עזרה חקלאית למגורשי גוש קטיףאניי1234
מישהו יודע על צורך בנוער בעזרה חקלאית למגורשים שמנסים לשקם את החקלאות?(קיבלתי פעם הודעה על משפחה ספציפית אבל אני לא מוצאת אותה..)
הנה הודעת שרשרת שקיבלתי פעם בנושאיהדות=דרך חיים

מאמין וזורע.. אני רוצה לשתף אתכם בסיפור אחד מיני רבים, מרגש וכואב כאחד, ואולי תרצו להצטרף אליי. חמי היקר, איש גוש קטיף, הגיע לפני כמה עשורים לחולות היישוב נווה דקלים מתוך אידיאל וחזון. שם גידל וטיפח את משפחתו. שנים רבות, מאז היותו בגיל ארבעים, חלומו היה לקבל שטח באדמת גוש קטיף כדי לגדל עצי אתרוג ולעסוק בחקלאות. לאחר פרוצדורה ארוכת שנים, קיבל 10 דונם למימוש חלומו. חמי לקח את המטע ובעשר אצבעותיו, זרע ושתל, גידל וטיפח מאפס, שתילים קטנים של אתרוגים מזנים שונים ובכשרויות מהודרות כדי לזכות את עם ישראל לכבוד חג הסוכות, אתרוגים מהודרים של ארץ ישראל. כאשר העצים הבשילו ופרחו והגיעו לשנה השלישית על מנת לקוטפם, היה קיץ תשס"ה. מדינת ישראל השאירה את חלומו ופירות טיפוחיו של חמי באדמות גוש קטיף. חמי ומשפחתו גורשו מביתם בכאב גדול, והחלום שהיה קרוב מתמיד התרחק בטיפול ובגיוס כוחות לקראת שיקום המשפחה, הקהילה, התמודדות יום יומית עם האבדן האישי, הלאומי והקהילתי. אך חמי לא איבד תקווה והחל לבקש שטח חדש עבור זה שהיה לו. תוך כדי שהוא שומר על גחלת, בהקמת חממה קטנה בחצר מגוריו במגורים הזמניים, לשמור על כמות מועטה שהצליח להציל ולשמר של שתילי אתרוג. לאחר 10 שנים, ממש בשנה האחרונה, קיבל חמי, לאחר פרוצדורה ארוכה, מאות פגישות, טלפונים ותחנונים, שטח באזור מגוריו. לאחר ששילם עבור השטח סכום לא מבוטל, הוכשרה הקרקע עבורו. כיום חמי מתקרב לגיל 70, אך הוא מלא ברוח, חלומותיו גדולים, והוא מתחיל צעד – צעד לממשם בע"ה. אנו זקוקים לעזרתך, שהיא גם חסד וגם רווח אדיר. אם אתה מכיר קבוצות של בני נוער, בחורים, בנים \ בנות, או כל מי שרוצה לעזור בהקמת השטח, הקמת גדרות, יישור קרקע, ובשתילת עצי הפרי, ולעסוק במצווה פרטית לאומית. במסגרת שבוע – עבודה, או יום של חסד, יש כלי העבודה, ויש אף מקום ללון. זהו חסד גדול ומצווה גדולה! תודה רבה, מוזמנים להתקשר אליי – שחר 0507655585

תודה רבה!!אניי1234אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך