נימאס לימחפשת תשובות

יש לי משהו שכבר מציק לי מלא זמן והייתי חייבת עצות 

אני בכיתה ח ואני באולפנה ויש לי חברה שלי ולה יש אותו חברות ונגיד אני והיא רבות אז כולם תמיד הולכות אחריה ובגלל זה אני מפחדת לריב איתה  תמיד כולם מעדיפות אותי עלייה ושאני עצובה אף אחד לא בא לשאול ואין כול כך עוד למי להתחבר כי כולם מכבר בקבוצות ומגובשות וגם ברגיל כבר נאבד לי  הביטחון העצמי עם בנים כי כול הזמן פוגעים בי ואני מרגישה מפגרת לידם  ונדחפת בן כולם וגם אף בן לא מתחבר לאופי שלי כולם תמיד אומרות לי להשתנות אבל זאת אני ואת המשפחה שלי אני תמיד מאכזבת  בציונים ובהכול ואני ממש בתסכולים כי נימאס לי מעצמי בבקשה תעזרו

קשה למצוא חברות אמת.שולי....
אני הייתי מחפשת חברת אמת אמיתי שלא אכפת לה מאיך שאני ניראת והיא מקבלת אותי כמו שאני. ולא מנסה לשנות אותי.
קשה למצוא בנות כאלה אבל זה אפשרי.
וגם אני לומדת לאהוב את עצמי כך כי זו אני. וככה הכי טוב לי.
חברת אמתמחפשת תשובות
אניי לא מצליחה למצוא חברת אמת אחת מכולם אני תמיד ניפגעתת וכואב ליי מזה😭אני אוהבת את עצמיי קצת אבל כולם רוצים שאני ישתנה
מה זה אוהבת את עצמי קצת??קיפודה

שמעי, את צריכה קודם לאהוב את עצמך הרבה ורק אז תוכלי להתקדם..

תנסי לחשובחלילית אלט
מה באופי שלך גורם לחברות לא להתייחס אלייך?
אני יכולה לומר לך על עצמי, שלפעמים הייתי עצובה ואף אחד לא התייחס ונפגעתי מזה, עד שהבנתי שמה שאני משדרת זה ריחוק וקרירות, ולכן למה שמישהו ירצה להתקרב אלי? אז ניסיתי להשתנות וברוך השם זה עזר.
אני לא אומרת שזה בהכרח קשור לאופי שלך, אבל תנסי לחשוב.
בהצלחה!
לאף אחד לא אכפתמחפשת תשובות
האמת שבזמן האחרון זה קורה ליי אני עצובה ולאך אחד לא אכפת מימניי אף אחד לא שואל ואני תמיד שם בשבילםם ואני לא משדרת ריחוק פשוט אף אחד לא מתעניין ✋
מתוקהט1
את נשמעת ממש מקסימה!
את לא צריכה לשנות את עצמך בשביל אף אחד
שינוי זה משהו שאת צריכה לעשות מרצון פנימי שלך בלבד
ומהצד השני את ממש לא חייבת להיפגע בסהכ הן רוצות שיהיה לכן חברות טובה ולכן הן מבקשות ממך שינוי קטן ואין צורך להיפגע בגלל זה
בקיצור אם את מרגישה שאת מוכנה לשינוי זה הזמן ואם לא אז עדין הכל טוב
אם את צריכה עוד משהו או סתם תמיכה את יכולה לפנות בשיחה אישית
אבל תשאירי את הדיכאון בחוץ
בהצלחה
לבדמחפשת תשובות
אני לא רוצה להשתנות אבל אף אחד לא רוצה אותי שאני אניי ואני מאבדת את כולם ומרגישה כול כך לבדד תמידד😔
זה הכי בסדר בעולם!ט1

שוב אני יגיד

יהיה לך טוב להשתנות אבל החברות  לא צריכות להיות הסיבה ...

הסיבה צריכה להיות שכל אדם צריך לרצות רק להתקדם ,לשנות , לתקן ...

ואם את עדין לא במקום הזה

זה בסדר זה יבוא לך באיזה שלב בחיים

בשביל זה אנחנו כאן  ..(לתקן)

מי שלא מקבל אותך כמו שאת כנראה מספיק שטחי כדי לחשוב שהוא יכול לפי דעתו לפסול יצירה של הקדוש ברוך הוא

עדיף לבד מאשר עם אדם כזה

אני רצינית לגמרי

תמצאי לך את הדברים שנחמד לך לעשות גם אם עצמך בלבד ,

רבי נחמן אומר שהחיים הם כמו זרע

אני לא יודעת אם את יודעת אבל זרע שנטמן באדמה נובט רק אחרי שהוא נרקב לגמרי

גם בקריעת ים סוף

עם ישראל מרגיש בודד מאחוריו מצרים לפניו ים ורק שנכנסים למים וכמעט טובעים נבקע הים

כך גם הזרע נרקב ורק לאחר מכן נובט

וכך גם בחיים שלנו לפעמים להיות לבד ולחשוב עושה רק טוב

גם אם זה באסה

לעבוד לבד עם עצמך על למצוא ולהבין מה זה שמחה אמתית

ולא השמחה הרגעית והחיצונית שיש לך כשאת רוקדת או יוצאת אם החברות האלה

כחי את הירידה כירידה לצורך עליה ותנסי לעבור אותה בטוב למרות שזה קשה מאוד

אם את צריכה עוד משהו אני כאן

חודש טובחושף שינייםחיבוק

מנסיון שלי-''הכל לטובה''

שלום(: קודם כל,בלי לחץ בסוף בעז''ה תמיד יהיה בסדר אל תדאגי(: תמיד לפני שטוב בא רע.

קיצצר(: אני אתן דוגמה למה שקרה לי.

חברה שלי בתחילת שנה עזבה אותי.תמיד שהייתי לידה היה לי בטחון עצמי והיינו עושות פול דברים ביחד,

והיא בעצם נתנה לי את החשק והכח לבוא לכל מיני דברים ומקומות שעשינו עם השכבה או הסניף.

עכשיו כשהיא כבר לא איתי,נשארתי לבד כבר חצי שנה וגיליתי שהיא לא חברה אמיתית ובגלל זה אני לא באה לפול מקומות.

אבל עכשיו אני קצת מתחברת לכמה בנות טובות,או אפילו מישהי אחת.זה אומר שהייתי חייבת לפטר מימנה ובאמת למצוא

חברה אמיתית.אפילו שזה לוקח חצי שנה,זה יכול גם לקחת יותר. עדיף לסבול הרבה זמן ולחכות ולמצוא חברה אמיתית,

מאשר להתקע כל החיי עם חברה שהיא לא אמיתית. ובאמת זה ככה!! בהתחלה הזמן לא עובר,ובאמת ממש נימאס.

גם אני חוויתי והרגשתי את זה ונפגעתי מימנה כ''כ! כי היתחברה למישי שהייתה החברה הכי טובה שלי.

זה אומר ששני חברות הכי טובות שלי, פשוט עזבו אותי לנפשי והתחברו אחת לשניה. אבל אני מבינה שעכשיו

אני בתהליכי חיפושים של חברה באמת אמיתית .והיא ממש עדיפה על הילדה שעזבה אותי כי היא בכלל לא חברת אמת.

!

יש לך את הכח לשנותחייה בספראחרונה

קודם כל אני בטוחה שיש בך יותר ממה שהבנים והבנות רואים ויותר מציונים.ולמרות שאני לא מכירה אותך אני מאמינה שהמשפחה אוהבת אותך והקבה אוהב אותך תמיד וכנראה יש להם סיבה ,

ברגע שתראי את הסיבה תוכלי להאמין בעצמך לאהוב את עצמך.

אם את אוהבת את עצמך רק קצת זה לרוב מורגש ואנשים מגיבים בהתאם לזה.

גם אם יש בך דברים שאת לא אוהבת השלב לעבור אלהם הוא יותר מאוחר. לדעתי, אחרי שתביני למה את אוהבת את עצמך ולמה את ככ מיוחדת שהקבה רצה לברוא אותך תוכללי להסתכל ולשנות,אבל לא בגלל אחרים או בשבילם אלה רק בשבילך.

אני ממש מבינה את הרצון שלא לשנות יכול להיות שאצלי הוא ממקום אחר ,אבל גם אני לא רציתי אבל כשלא הייתה לי ברירה גיליתי שזה אומנם קשה מאוד אבל טוב וחשוב אפילו יותר.

המון בהצלחה

נ.ב.

יכול להיות שהם לא סמו לב שאת צריכה אותם ובמיוחד שכמו שכתבת את תמיד שם בשבילם, יכול להיות שהם חושבים אותך ליותר חזקה מהם וחושבים שלא יוכלו לעזור לך או שאת לא צריכה עזרה. בהצלחה

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך