נימאס לימחפשת תשובות

יש לי משהו שכבר מציק לי מלא זמן והייתי חייבת עצות 

אני בכיתה ח ואני באולפנה ויש לי חברה שלי ולה יש אותו חברות ונגיד אני והיא רבות אז כולם תמיד הולכות אחריה ובגלל זה אני מפחדת לריב איתה  תמיד כולם מעדיפות אותי עלייה ושאני עצובה אף אחד לא בא לשאול ואין כול כך עוד למי להתחבר כי כולם מכבר בקבוצות ומגובשות וגם ברגיל כבר נאבד לי  הביטחון העצמי עם בנים כי כול הזמן פוגעים בי ואני מרגישה מפגרת לידם  ונדחפת בן כולם וגם אף בן לא מתחבר לאופי שלי כולם תמיד אומרות לי להשתנות אבל זאת אני ואת המשפחה שלי אני תמיד מאכזבת  בציונים ובהכול ואני ממש בתסכולים כי נימאס לי מעצמי בבקשה תעזרו

קשה למצוא חברות אמת.שולי....
אני הייתי מחפשת חברת אמת אמיתי שלא אכפת לה מאיך שאני ניראת והיא מקבלת אותי כמו שאני. ולא מנסה לשנות אותי.
קשה למצוא בנות כאלה אבל זה אפשרי.
וגם אני לומדת לאהוב את עצמי כך כי זו אני. וככה הכי טוב לי.
חברת אמתמחפשת תשובות
אניי לא מצליחה למצוא חברת אמת אחת מכולם אני תמיד ניפגעתת וכואב ליי מזה😭אני אוהבת את עצמיי קצת אבל כולם רוצים שאני ישתנה
מה זה אוהבת את עצמי קצת??קיפודה

שמעי, את צריכה קודם לאהוב את עצמך הרבה ורק אז תוכלי להתקדם..

תנסי לחשובחלילית אלט
מה באופי שלך גורם לחברות לא להתייחס אלייך?
אני יכולה לומר לך על עצמי, שלפעמים הייתי עצובה ואף אחד לא התייחס ונפגעתי מזה, עד שהבנתי שמה שאני משדרת זה ריחוק וקרירות, ולכן למה שמישהו ירצה להתקרב אלי? אז ניסיתי להשתנות וברוך השם זה עזר.
אני לא אומרת שזה בהכרח קשור לאופי שלך, אבל תנסי לחשוב.
בהצלחה!
לאף אחד לא אכפתמחפשת תשובות
האמת שבזמן האחרון זה קורה ליי אני עצובה ולאך אחד לא אכפת מימניי אף אחד לא שואל ואני תמיד שם בשבילםם ואני לא משדרת ריחוק פשוט אף אחד לא מתעניין ✋
מתוקהט1
את נשמעת ממש מקסימה!
את לא צריכה לשנות את עצמך בשביל אף אחד
שינוי זה משהו שאת צריכה לעשות מרצון פנימי שלך בלבד
ומהצד השני את ממש לא חייבת להיפגע בסהכ הן רוצות שיהיה לכן חברות טובה ולכן הן מבקשות ממך שינוי קטן ואין צורך להיפגע בגלל זה
בקיצור אם את מרגישה שאת מוכנה לשינוי זה הזמן ואם לא אז עדין הכל טוב
אם את צריכה עוד משהו או סתם תמיכה את יכולה לפנות בשיחה אישית
אבל תשאירי את הדיכאון בחוץ
בהצלחה
לבדמחפשת תשובות
אני לא רוצה להשתנות אבל אף אחד לא רוצה אותי שאני אניי ואני מאבדת את כולם ומרגישה כול כך לבדד תמידד😔
זה הכי בסדר בעולם!ט1

שוב אני יגיד

יהיה לך טוב להשתנות אבל החברות  לא צריכות להיות הסיבה ...

הסיבה צריכה להיות שכל אדם צריך לרצות רק להתקדם ,לשנות , לתקן ...

ואם את עדין לא במקום הזה

זה בסדר זה יבוא לך באיזה שלב בחיים

בשביל זה אנחנו כאן  ..(לתקן)

מי שלא מקבל אותך כמו שאת כנראה מספיק שטחי כדי לחשוב שהוא יכול לפי דעתו לפסול יצירה של הקדוש ברוך הוא

עדיף לבד מאשר עם אדם כזה

אני רצינית לגמרי

תמצאי לך את הדברים שנחמד לך לעשות גם אם עצמך בלבד ,

רבי נחמן אומר שהחיים הם כמו זרע

אני לא יודעת אם את יודעת אבל זרע שנטמן באדמה נובט רק אחרי שהוא נרקב לגמרי

גם בקריעת ים סוף

עם ישראל מרגיש בודד מאחוריו מצרים לפניו ים ורק שנכנסים למים וכמעט טובעים נבקע הים

כך גם הזרע נרקב ורק לאחר מכן נובט

וכך גם בחיים שלנו לפעמים להיות לבד ולחשוב עושה רק טוב

גם אם זה באסה

לעבוד לבד עם עצמך על למצוא ולהבין מה זה שמחה אמתית

ולא השמחה הרגעית והחיצונית שיש לך כשאת רוקדת או יוצאת אם החברות האלה

כחי את הירידה כירידה לצורך עליה ותנסי לעבור אותה בטוב למרות שזה קשה מאוד

אם את צריכה עוד משהו אני כאן

חודש טובחושף שינייםחיבוק

מנסיון שלי-''הכל לטובה''

שלום(: קודם כל,בלי לחץ בסוף בעז''ה תמיד יהיה בסדר אל תדאגי(: תמיד לפני שטוב בא רע.

קיצצר(: אני אתן דוגמה למה שקרה לי.

חברה שלי בתחילת שנה עזבה אותי.תמיד שהייתי לידה היה לי בטחון עצמי והיינו עושות פול דברים ביחד,

והיא בעצם נתנה לי את החשק והכח לבוא לכל מיני דברים ומקומות שעשינו עם השכבה או הסניף.

עכשיו כשהיא כבר לא איתי,נשארתי לבד כבר חצי שנה וגיליתי שהיא לא חברה אמיתית ובגלל זה אני לא באה לפול מקומות.

אבל עכשיו אני קצת מתחברת לכמה בנות טובות,או אפילו מישהי אחת.זה אומר שהייתי חייבת לפטר מימנה ובאמת למצוא

חברה אמיתית.אפילו שזה לוקח חצי שנה,זה יכול גם לקחת יותר. עדיף לסבול הרבה זמן ולחכות ולמצוא חברה אמיתית,

מאשר להתקע כל החיי עם חברה שהיא לא אמיתית. ובאמת זה ככה!! בהתחלה הזמן לא עובר,ובאמת ממש נימאס.

גם אני חוויתי והרגשתי את זה ונפגעתי מימנה כ''כ! כי היתחברה למישי שהייתה החברה הכי טובה שלי.

זה אומר ששני חברות הכי טובות שלי, פשוט עזבו אותי לנפשי והתחברו אחת לשניה. אבל אני מבינה שעכשיו

אני בתהליכי חיפושים של חברה באמת אמיתית .והיא ממש עדיפה על הילדה שעזבה אותי כי היא בכלל לא חברת אמת.

!

יש לך את הכח לשנותחייה בספראחרונה

קודם כל אני בטוחה שיש בך יותר ממה שהבנים והבנות רואים ויותר מציונים.ולמרות שאני לא מכירה אותך אני מאמינה שהמשפחה אוהבת אותך והקבה אוהב אותך תמיד וכנראה יש להם סיבה ,

ברגע שתראי את הסיבה תוכלי להאמין בעצמך לאהוב את עצמך.

אם את אוהבת את עצמך רק קצת זה לרוב מורגש ואנשים מגיבים בהתאם לזה.

גם אם יש בך דברים שאת לא אוהבת השלב לעבור אלהם הוא יותר מאוחר. לדעתי, אחרי שתביני למה את אוהבת את עצמך ולמה את ככ מיוחדת שהקבה רצה לברוא אותך תוכללי להסתכל ולשנות,אבל לא בגלל אחרים או בשבילם אלה רק בשבילך.

אני ממש מבינה את הרצון שלא לשנות יכול להיות שאצלי הוא ממקום אחר ,אבל גם אני לא רציתי אבל כשלא הייתה לי ברירה גיליתי שזה אומנם קשה מאוד אבל טוב וחשוב אפילו יותר.

המון בהצלחה

נ.ב.

יכול להיות שהם לא סמו לב שאת צריכה אותם ובמיוחד שכמו שכתבת את תמיד שם בשבילם, יכול להיות שהם חושבים אותך ליותר חזקה מהם וחושבים שלא יוכלו לעזור לך או שאת לא צריכה עזרה. בהצלחה

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך