הי..
רציתי לדעת אם רק האולפנה שלי כזאת משוגעת בקטע של איחורים או הברזות-
אם מישהי מבריזה 4 פעמים בשבועיים היא צריכה להישאר שישי! קחו בחשבון ששלוש איחורים נחשבים כהברזה...
אני ממש עצבנית על האולפנה שלי בגלל זה!
אני אשמח אם תשתפו איך זה אצלכם...
הי..
רציתי לדעת אם רק האולפנה שלי כזאת משוגעת בקטע של איחורים או הברזות-
אם מישהי מבריזה 4 פעמים בשבועיים היא צריכה להישאר שישי! קחו בחשבון ששלוש איחורים נחשבים כהברזה...
אני ממש עצבנית על האולפנה שלי בגלל זה!
אני אשמח אם תשתפו איך זה אצלכם...
שאני לקחתי את זה לליגה אחרת ![]()
השער של הישיבה תמיד פתוח ומי שרוצה יוצא,
אם ואתה לוקח את זה עד הסוף כמוני אז יהיה לך פעם בשבוע סיכום שבועי עם היועץ לגבי איך אני מתקדם בלימודים...
ואם תמשיך אז יביאו לך קבסי"ת שתשגע לך את המוח, אבל כעיקרון לא עושים כלום
אני יודע מחבר שלי שכנראה באמת הגזים שעשו לו שיחת הבהרה לפני שליחה הביתה ליום יומיים
יש את האלה שילכו לרב ויזמינו הורים, את האלה שיעשו לך שיחות אישיות בלי סוף
, יש את האלה שאיימו שיעיפו אותך מהאולפנא, ויש את האלה שמעדיפות להתעלם נראה לי שהם פשוט מעדיפות שלא ניכנס ונפריע![]()
נגיד עשינו הברזה שיכבתית.. פשוט הכלנו כל השיכבה ועשינו משו שווה על הלימודים..
ולא עשו לנו כ-ל-ו-ם-!
פשוט צריך לעשות עבודה בסוף שבוע...ומי שמגזימה אז קבס"ית או לפחות ככה מאיימים...
אצלי גם קצת לוקחים קשה את האיחורים אבל לא ממש.
הפתרון הוא להשקיע קצת שיראו שהכל טוב ואז אפשר לאחר
ואי אפשר להיכנס עד שהמנהלת פותחת, ומי שמאחרת פעמיים בשבוע מזמינים את ההורים שלה, אבל אין להם בעיה עם חיסורים...
לא עושים כלום. פשוט כלום.
מי שמאחרת בלי סיבה מוצדקת לא נכנסת לכיתה.
למי שמבריזה מיותר מ 20 אחוז מהשיעורים מורידים ציון בתעודה. סך הכל סבבה
אני עם קבס"ית כבר מכיתה ז' סמאללה איזה חופרת היא אינעל תפדיובקק
העיפוו אותי מהאולפי אבל גם בגלל שאני ילדה מופרעתת שעושה מלנטהה בלאגןן חחח קשה ללמד בכיתה שאני נמצאת בה סתם חח זה לא גאאווה אבל אנלא תלמידה קלה אפשר להגידד.. אני גם מלא פעמים גוררת את חברות שלי ואנחנו מבריזות ויוצאות לטיולים לים או לקניון או משו כזהה.. כאאילו אנחנו 300 בנוותת בשכבהה וב"ה אניחברה של כולםם וישלי מלנטה חברות חח ואת כולם בערך אני גוררת ואז המורות ממש כועסוותת.. העיפו אותי כבר שש פעמים אבל הקבס"ית איכשו גרמה להם להחזיר אותיייי... קיסורר חוויה קורעעת המורים כבר התייאשו ממני אני על תקןן הסטודנטיתת של האולפי ![]()
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים