאתה מאמין שהכל מאת ה' (ובאמת מאמין) ואם הוא רצה שבשתי שאלות תיכשלי- אז פשוט זה מה שהכי טוב בשבילך.
תסמכי על הקב"ה..
אני תמיד אומרת לעצמי לפני כל מבחן שזהו, אני את שלי עשיתי- למדתי, חרשתי וכו' ועכשיו הכל בידי הקב"ה. ההצלחה, הטעויות- הכל.
ואז גם אם הציון לא משו, אני יודעת שזה מאיתו יתברך וזהו.
בהצלחה ענקית!
מקווה שלא יצא מבולבל מידי..
לעשות דברים שאת כן יודעת..מוריוש

איזה שאלון עשית?

אצלנו חצי הקבצה באו למועד ג' כבר..

במתמטיקה תתחילי מהתרגילים הקלים יותר.. סתם בשביל החזרת הביטחון.. אחרי זה תעברי לקשה..

ואם את יכולה תלמדי עם חברה הרבה פחות מתסכל לא להצליח ביחד...

מה??ציקציק
אתמול הייתה בגרות באנגלית 0:
בגרות חורףמוריוש

אה..ציקציק
נלחצתי..
קוד אבל פתוח
הזכרת לי שפיספסתי בגרות בגלל שלא קמתי בבוקר
לכולם קשהקוד אבל פתוח
אני בן 22 (הגעתי לפה מהקישור בדף הראשי) שתדעי שלכולם קשה. אני רואה בישיבה אנשים שעכשיו משלימים בגרות וגם להם קשה 3 יחידות במטמטיקה.
את היחידה. אין לך מה להיות בבעסה, בטח שלא לשנוא את עצמך. לגבי אנגלית, אני הגעתי לכתה יא שלא ידעתי כלום, בקושי לקרוא.
בכתה יא היה לנו מורה שאיכשהוא הצליחה ללמד אותנו(לא הייתי לבד שככה), ושיפרתי את האנגלית שלי מאוד וכיום אני צופה בסרטים בלי תרגום.
את לא כשלון, בטח שאת הצלחת בבגרות באנגלית חוץ מקטע קטן (שאלה אמריקאית אחת ועוד משהו קטן כמו שאמרת).
להבין שהכל לטובההכל מאת ה'
את לומדת מתאמצת חורשת. כל השאר בידי שמיים.
אין לך ממה להתבאס תמיד אנו רוצים את המושלם וזה דבר טוב לשאוף לשלמות.אבל גם אם לפעמים נכשלים אז מה,זה קורה לכולם.וחבל שזה סתם יוריד אותך.להפך תנסי כמה שיותר להגיד:אוקי בשאר המקצועות אני ברוך ה' בסדר אז באנגלית יצא לי ציון שלא כלכך ציפיתי אז מה כניראה שזו התראה שאת צריכה יותר לעבוד על האנגלית.אבל שלא תבואי לידי יאווש ותסכול.תגידי לעצמך אוקי נכשלתי מבאס..אבל לא נורא בפעם הבאה אני יתאמץ יותר ויהיו לי בע"ה פרות טובים.
והכיי חשוב לפני המבחנים/הבגרויות תתפללי לה' שיעזור לך להצליח(יש תפילה כזו לקראת מבחן)
כי כשאת מתפללת לפני את מרגישה שה' עוזר לך כי התפללת עליו ולא רק שזה נותן לך ביטחון ואמונה בה' אלה גם ביטחון עצמי שוואלה התפללתי ביקשתי,עשיתי השתדלות ואני יעבור את כל המבחנים והבגרויות ביחד יד ביד עם ה' ויהיה בסדר[:
בהצלחהרבה!![[:
לקחת שיעורים פרטיים, שירימו אותך למעלה, ומהר.אדם נוף מורשתו
הבעיה שלך עם מתמטיקה היא אמיתית כרגע, את לא מצליחה לפתור את התרגילים.

בטח שזה מוריד אותך...

קחי כמה שיעורים פרטיים אצל מורה טובה, וממילא כשתצליחי גם הבטחון יעלה.

בהצלחה רבה חמודה!
להחזיר את הביטחון העצמיאנונומיה

תעשי עכשיו משהו שאת בטוחה שתצליחי בו... אם זה לא אנגלית/ מתמטיקה אז משהו אחר זה יחזיר לך את הביטחון תראי שבטוח יש משהו שאת טובה בו! את לא כישלוןחיוך

בהצלחה

בפשטות...א.פיל
תעשי לעצמך סדר... בכל דבר שאת רוצה להצליח בו , יש את מה שתלוי בך, ומה שתלוי בקב"ה. את עשית את שלך? למדת ? הטעויות כבר לא תלויות בך. הרי לא טעית בכוונה. נכון ?
ואנגלית ומתמטיקה הם מקצועות שונים.. תשקיעי במתמטיקה כמה שאת יכולה. אולי בזה דוקא תצליחי יותר ??
להבין שיש עוד מיליון אלף ילדים כמוך שמרגשים אותו דברהפי
אבל שאת גומרת תיכון את מבינה שהציון זה לא מה שחשוב זה שישבת והתאמצת זה מעולה כי עכשיו שאת יושבת ולומדת לבגרות את גוברת על התחושה של הבאסה והשנאה עצמית את מנצחת אותם את מבינה שאת למדת ונתן את המאה אחוז שלך זה באמת הכי חשוב כי בעתיד שתשבי ותעשי מה שאת אוהבת את תצלחי בזה במאה אחוז שלך בכל דבר ולא תוותרי תוך רגע
לשמוח(מקווה שזה לא מאוחר מדי)חייה בספר
עבר עריכה על ידי חייה בספר בתאריך ד' בשבט תשע"ו 20:46

שמחה מרגיע ועוזרת לביטחון עצמי וביטחון בקב"ה

בהצלחה רבה

ביטחון עצמי נמדד בעשיה ולא בהצלחות.אוהב אותכם
ביטחון עצמי קונים בזה שכל יום ל3 דק'עושים משהו שקובעים.ולא משנה עם זה הצליח בסוף או לא,זה שעשית-זה ההצלחה.
לא לעשות בגרויות...מעוז אסתר לנצחאחרונה

קורץ

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך