שלום(:
יש לי כישרון בתחום מסויים ואני לא ממש יודעת איך להוציא את זה החוצה.
ואני מפחדת שהחברות מסביבי קצת יצחקו..
מה לעשות?ומי שיש לו עבר בזה שיכתוב לי איך הוא הרגיש ואיך היה לו..
תוודה(:
שלום(:
יש לי כישרון בתחום מסויים ואני לא ממש יודעת איך להוציא את זה החוצה.
ואני מפחדת שהחברות מסביבי קצת יצחקו..
מה לעשות?ומי שיש לו עבר בזה שיכתוב לי איך הוא הרגיש ואיך היה לו..
תוודה(:
עלייך לעצום עיינים,לנשום חזק ולהפציץ.יש לך יכולות מדהימות.ואין לך במה להתבייש!תשימי תיונים על העיניים,לי זה ממש עזר
תעדכני אותי איך היה(:
באהבה רבה ,
שושנה מאירי.
אשמח לעזור... עדיף אם אפשר לא בפרטי...

אבל אני מפחדת שפתאום הסביבה תצחק עליי וגם הכישרון לא תלוי בי,אני צריכה שעוד מישו יעזור לי בזה
ואני יודעת שהוא לא ממש יכול
הכל מאת ה'
אבל אם אפשר אז תעשי בהדרגה... נגיד תתחילי לעשות את זה בבית, ואז כשיתחילו להבין ולקבל את זה שאת עושה את זה תלכי לחוג או משהו כזה... זה לא נראלי יעזור לכישרון שאת מדברת עליו... חוץ מזה, תחשבי על מי שכן יקבל את זה, אולי זה הרוב ואז פשוט- לכי על זה! ;)
אתם יודעים ששנים לפני (בערך 10) שהוא פרץ לתודעה, הוא היה מנגן במופעים וכותב ומלחין שירים?
וזה לא שהוא ניסה להתפרסם ורק הצליח - זה היה מכוון. הוא לא חזר על הטעות של הכוכבים הנופלים...
הוא קודם בנה בסיס איכותי ומבוסס (
) ורק כשהיה לו בסיס ואנשים שמכירים אותו הוא פרץ לתודעה. וזה היה לו מהיר מאוד. ועם בסיס כזה אי אפשר ליפול בתור כוכב...
אז גם את יכולה להתחיל (כמו שכבר ציינו פה כמה) בלממש את הכישרון הזה בבית, למשפחה, לאנשים שאת לא מכירה, ואח"כ לאט לאט לגלות לחברות הכי טובות, ולממש אותו גם קצת בכיתה (כאילו לעצמך), ואם את באמת כשרונית הם יקבלו את זה באהבה וגם יפרגנו - והכישרון הזה יפרוץ.
היה לי אותו דבר עם גיטרה...
שלום וברכה
לרוב האנשים כשהם רוצים להתקדם במשהו שמבחינתם זוהי פריצת דרך,
הם ירגישו את הפחד להתקדם. מחשבות כמו כולם יצחקו עלי או אני בטוח יכשל ועוד כל מיני מחשבות כאלו,
מתגברות במיוחד כשמנסים להתחיל לזוז.
אפשר להשתמש בשני דרכים א.לעשות התקדמות בצעדים קטנים וכך לצבור תחושת יכולת, ולזכור שמה שאת מרגישה עכשיו לא תרגישי אחרי שתעברי את שלב ההתחלה הקשה במיוחד ב.תנסי להתיחס למחשבות האלו והרגשות החזקים שעוצרים אותך כאילו זה איזה מישהו שרוצה את טובתך ורוצה לשמור עליך אבל הוא מגזים ועושה את זה יותר מידי חזק,תקשיבי לו ,אבל את עושה מה שאת חושבת שאת רוצה לעשות.
בהצלחה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים