אוקי אז אני נוסעת לירושלים בדד
החיים תותים
כשיוצא לי לסוע לבד אני לומד סיפורי מעשיות של רבי נחמן
יהדות=דרך חיים
כן.. גם אני לומדתהחיים תותים

אבל חבל שאי אפשר ללמוד בהליכה...
אני פשוט היתפלל למצאו מישהו שאני מכירה...
ממממפוסעת
את מכירה אותי ואני אפילו נמצאת בירושלים רוב הזמן...
חחחח על מסילת ישריםיהדות=דרך חיים
יש לי חברותא קבועה כל שיעור אנגלית, וזה אחת מהסיבות שרוצים להעיף אותי מהישיבה 
חחח אחת מ-?
פוסעת
תורה יותר חשוב!
כניראה שבישיבה שלי חושבים אחרת חחחחחחיהדות=דרך חיים
ואנגלית בעיני זה שפה שעדיף וישתמשו בה כמה שפחות. עוד סיבות? הכנתי לי מערכת משל עצמי. זתאמרת שאם הכיתה לומדת לשון, אני לומד ליקוטי מוהרן בבית מדרש. הכיתה לומדת מדעים, אני לומד רמב"ם בבית מדרש. יש כבר חברותות קבועות בשיעורי אנגלית אני לומד אם חבר או מסילת ישרים או חובת התלמידים... עוד סיבה אני מבריז מלא מהלימודים, או כדי לטייל באצנו הנפלאה, או כדי לעלות להר הבית, וכו.. ב"ה לא חסר סיבות להבריז. חחחח
יוו שהייתי בתיכון גם היה לי חברותא קבועה לשיעורי אנגלית...:-ציף
אולי נוציא חוברות ללימודי קודש בזמן שיעורי אנגלית!יהדות=דרך חיים
זה יכול להיות גדול!
חחח,אני כבר מזמן גמרתי עם שעורי אנגלית ב"הציף
האמת היא שאני באמת בהתלבטות גדולהיהדות=דרך חיים
האם להמשיך ולהוציא בגרות מינימלית ולהשקיע עדיין את העיקר בקודש או לעבור לישיבה קטנה, ואז אני מוותר על החברים הבאמת מדהימים שיש לי בישיבה עכשיו, וכמובן שאפשר לשמור על קשר אבל זה קשה. סך הכל אם אני יכול להמשיך איך שאני עכשיו יהיה לי הכי נח הבעיה היא שבישיבה שלי רוצים שאלמד גם לימודי חול ואני לא בראש הזה...
סטלןהחיים תותים
האמת שקצת. פעם לא להייתי לומד כלום כאילו הייתי בשיעוריהדות=דרך חיים
ובוהה באוויר. ואז התחלתי ללמוד תוך כדי. ומאז התחילו לעשות לי בעיות כי זה לא נוח ללמוד בכיתה עם כל הרעש.. ויש לי מלא חיסורים.. שכחתי לכתוב מקודם את הקטע הכי שווה, כל יום חמישי בשעה 1:45 יש שיעור חינוך גופני. ולנו יש התוועדות בכיתה
אנחנו איזה 5 קבועים ועוד כמה שמצתרפים כל פעם, מביאים קצת אוכל שתייה וזה הולך ממש טוב. פעם אחת המורה נכנס באמצע ההיתוועדות קלט אותנו נקרע מצחוק ויצא החוצה. חחחחח
וואי וואי קרועים!!החיים תותים
דרשתי קרבתיך..
לנו בשיעורי ביולוגיה יש הרקדת טראנסים בפנימיה
לנו ביולוגיה זה מגמהאז אני לא בביולגיה.יהדות=דרך חיים
אני במגמת לימודי ארץ ישראל, אני ממש נהנה שם אנחנו לומדים חצי ארכיאולוגיה, ואז איפה כתוב בתנך ובמקורות היהודים על הדברים האלה, קיצר זה ממש ממש כיף לי ויש לנו טיולים של המגמה וכו... ניראלי שזה השיעור היחיד בישיבה שאני ממש נהנה בו חחח
הלוואי עלימתיישב בנשמה
בואנה אשריך
דוסית גאה!אחרונה
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר
אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
בדיקהטיפות של אור
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד
~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
חורף בריא לכולם
- לקראת נישואין וזוגיות