זה בסדר?נהורה היפה

אני לא יודעת מה לעשות יש לי חברה שאני מרגישה שאני באמת שונאת אותה אבל אני מרגישה ממש רעה כי היא לא עשתה לי כלום אבל פשוט יש לי מין ריחוק ממנה ואני פשוט גם לא מבינה למה ומה אני בדיוק מרגישה ואני פשוט כל הזמן חושבת כאלו מה היא עשתה לי ולא מבינה וזה מאוד מעצבן ורע ומתסכל! אבל פשוט אני באמת לא יודעת איך לשנות את זה והכי נורא שאני בעיניה החברה הכי טובה שלה ואני מרגישה צבועה ומגעילה ואני פשוט לא יודעת מה לעשות!!

מתלבט אל לענותעיאית"י

קנאה?

זה לא היה בוטה בכללאח

<צ>, לכל מי שלא הבין

אוף אני באמת לא יודעת!נהורה היפה

יכול להיות אולי באמת קנאה כי אני מוצאת את עצמי באמת הרבה פעמיים מקנאת בה אבל לא נראה לי שזה הכל.

יש עוד אפשרות - הגיונית מאוד...אח

יכול להיות שיש בה בפנים מידות לא כל כך טובות שדוחות אותך (ואולי אפילו בתת-מודע)?

או שאת במצב רוח לא טוב?..

סליחה שאני אומרת אבל..ט1

בכל אדם יש מידות לא טובות אז ... כמו שכל אדם רוצה שיקבלו אותו עם הדברים הפחות טובים שלו גם היא צריכה לקבל את חברה שלה

אני ככלל חושבת שצריך לדון לכף זכותנוגעת בלב
זה מאוד קשה לקבל אנשים עם כל "החבילה" שלהם והמידות הרעות.
ואני בטוחה שהיא מאוד מנסה לקבל ולהכיל את חברה שלה, אבל זה קשה. מאוד.
וצריך לדון אותה לכף זכות וחלילה לא לשפוט וישר לומר שזה מידות רעות... יכול להיות, אבל לדעתי זה פשוט "אתגר" בר תיקון ושינוי, ולא בהכרח כדאי לקרוא לזה מידות רעות...(כי אולי זה מרתיע, וגורם למחשבה שעבודת המידות היא מאוד כבדה וקשה, ומייאש כבר מההתחלה... ואתגר זה משהו שמשפר, שמצריך חשיבה והתמודדות, שמצריך שינוי והתחדשות.משהו טוב)
לגמרי, אבל זה יכול להסביר למה היא שונאת אותהאח

אבל נכון, זה באמת מה שצריך לעשות

יכול להיות שזו קנאה?נוגעת בלב
אולי את מקנאה בה? לא בהכרח במשהו ספציפי, אולי באופן כללי בה?
או שאולי זה פשוט עניין של התנהלות? לי יש ילדה מהכיתה שאני פשוט לא מחבבת כי כל ההתנהלות שלה, הדיבור, ההליכה עם האף המורם, הכל- פשוט מחרפן אותי. ואני לא יכולה להתקרב אליה... אולי זה מה שקורה גם לך?
יכול להיותנהורה היפה

נראה שזה פשוט גם קנאה וגם התנהלות מעצבנת.

אני מכירה את זה..גפן המתוקה

גם לי זה קרה ככה פעם (לא עם החברה הכי טובה שלי, אבל עם חברה קרובה)

זה באמת מוזר. ולא, זה גם לא קנאה.

אני פשוט התרחקתי ממנה סתם ככה ורק אח"כ הרגשתי שהייתי ממש מגעילה אליה..

ואז פעם דיברתי איתה על זה דוגרי, אמרתי לה שאני לא יודעת מה עובר עלי ושבזמן האחרון אנחנו די התרחקנו (באשמתי) ואני לא יודעת למה ואז הגענו למסקנה שאנחנו צריכות להפגש יותר, לעשות צחוקים, לצאת לסרט טיולים שופינג או כל דבר אחר שיכול לגבש בינינו- וזה עזר  ברוך ה'

שיהיה בהצלחה!נשיקה

יש לך הרבה עבודה...ט1
על המידות לעשות ... צריך לעבוד על זה ... בהחלט זה דבר רע ...
כמו שכבר כתבתי לך, לדון לכף זכות זה אולי הכי חשוב בחיים.נוגעת בלב
ולא כדאי למהר לשפוט ולומר "יש לך הרבה עבודה על המידות", "צריך לעבוד על זה", "זה דבר רע".
סמכי עלי שאני יודעת מה דבר רע ומה מצריך שינוי ועבודה. וסמכי עלי שאני (וכל אדם בעולם) בעבודה מתמדת על המידות שלי, ואין שום צורך לשפוט או להעיר לאדם אחר, בטח ובטח שזה בנימת ביקורת שכזאת... זה בהחלט לא נעים.
שבוע טוב!
נכון מאוד, וגם הדרך לעזור לתקן את זה היא לאאח

להגיד "זה גרוע", "צריך לעבוד על זה".

אלא - "בהצלחה", "אני בטוחה שתצליחי", וכו'.

חחציקציק
'יש לי חברה שאני באמת שונאת אותה"-אז את חברה או לא??
אגב גם לי עד לא מזמן היה מישהו שלמד איתי חופר ברמות ואחרי הרבה תפילות העיפו אותו..
אני חברה...נהורה היפה

כי פשוט לא נעים לי וגם היא לא ילדה של שיחות וכזה אז אני לא יכולה לדבר איתה...

ואני לא בידיוק שונאת אותה אני פשוט לא ידעתי איך לנסח את זה, יש בה משהו שדוחה אותי ואני לא יודעת מה.

אני אומר לך שגםציקציקאחרונה
לי אישית זה היה זה מום עובר )אני מתכוון לזה שלא תסבלי איתה כל החיים( פשוט תשמרי מרחק..
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך