הייתה לי חברה טובה מאוד.חפרפרת

היא גדולה ממני בשנתיים אבל היינו פשוט שמחות אחת בשניה.

(הכרנו כי הם היו שכנים שלנו)(יש לציין שאנחנו חברות מאוד טובות מאז שאני בכיתה א'!!!)

היה לנו באמת טוב, החברות הזאת.

לפני שנה בערך, היא עברה לרחוב אחד לידינו אבל בכל המשכנו להיות בקשר ממש כל יום.

בזמן האחרון היא פשוט, בוא נאמר- מתרחקת ממני, כאילו שאני קטנה מדי כדי לדבר, לצחוק ולשחק איתה.

וזה נורא חסר לי שהחברה הכי טובה שלי, הזכרונות המשותפים המדהימים שיש לנו, סוגשל - כבר לא רצויים,

אני רואה את החברות שלה מהכיתה משחקות וצוחקות איתה, על דברים שגם אני יכולה להנות מהם ולשמוח בהם. אבל היא "לא חברה שלי", אז זה לא קשור אלי, והיא כבר לא משתפת אותי.

היא באמת חסרה לי, והיא בנאדם מדהים. ממש.אוהב

נראה לי שחלקכם הייתם חושבים שאני מגזימה קצת, אבל זה ממש ככה.

אנחנו נפגשות בהסעה, ובקושי שהיא אומרת לי "שלום"

זה היה בהדרגה, בחופש עוד נפגשנו קצת, אבל אז בתחילת הלימודים, היא ספרה לי נגיד משהו שהיה לה בשבוע האחרון.

אח"כ הי! בוקר טוב...וכו' וכו'

אז בקצרה: יש לי חברה שהיא כבר ממש לא בקשר איתי, עכשיו ממש קשה לי נפשית לצור קשרים חדשים. איך לשנות את היחס ביניינו ואת התחושות הלא נעימות??

תודה מראש לעונים!! סליחה על האורך,הבלאגן והחפירות!!חושב

ניסית לדבר איתה?super girl

הייהכל לטובה123
אני ממש מבינה מאיפה שאת באה, 2 החברות הכי טובות שלי שנה מעליי ואני ממש מבינה! כי גם אנחנו קצת התרחקנו, ואני חושבת שזה בגלל שבכיתות יותר מוקדמות זה לא כזה ביג דיל אבל נגיד שנה שעברה הן היו בי"א וזאת מציאות שלא הבנתי כשהייתי בי'. זאת מציאות מנטלית שונה...אני חושבת שבגילאי תיכון זה יותר קשה.. אבל עדיין אתן יכולות לנסות להישאר חברות!! תיפגשו מחוץ ללימודים.. אולי היא בקושי אומרת לך שלום כי יש מין " גבול" בין הכיתות? אני לא יודעת איך זה בבית הספר שלך אבל יש בתי ספר שכל שנה חושבת ששנה מתחתיה נחותות ולכן אולי היא לא מרגישה בנוח.

משהו שלמדתי זה לדבר עם אנשים, אנשים לא יבינו מה קורה אם אני לא אספר להם, דברי איתה ספרי לה איך את מרגישה, שהתרחקתן ושזה קשה לך, אם היא באמת חברה אמיתית יהיה לה אכפת ואם לא.. אז היא לא שווה את זה ועדיף שתקיפי את עצמך באנשים שאוהבים אותך כמו שאת מקווה שעזרתי מלאמלא בהצלחה
וואו. תודה רבה לך!! חפרפרת

האמת... אין בינינו כ"כ "גבול" כמו שאת מתארת. זתומרת, בכלזאת אנחנו בכיתה*** והם בכיתה**,

אבל אין בינינו פערים די גדולים, חוץ מהגיל.

(אני די חיבת לציין שהשכבה שלהם בכללי לא מי-יודע-מה מאוד בנות ממ.. נחמדות... {די סנוביות, קיצר} )

נראה לי שיהיה לי קצת קשה עכשיו אחרי היחס שלה לדבר איתה. זה ממש מרגיש לי שהיא כבר לא הסגנון שלי.

שאין לנו משו משותף.

תודה רבה רבה על העצה. אוהב

(@הכל לטובה123,אני אשמח אם תחזקי אותי עוד קצת, את מזה עזרת לי עכשיו!!)

ממש ממש בכיף ותמיד מוזמנת לפנות אליי באישיהכל לטובה123

זה ממש ממש מובן שקשה לך לפנות אליה.. לפי מה שאני מבינה את פגועה, ולא רוצה להיפגע שוב וזה מובן לגמרי.. אף אחד לא רוצה להכניס את עצמו לסיטואציה מכאיבה.

והיחס שלה באמת נראה לא הכי.. נחמד אולי זה שהשכבה שלה לא נחמדות משפיע עליה.. מבחינת לחץ חברתי, שאר הכיתה לא אוהבות אתכן והיא נמצאת איתן כל יום וזה משפיע.. מה שאומר שאולי זה נטו בגלל בית הספר, הגיוני שזה בגלל לחץ להיות כמו כולם, ואולי פשוט היא השתנתה וכבר לא מבינה איזה בן אדם מדהים את.

בכל מקרה נראה לי כדאי לך לחשוב אם את רוצה "להחזיר" אותה כחברה או מעדיפה שלא. אם הנוכחות שלה גורמת לך להרגיש פחותה אולי עדיף שלא אבל אם היא ממש חשובה לך  ומעצימה אותך אז תנסי, אני יודעת שזה קשה לדבר איתה אבל זה ישתלם, או שהיא תבין אותך ותחזרו להיות חברות ואולי אפילו יותר טובות או שלא.. ואז תביני סופית שבעצם את לא צריכה אותה בחיים... וכנראה זאת הדרך של ה' להראות לך את זה

שמעתי משפט ממש ממש יפה שאומר : you are who you surround yourself with  שאומר שאת מי שאת מקיפה את עצמך איתו ( נשמע ממש עילג בעברית סוריחושף שיניים)  אבל זה אומר שמי שאת מקיפה את עצמך איתו משנה אותך, ואת צריכה אנשים שיחזקו אותך ויהיו שם בשבילך ואם הם לא שם נטו בשבילך וכי הם אוהבים אותך.. עדיף שלא יהיו

ממש מוזמנת לשלוח לי הודעה באישי ( נראה לי ככה כותבים פה.. אני דיי חדשהכאילו מוציא לשוןאוהב

וואו. תודה. הפנמתי עכשיו לגמרי את מה שאמרת ;)חפרפרת

היה לי אותו דבר בדיוקיהדות=דרך חיים

מי שהיה השכן שלי הוא היה גדול בשנתיים, היינו כל היום ביחד ממש כל הזמן, ואז הוא עבר דירה לשתי רחובות ליד וגם בהתחלה היה כרגיל כמו מקודם כל הזמן ביחד, ולאט לאט התנתק הקשר עד שהיה תקופה שבקושי דיברנו, ואז אחרי דיי הרבה זמן פתאום התחלנו להיות שוב בקשר אומנם לא כמו פעם, אבל אנחנו בקשר טוב.

נממ... לא נראלי שחברות בין בנים ובנות זה בדיוק אותו דבר אבלחפרפרתאחרונה

נחייה ונראה.

(למרות שההתעלמות המשמעותית שלה ממני ממש מעידה בשבילי על כך שכנראה שגם אם נחזור להיות חברות זה לא יהיה מושלם.) [אם הבנת את החירבושים שלי]

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך