נמאס ליחלילית אלט
פשוט נמאס לי,
יש לי הפרעת אכילה והיום כבר נמאס לי מזה שאני כל הזמן אוכלת ומקיאה אז חתכתי את עצמי ואני מרגישה עוד יותר רע.
אני רוצה להיות אנורקסית ולא לאכול כלום כמו שפעם הייתי, או להיות ילדה רגילה לגמרי!
זאת לא פעם ראשונה שאני חותכת את עצמי.
אני פוחדת שלעולם אני כבר לא אהיה ילדה נורמלית כי אני לא מצליחה לצאת מזה כבר המון זמן.
אני לא יודעת מה לעשות, לא מוצאת שום דבר שיחזק אותי ויתן לי מוטיבציה להמשיך להילחם בהפרעת אכילה.
מישהו מכיר מקרוב ויודע מה עוסר לו לצאת מהייאוש הזה?
תודה
אוי ווי.. מצטערת אבל אין לי ממש איך לעזורשִׁירָה

קבלי חיזוק וחיבוק גדול!נוגעת בלב
דבר ראשון- זה שאת מבינה שיש פה בעיה ורוצה לצאת ממנה, זה כבר חצי דרך!
עכשיו, אחרי שכבר הבנת שיש לך בעיה וגם הגדרת אותה יפה מאוד "הפרעת אכילה" "ייאוש", צריך למצוא דרכים מעשיות לטיפול בבעיות.
בקשר להפרעות אכילה: אולי תלכי לדיאטנית או למישהי מומחית בתחום שתוכל לעזור לך?
או לפחות לשתף מישהו שאת מכירה שיוכל לעזור- הורים, יועצת ביהס, מחנכת, מדריכה.. כל מי שנראלך שיעזור.
בתחום הנפשי- את מ-ד-ה-י-מ-ה!!! פשוט מדהימה!!
את תלכי ותצעדי בשבילי מסע ארוך מאוד, וזה יהיה קשה בטירוף, אבל בסוף זה יהיה שווה את זה. ככ שווה את זה, שאת לא תאמיני!
אני לא מבינה בכלל בתחום הזה של הפרעות אכילה, אז אין לי כלים לייעץ לך, אבל אני ממליצה על שיתוף לאדם בוגר ואחראי שיכול לעזור. אם יש צורך לדעתך אז אולי תלכי לפסיכולוגית?
ואת הכי הכי נורמלית שבעולם. באמת.
לכל אחת ואחד יש את ה"תיק"שלו, "החבילה" שהוא סוחב על הגב שלו. אצלך זה הפרעות אכילה. אצל מישהו אחר זה הורים מכים, ואצל אחרת זה דיכאון עמוק.
ולכל אחד יש את הבעיה שלו, ההתמודדויות שלו.
וה' לא נותן ניסיון לאדם שלא יכול לעמוד בניסיון...
אז כן, ההתמודדות שלך היא התמודדות קשה מאוד, אבל אפשרית לגמרי. ואת נורמלית הכי שבעולם.
ואני חושבת שאת אמיצה בטירוף. ואת מתחילה מסע חדש לעולם טוב יותר. הדרך קשה וארוכה , אבל העולם שתראי בסוף יהיה מדהים.
ותשתפי בבקשה מישהו/י שיעזור לך במסע הזה....
בהצלחה אהובה. אני תמיד פה בפרטי ואת מוזמנת לשתף. ענק ו.
קודם כל תודהחלילית אלט
תודה על התגובה המושקעת והמחממת, אני מאוד מעריכה.
בנוגע לטיפול - אני מטופלת כבר שנה וחצי... אני במצב הרבה יותר טוב מפעם (עליתי 12 קילו!) אבל לפעמים יש לי ירידות נוראיות, וזה מייאש אותי...
לפעמים אני צריכה משהו רוחני שיעזור לי לצאת מהייאוש, ובטיפול לא יתנו לי את זה, גם לא בטיפול אצל פסיכולוגית..
נ.ב. השיר "תפילה לעני" זה אחד השירים שמעבירים בי צמרמורת כל פעם שאני שומעת אותו
אני מבינה...נוגעת בלב
אולי תשקלי כן ללכת לפסיכולוגית, או לפחות לשתף חברה טובה בכל התהליך והקשיים?
כמו בכל דבר בחיים - יש עליות וירידות. ואני מתארת לעצמי איזה כאב עצום זה לגלות שפתאום ירדת במשקל, אחרי שעלית 12 (וואווו. זה מדהים.) קילו במאמץ רב!
אני חושבת שאולי סתם ערבי כיף עם חברות- לשבת, לראות סרטים מצחיקים ביחד או לצאת לקניות ביחד... כל דבר שישמח אותך ויגרום לך לשמחה (אפילו זמנית) וישכיח מעט את הייאוש העצבות.
אולי גם כדאי שתשבי עם עצמך ותבררי מאיפה בדיוק מגיע היאוש הזה? מהירידה אחרי העליה?
בהצלחה, ואני שוב שולחת גדול
זה לא שירדתי במשקלחלילית אלט
אני פשוט לא מצליחה להפסיק להקיא, אחרי שכמעט נגמלתי מזה לגמרי... זה הרבה יותר קשה מאשר לעלות במשקל. (גם זה היה קשה, אבל עברתי את זה כבר)
זה מה שכואב לי, שאני לא מצליחה לשלוט בעצמי. אני מקיאה, לפעמים אני גם צמה, ועכשיו גם חותכת את עצמי...
הייאוש מגיע מההרגשה של החוסר שליטה בחיים..
תודה!❤
זה צריך טיפול הרבה יותר רציני ומעמיק מעזרה מהנוער כאןט1

פסיכולוג, בית חולים, זה דבר שיכול להיגמר במוות חס וחלילה 

לא להגזיםחלילית אלט
אני לא במצב מסוכן, ואני מטופלת. פעם כמעט אישפזו אותי אבל הצלחתי להיחלץ מזה...
סליחה שזה מה שאני אומרת .... אבל לצערי יש לי נסיון בזהט1
אני לא מבינה מה ואיפה הבעיה עם את מטופלת ומשתדלת לאכול ולא נשברת גם אחרי שאת מקיאה אז את עולה על דרך המלך ... כן זה קשה ... לפעמים מייאש ... אבל להתעסק בזה רק יותר מייאש .... תמצאי לך פרויקט שימלא לך תחיים שלא יהיה לך זמן להתעסק בכלום זה יעזור
בהצלחה
ותזכרי להמשיך קדימה
אםאת צריכה משהו
בשמלה אני יעזור
תודה!!!חלילית אלטאחרונה
הי תמקהואהבת לרעך
עבר עריכה על ידי ואהבת לרעך בתאריך י"ג באדר תשע"ו 09:02
מוזמנת באישי..אפשר להתגבר! מכירה מקרוב כמה סיפורים עם סוף מוצלח...
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך