וקשה לי איתם. אני לא רוצה לומר לאף אחד. לא נעים לי כשבן אדם יודע עליי דברים יותר מידי ואני חיה איתו רגיל..
קשה לי. אין לי כוח לומר ואין לי כוח לא לומר..
נמאס לי לספר ונמאס לי להחשף יותר מידי!
וקשה לי איתם. אני לא רוצה לומר לאף אחד. לא נעים לי כשבן אדם יודע עליי דברים יותר מידי ואני חיה איתו רגיל..
קשה לי. אין לי כוח לומר ואין לי כוח לא לומר..
נמאס לי לספר ונמאס לי להחשף יותר מידי!
הכי טוב הכי בריא הכי עוזרמבקש אמונהלי ממש קשה לשתף אנשים שאני חיה איתם.....
ואני ממש רוצה להשתפר בזה.........
ה יודע הכל אז למה לומר לו? הוא יודע. וגם אם אני אגיד לו אני לא ארגיש שפרקתי..
ב, אמרתי כבר ובאמת הם אמינות וזה אבל פשוט כבר הרבה פחות נוח לי איתן.. זה קשה.
פעם הייתי אומרת הכל בלי להרגיש רע אבל כבר לא
אחאולי אם אין משהו שאת סומכת עליו אז אולי יעזור לך לכתוב יומן או להוציא את הדאגות בדרך דומה או תחת שם בדוי שלא ידעו שזאת את
אולי לקבוע מפגשים אם פסיכולוג יש לו חובת סודיות אז אסור לו לספר כלום לאף אחד
קודם כל אני מזדהה איתך ממש ממש!ואני בדיוק כמוך קשה לי לספר ולהוציא לאחרים ובמיוחד עם אלה
שאני חייה איתם כמו שאמרת.אבל הגעתי למסקנה שאם לא מספרים זה פורץ החוצה מתישהו וזה לא טוב.
זה קרה לי שפתאום זה התפרץ ונשברתי.אז אני החלטתי שאני אדבר על זה עם מישהי שאני ממש סומכת עלייה.
ממש אוהבת אותה ויודעת שהיא לצידי.תעשי את זה גם!
ולגבי לפרוק מול הק''בה-ברור שד' יודע מה עובר עליי,אבל הוא רוצה שאת תדברי איתו.!שככה הקשר
בין ד' לבניך יגדל והוא יעזור לך.אני פרקתי להק''בה את צרותי,בכיתי והוא עזר לי ב''ה(:
ב''הצלחה רבה אווהבת.ואת מוזמנת לאישי!![]()
יש לי דברים שמתפוצצים לי בבטן ואני פשוט לא מסוגלת לספר אותם!!
אני מדברת עם ה'. אולי זה לא באמת שיתוף אבל זו פריקה. באמת. תנסי.
הקב"ה!!! זה אבא שלך!! תחשבי על הענין...
את גם יכולה אם את ממש נואשת להקליט את עצמך ולשמוע, אולי זה יעזור??
כמו מישהי מהפורום מישהי שלא פגשת מלא זמן ... חברת ילדות... כזו שלא תיפגשו
זה הרבה יותר פשוט וקל וזה מאוד מקל גם בדך כלל בכתיבה מצליחים להתבטא יותר טוב מאשר בדיבור
שאני עדיין בזה שזה מלווה אותי עדיין
בתקופה האחרונה היה לי איזה סיפור שחברה שלי נאנסה והיה חתיכת סרט וזה...ואני דיברתי על זה אם מישהו מהפורום כאן וזה ממש עזר .. כי אנחנו לא ניפגש לעולם והוא ממש נתן לי עצות טובות ..
ואם אתה רואה את זה .. תודה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים