קשה להסתגל יותר?
מישהי אולי עשתה את זה?
תודה והשם אוהב אתכן!!
))
))
אבל אפשר בהחלט!! רק קחי בחשבון שכל מקום זה ביצפר... ובכול מקום יהיו דברים לימודיים לעשות... אז ישמצב שבגל מקום תסבלי טיפונת..
תעזרי רק אם את מממש סובלת
ותבקשי שישמרו לך תמקום למקרה שתרצי לחזור!אני מממש מבסוט...
לדעתי אם אחרי שבדקת את כל הצדדים טוב את חושבת ששינוי יכול לעזור אז כדאי ממש לעבור,
וכשאת עוברת אסור לשכוח שההתחלות תמיד קשות ולא להתייאש מהר אלא לפחות חודש וחצי....
מישי מהיישוב פה עברה 5 פעמים אוךפנות (שמינית..) ובאמת זה מוזגם אבל לא היה לה טוב עד שעכשיו היא מצאה מה שטוב לה
ותעברי רק אם ממש לא טוב לך או שאת יודעת שבמקום השני יהיה לך יותר טוב
בהצלוחה 
תלוי מה המצב שלך באולפנה הנוכחית ומה את חושבת שתשיגי באולפנה אחרת
וממש טוב לה איפה שהיא עכשיו. אבל זה ממש תלוי. האולפנה הקודמת שהיא היתה בה לא כל כך התאימה לה, ועכשיו כשהיא עברה לאולפנה יותר מתאימה לה טוב לה, אבל צריך לבדוק טוב. אם לא רע לך באולפנה שלך אני חושבת שזה קצת חסר טעם לעבור כי זה רק לשנתיים, והשכבה כבר התגבשה. אבל אם את חושבת שיהיה לך יותר טוב אם תעברי, תבדקי טוב, ותלכי לאולפנה שאת יודעת שיהיה לך שם טוב (עדיף נראלי אולפנה שיש לך שם חברות בגיל שלך ככה יהיה לך יותר קל להתאקלם באולפנה)
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים