מה דעתכם על מעבר לישיבה גבוהה בתיכון (שביעית שמינית)
(גם בנות מוזמנות לענות, אולי כאלה שהלכו למדרשה)
מה דעתכם על מעבר לישיבה גבוהה בתיכון (שביעית שמינית)
(גם בנות מוזמנות לענות, אולי כאלה שהלכו למדרשה)
)והתכנון הוא לעשות בגרות
אני לא עשיתי את זה
גיסי עשה
ועכשיו הוא כבר בן 30 משלים הכל וזה
תאמת הוא עושה את זה בפחות מחודש
וגם נגיד אח שלי למד בבני צבי עבר בגרות אבל לא באמת ידע הרבה
ושהוא הלך לצבא זה היה דרך איזה פרויקט של חרדים שלא עשו בגרות אז לימדו אותם את כל התיכון ב 2 חודשים
ואח שלי עכשיו בסייבר בצבא שזה אומר שהוא באמת הצליח להשלים ולשלוט בחומר של מתמטיקה ואנגלית ברמה גבוהה
וגם אחי וגם גיסי הוחכה לזה שאפשר אחר כך להשלים בשניות ולהשקיע במה שיותר חשוב לראות במה באמת אתה מאמין ולקום בשביל הדבר החשוב ביותר ולמלא את הנשמה כל בוקר מצד אחד
ומצד שני הם עכשיו עם ילדים וזה טיפה יותר קשה להשלים והם היו צריכים לתפוס את עצמם בידיים להשלים כי אין מורה כמו בתיכון שיעזור ויחפור ללמוד
אז אם אתה חושב שאתה אחר כך תוכל להשלים בגרות בשביל עבודה ולתפוס את עצמך בידיים אז רוץ על זה
אבל אם אחר כך לא תעשה אם עצמך כלום וחס וחלילה יהיה בעיות פרנסה אחרי שיש ילדים אז תוותר
אבל כל הכבוד על האומץ ועל אהבת התורה !
אני חושב שזה ממש תלוי בבן-אדם, בסיטואציה, במסגרת שהוא עוזב ובמסגרת שאליה הוא נכנס. כל מקרה לגופו.
יש כאלה שזה יעשה להם טוב ויש כאלה שלא. כל מקרה לגופו.
כשהוא היה בשביעית וחשב לעשות את זה ואבא שלו אמר לו לשאול את הרב נריה הוא אמר לו שלכל זמן ועת והוא צריך לגמור שמינית כמו כל נער אחר
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים