מה זה צריך להביע "לפי ההלכה האמיתית...לא לפי רבנים שמקילים."
בעצם המשפט הזה אמרת שני דברים שלא יכלתי להתאפק ואגיב.
אקדים, כי לכל אדם הייתי שוקל תגובה אבל היות ואת מנהלת אז זה "חזי לאיצטרופי"
הדבר הראשון והפחות קריטי. ידוע לך שיש רבנים שמתירים וככל הנראה אם עשית חילוק בין ההלכה האמיתית למקלים כנראה ידוע לך שיש שני שיטות אז מראש אמרת יש את ההלכה האמיתית כלומר שאסור ויש את ההלכה שהיא לא אמיתית כלומר שמותר
אז קודם כל, את רומזת ואומרת מה את רוצה לשמוע, ממנהלת לא הייתי מצפה לפתוח שרשור שעלול להיות נפיץ נגד רבנים וזה מביא אותי לנקודה השנייה.
החילוק בין הלכה אמיתית שהיא תורה למשה מסיני( כלומר מה שאת מעוניינת לשמוע) לבין תורה לא אמיתית כלומר תורה לא אמיתית היא רבנים שמקילים
ואני שואל את עצמי מספר שאלות מבלי להיכנס כלל לדיון האם זה אסור או מותר ואת דעתי האישית ואת דעתם של רבניי בנוגע להבנת נגמרא של קול באישה ערווה האם כגדר אובייקטיבי או סובייקטיבי,
קודם כל, מי את בכלל?? רבנים שמקילים את אומרת עליהם תורה לא אמיתית?? כל פעם שתראי מחחלוקת במשניות בין מקלים למחמירים תגידי יש דבר אמיתי ודבר שקר?
בנוסף, התוכן שלך מזלזל מאוד ברבנים והדבר השלישי שכבר הזכרתי, למה את מכניסה את עצמך למחלוקת, ופותחת על זה שרשור נפיץ. כשידוע שאחת מדרישותיו של הפורום הזה זה לא להשמיץ או להיכנס ברבנים.
הייתי יותר ממצפה להבהרה שלך ולעריכה של ההודעה שלך...ובכללי ללמוד קצת על רבנים שמתירים במקום לא אסור במקום לקרוא להם שקרנים או חצי נביאי שקר...