חברה שלי חיה בבועה משלה.''הכל לטובה''

אני מרגישה שעובר על חברה טובה שלי משו.היא לא מספרת וכל היום שקועה בעצמה.שקטה כזאת וכל הזמן היא רואה סרטים

אני מנסה שהיא תשתף אותי אבל היא מתעצבנת מיזה,או שהיא מנסה להתחמק ולהתעלם.

מה אני עושה?

תפני אליה בעדינותשעות של אמת.

תבואי אליה יום אחד כשהיא רגועה, ותנסי לברר למה היא ככה, ותסבירי לה שאת רק רוצה לעזור לה.. ושכמובן זה נשאר ביניכם...

אם באמת כן עובר עליה משהוקול דממה
אז היא מאד תשמח שאת שמה לב לזה, אבל גם יהיה לה קשה עם זה. אולי בגלל זה היא מתעצבנת.
תמשיכי תשים לב אליה ולתת לה הרגשה שאכפת לך ממנה, זה יעשה טוב.
ואולי אם יהיה לך דרך לעזור לה לפתוח בעקיפין.. בהצלחה אהובה
תכנסימאמוש

מתוקה!

אני מכירה ככ הרבה סיפורים על בנות שהצילו את חברה שלהם בזה ששמו לב שמשו עובר עליה. נכון אני קצת קיצונית (אולי הרבה) אבל אף פעם אי אפשר לדעת. תנסי בעדינות לבדוק, לשאול לפנק במשו טעים עם פתק נחמד...

עם זה לא עובר כדי לשתף מורה\ יועצת \ חברה שאת סומכת עליה שאת יודעת שיש לה חשיבה בוגרת וכ'ו..

אם את רואה עוד דברים שניראים מוזרים כזה.. - נירתעת מחיבוק, עצבנית, מפחדת ממשו, או כל שינוי אחר שניראה לך מוזר.. כדי לספר...

אני קצת מגזימה שריטה שלי להקצין בנושא הזה.. ובכל זאת תעקבי כל הזמן ותסתכלי..

אני לא כזה עונה בפרטי אבל את מוזמנת ייקח לי זמן עד שאשים לב אז אל תעלבי..

אולי היא מראה לך שהיא מעוצבנת מזה אבל בפנים היא שמחה מזה,פלונית 1

פשוט  אל תתיאשי וגם אם לא מייד זה יבוא מתישהו..

לא רוצה להלחיץ או משוגפן המתוקה
אבל היתה לי חברה כזאת שפתאום התחילה להתבודד ולא דיברה עם אף אחת. מילדה חברותית ושמחה פתאום הפכה לנערה שקטה ומופנמת ואף אחד לא ידע מה עובר איתה אבל ידענו שמשהו עובר עליה.
ניסינו להתקרב אליה יותר ולהזמין אותה ליותר דברים קיצר לחבר אותה לחיים, לחברה, אבל היא דחתה אותנו כל הזמן והגיע לאיזשהו שלב שהיא לא הגיעה חודש לאולפנה רצוף והמורה שיא הנלחצה ובסוף מתברר שתקופה ארוכה היא ניסתה להתאבד...
היו בנות שידעו על זה אבל לא רצו להגיד כי לא להיות 'רעות אליה' (עדין לא הבנתי איך הן הגיעו למסקנה הזאת..) ולכן לא סיפרו לאף אחד..
אז בבקשה- שימי לב טוב לחברה שלך ואפילו אם את חושבת שזה כבר חופר לה שאת עליה כל הזמן אל תתיאשי!! אנחנו די התיאשנו ותראי לאן זה הגיע..
עדיף שקצת תתעצבן עלייך מאשרלשם שבו ואחלמה
להזניח אותה ולגלות שהיא הייתה זקוקה לך
תבהירי לה שאת שם בשבילהחרותיק
לא חושבת שנכון ללחוץ עליה לספר, כי בד"כ זה לא עוזר ואפילו ההיפך.
אבל כן להראות לה כל הזמן שאת מתעניינת ותומכת ומוכנה להיות בשבילה מתי שתצטרך.
אם ח"ו באמת יש משהו, אני מקווה שהיא תרגיש שהיא יכולה לבוא ולספר לך.
ואם זו סתם תקופה מעאפנה, אז היא תעבור בעז"ה.
ותעבור מהר יותר אם תתמכי בה. גם בלי לדעת מה בדיוק יושב לה על הלב.

ועוד נק׳. אם היא לא משתפת אותך, לא אומר בהכרח שהיא לא תשתף אחרות.
תציעי לה, תפרגני לאחרות שהיא אולי תרצה לשתף אותן.
סה"כ זה בשבילה, שהיא תעזור לעצמה, לא שדווקא את תהיי זו שעזרה לה.
אני חושבת,מלה

שלפעמים לא כדאי ללחוץ אני לדוגמא, לא מרגישה מספיק בנוח לשתף חברות במה שעובר עלי בבית.. אבל אם באמת היא מתנהגת מוזר וגם זה משהו שמתמשך ולא איזה דיכי חולף אני הייתי בודקת עם אמא שלה(אם את מרגישה מספיק בנוח לפנות אליה)שהיא אכן יודעת ממה שקורה לבת שלה..כי בסופו של דבר, האחריות היא של ההורים שלה ולא שלך.

אבל זה ממש יפה שאת שמה לב, כל הכבוד!

לא לבדוק עם האמא!! ואם אמא שלה זו הבעיה?יעלה5אחרונה

אם היא לא מצאה לנכון לשתף את אמא שלה, לא תפקידך לעשות זאת במקומה. אף אחד לא מבטיח לך שאמא שלה תדע מה לעשות עם זה, ואולי היא רק תהרוס- ותגרום לילדה שלה ללמוד להסתיר יותר טוב את מצבי הרוח שלה- עד שזה יתפוצץ.

את צריכה לשתף מישהו שמבין בדברים כאלה (יועצת/ מורה שאתן סומכות עליה). וכמובן תנסי קודם בלי להגיד שמות, תנסי לשכנע את החברה שיהיה לה טוב אם תבקש עזרה...ותדגישי לה שאת אוהבת אותה בכל מצב.

אני באופן אישי הייתי מרגישה נבגדת ביותר אם היו מחליטים להודיע לאנשים שאני מכירה שמשהו עובר עלי... ואז הייתי מקבלת חפירות ושיחות נפש לא רצויות. 

תזכרו שגם אם עובר על בן אדם משהו, זה לא סיבה לקחת ממנו את העצמאות... זה רק עושה יותר גרוע!

אפשר לנסות לרדת לרמה שלה… .גאולת ישראל
הכוונה להציע לה לראות יחד סרטים או לעשות פעילות משותפת… ולראות לאן זה זורם…
ואולי כך להבין את הבעיה..
וחוצמיזה לפנק אותה… במה שאפשר ממתק קטן או פתק נעים… . ולהראות כאילו הכל רגיל… . ולנסות כך אולי לאבחן את הבעיה.
אם היא מתחמקת גם מזה לברר אצל ההורים שלה מה קרה לה
מסכימה איתך מאוד ^^גפן המתוקה
תקשיביארי-אל
יש לך כוח עצום בידיים! מניסיון, כשבן אדם עצוב (לא אובדני, סתם עצוב) הדבר הכי טוב שאפשר לתת זה לשאול בעדינות מה העניין ולהציע עזרה. דברי איתה כשהיא במצב רוח טוב, נסי להבין לבד מה הבעיה. נגיד אם את רואה שבבית הספר היא פתאום מתעצבנת באמצע השיעור, אז תגידי לה שלא תהיה בלחץ...
להישאר במעגל הקרוב, אבל לא 'בכוח'.לך דומיה תהילה

לא כל התבודדות של מישהו צריכה להדליק נורה אדומה שמא הוא יתאבד... כדאי לקחת דברים בפרופורציה ולא לקפוץ למסקנות. נכון שנשמע כאילו עובר עליה משהו, אבל אפשר להביא את הסוס לשוקת, אי-אפשר להכריח אותו לשתות.

כמו שאמרו, גם אם היא דוחה אתך, יכול מאוד להיות שהיחס מקל עליה.

יישר כוח.

תקפידי להתעניין בדרך אגב לתת פתקים משמחים ולשדר מבט אוהבחננה

ושותף... תשדרי לה בעינייך שאת איתה באש ובמים שאת שמה לב לקושי שלה ושהיא אותה ילדה רגילה ומהממת ושמחה... תשדרי לה את ה שאת מאמינה בה שהיא תחזור לעצמה ושאת זוכרת אותה כפי שהיא באמת.....

זה כל כ חשוב!

אל תלזלי בכוחך!

והאו והאווו תודה ענקיתת לכולם!מעריכה!''הכל לטובה''

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך