אני מרגישה שעובר על חברה טובה שלי משו.היא לא מספרת וכל היום שקועה בעצמה.שקטה כזאת וכל הזמן היא רואה סרטים
אני מנסה שהיא תשתף אותי אבל היא מתעצבנת מיזה,או שהיא מנסה להתחמק ולהתעלם.
מה אני עושה?
אני מרגישה שעובר על חברה טובה שלי משו.היא לא מספרת וכל היום שקועה בעצמה.שקטה כזאת וכל הזמן היא רואה סרטים
אני מנסה שהיא תשתף אותי אבל היא מתעצבנת מיזה,או שהיא מנסה להתחמק ולהתעלם.
מה אני עושה?
תבואי אליה יום אחד כשהיא רגועה, ותנסי לברר למה היא ככה, ותסבירי לה שאת רק רוצה לעזור לה.. ושכמובן זה נשאר ביניכם...
מתוקה!
אני מכירה ככ הרבה סיפורים על בנות שהצילו את חברה שלהם בזה ששמו לב שמשו עובר עליה. נכון אני קצת קיצונית (אולי הרבה) אבל אף פעם אי אפשר לדעת. תנסי בעדינות לבדוק, לשאול לפנק במשו טעים עם פתק נחמד...
עם זה לא עובר כדי לשתף מורה\ יועצת \ חברה שאת סומכת עליה שאת יודעת שיש לה חשיבה בוגרת וכ'ו..
אם את רואה עוד דברים שניראים מוזרים כזה.. - נירתעת מחיבוק, עצבנית, מפחדת ממשו, או כל שינוי אחר שניראה לך מוזר.. כדי לספר...
אני קצת מגזימה שריטה שלי להקצין בנושא הזה.. ובכל זאת תעקבי כל הזמן ותסתכלי..
אני לא כזה עונה בפרטי אבל את מוזמנת ייקח לי זמן עד שאשים לב אז אל תעלבי.. 
פשוט אל תתיאשי וגם אם לא מייד זה יבוא מתישהו..
שלפעמים לא כדאי ללחוץ אני לדוגמא, לא מרגישה מספיק בנוח לשתף חברות במה שעובר עלי בבית.. אבל אם באמת היא מתנהגת מוזר וגם זה משהו שמתמשך ולא איזה דיכי חולף אני הייתי בודקת עם אמא שלה(אם את מרגישה מספיק בנוח לפנות אליה)שהיא אכן יודעת ממה שקורה לבת שלה..כי בסופו של דבר, האחריות היא של ההורים שלה ולא שלך.
אבל זה ממש יפה שאת שמה לב, כל הכבוד!
אם היא לא מצאה לנכון לשתף את אמא שלה, לא תפקידך לעשות זאת במקומה. אף אחד לא מבטיח לך שאמא שלה תדע מה לעשות עם זה, ואולי היא רק תהרוס- ותגרום לילדה שלה ללמוד להסתיר יותר טוב את מצבי הרוח שלה- עד שזה יתפוצץ.
את צריכה לשתף מישהו שמבין בדברים כאלה (יועצת/ מורה שאתן סומכות עליה). וכמובן תנסי קודם בלי להגיד שמות, תנסי לשכנע את החברה שיהיה לה טוב אם תבקש עזרה...ותדגישי לה שאת אוהבת אותה בכל מצב.
אני באופן אישי הייתי מרגישה נבגדת ביותר אם היו מחליטים להודיע לאנשים שאני מכירה שמשהו עובר עלי... ואז הייתי מקבלת חפירות ושיחות נפש לא רצויות.
תזכרו שגם אם עובר על בן אדם משהו, זה לא סיבה לקחת ממנו את העצמאות... זה רק עושה יותר גרוע!
לא כל התבודדות של מישהו צריכה להדליק נורה אדומה שמא הוא יתאבד... כדאי לקחת דברים בפרופורציה ולא לקפוץ למסקנות. נכון שנשמע כאילו עובר עליה משהו, אבל אפשר להביא את הסוס לשוקת, אי-אפשר להכריח אותו לשתות.
כמו שאמרו, גם אם היא דוחה אתך, יכול מאוד להיות שהיחס מקל עליה.
יישר כוח.
ושותף... תשדרי לה בעינייך שאת איתה באש ובמים שאת שמה לב לקושי שלה ושהיא אותה ילדה רגילה ומהממת ושמחה... תשדרי לה את ה שאת מאמינה בה שהיא תחזור לעצמה ושאת זוכרת אותה כפי שהיא באמת.....
זה כל כ חשוב!
אל תלזלי בכוחך!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים