אני מנסה לגמול את בת השלוש ועוד רגע מתייאשת
זה כבר היום השני שהשארתי אותה בבית בשביל זה ועדיין היא רק מפספסת, עוד לא הצלחנו אפילו פעם אחת בשירותים.
הבוקר ישבתי איתה כמעט שעתיים על האסלה ואז התייאשתי חצי שעה אח"כ עשתה קטנים פעמיים בהפרש של כרבע שעה אחד מהשני.
זה סבב שני של גמילה, ניסיתי בקיץ אבל זה היה גדול עליי, הייתי בסוף הריון שהיה גם ככה בסיכון ושניה לפני מעבר דירה. החלטתי שאנסה למרות כל המניעות גם מבחינתי וגם מבחינת הילדה ואפשרויות הנסיגה, ואם יזרום סבבה ואם לא אפסיק, ולא הלך, לא ממש נלחצתי וגם לא שידרתי לחץ ופשוט החיתול חזר והיא הייתה לגמרי סבבה עם זה.
כבר הרבה זמן נראה לי שהיא מוכנה, אומרת שעשתה מראה התעניינות בשירותים. דחיתי וחיתי בגלל המזג אויר והתזמון מבחינתי והשבוע התאים לי להשאיר אותה איתי ויאללה שיצליח לנו 
אז היא בבית מאתמול ובינתיים כיבסתי הרבה פיספוסים ועוד לא הורדנו את המים עם הצלחה ועוד לא קיבלה הפתעה.
יש לכם עצות בשבילי? אני לא רוצה להתייאש, היא כבר גדולה ומוכנה, לא מוכנה לעשות את הפיפי הראשון בשירותים.
אגב, יש לי ניסיון עם גמולים, גמלתי כבר כמה ילדודים שלי, אבל בגיל צעיר יותר ועם יותר הצלחה (לפחות לפי הזיכרון שלי שיכול להיות שהוא סלקטיבי
)
תודה