אווווף! תקשיבו באמת נמאס לי מהמדינה הזאת... פינויים.... רפורמים... וכולם משתפנים וכו'... ואני באמת מנסה לחשוב שזה "התחלתה גאולה" אבל זה ממש קשה!!!
- עד כאן פריקה
-
אווווף! תקשיבו באמת נמאס לי מהמדינה הזאת... פינויים.... רפורמים... וכולם משתפנים וכו'... ואני באמת מנסה לחשוב שזה "התחלתה גאולה" אבל זה ממש קשה!!!
- עד כאן פריקה
-
זה באמת התחלה של גאולה,קשה לנו מאוד להבין את זה כי קשה לנו עכשיו.
אבל בואו נקח את זה שניה לתפילות שלנו!נתפלל ונאמר לד' שאנחנו כבר לא רוצים יותר פיגועים וכל מה
שקורה כאן.ובצד אחר גם נגיד תודה להק''בה שיש לנו מדינה משלנו !זה עצום יש כאלה שלא זכו!
ובכו על זה כל חייהם,ואנחנו זכינו כ-מובן מאליו.יש לנו עעכשיו נפילות,בואו ננסה לקחת את זה
כ-טוב.או כ-מוביל לטוב.ונקח את זה לתפילות ומעשים טובים ומצוות ולא רק להתאב!
ברור שגם צריך להיות עצובים עם המשפחות.אבל גם לדבר עם ד' ולהגיד ''דיי לצרותינו''
אלא מסוף הגלות
ירא ורך לבבתחשבי איפה היינו לפני 100 שנה, 75 שנה, 50 שנה, ואיפה אנחנו היום.
אנחנו לא במצב סבבה? יצאנו מהגלות, שרדנו את השואה, הקמנו מדינה, חזרנו ליו"ש, והיד נטויה...
אי אפשר לבקש הכל בבת אחת! דברים טובים מתבשלים לאט!
נכון, צריך סבלנות, זה קשה, זה מאד קשה- אבל בסוף זה משתלם.
אבל באמת צריך סבלנות,
את חושבת שהממלכתים עיוורים??![]()
פשוט עברנו כבר 2000 שנה של צרות, פוגרומים, וגלות, אז אנחנו במצב יחסית טוב,
ולא נראה לי שיהיה קשה לחכות עוד כמה שנים...
![]()
מנגד לזה.. יש עוד המון דברים טובים שצריך להגיד עליהם גם תודה
לפעמים אולי לא חשבת על זה ביומיום אבל...
תסתכל לאט לאט האתיאסטים נעלמים ופחות ופחות יש כאלה כולם מבינים שיש כוח עליון שמנהל את העולם
המון בנות תורמות את השיער והמון חולים מתרפים המון ילדים מתנדבים ושמחים
יש לנו חיים שאפשר להתמרמר עלהם יש לנו משפחה שרפר לפרוק עליהם ואליהם יש לנו מדינה שיש כאלה שחושבים שהיא לא מתפקדת יש לנו צבא שיש כאלה שלא סובלים ומנסים להתחמק יש לנו הכל!! יש לנו את הקב"ה ואם נתפקד מתוך אמונה תמימה.. הכל יהיה לנו קצת עצוב לא קשה.. אבל עדיין לא נישבר נקבל את הכל בהבנה כי ככה ה' רצה ולא נשבור את הרוח רק שמחה!!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים