זה הולך ככה:
רכיבים:
מיכל שמנת להקצפה
100 גרם אבקת סוכר
100 חמאת בוטנים נוזלית
אופן ההכנה:
מקציפים את השמנת לקצפת נוקשה.
מקפלים פנימה את אבקת הסוכר וחמאת הבוטנים.
וזהו! ![]()
הערות:
מצויין לקישוט ציפוי ומילוי עוגות או ליצירת "עוגיות סנדוויץ'" עם 2 עוגיות שוקולד ושכבת קרם ביניהן.
הקרם יוצא דביקי. (יותר מאשר רק קצפת)
הצבע שלו מאד בהיר, אבל מתכהה אחרי בערך יום במקרר. (אין לי מושג למה, אבל זה מה שקרה לי...)
תעדכנו אם ניסיתם/ן ואיך יצא! 

)
)