שרשור חגיגי לחודש אדר: הדבר הכי מוזר שאי פעם קרה לכםשמפניון
או- אם אתם או חייכם משעממים - דבר שהתהפך לכם מהקצה אל הקצה
ראשוןאיש חשוב

(ממש לא הכי מוזר אבל)הרעשתי עם חברים בערב שבת ויצאה אשה מבוגרת ושאלה בעצבים"אתם יודעים מה השעה?!!!!" אז התחלתי לשאול חברים כדי לענות לה...בוכה/צוחקמטורלל

כשאנחנו הרעשנו בשבתאין קדוש כה'

מישהו יצא וניסה לשפוך עלינו שמן מכונות, הוא ליכלך לי ת'שורש וקצת את השמלה של אחת הבנות...

משו מוזר: ניסינו להכחין פסטה עם גזיה ולא הבנו למה היא לא עובדת עד שקלטנו ששכחנו להפוך שם משו...

וואו איזה ישןןן (הפסטה)קפיץ

וואי מביךרייצ'ל=)
באתי להיכנס לחנות והייתה דלת זכוכית אז פתחתי אותה בעדינות.. אבל מסתבר שלא הייתה דלת..
אז יצא שהמוכר בהה בילדה שדוחפת דלת דמיונית
אני הפוכהקפיץ

עברתי דרך דלת בלי לדעת שיש דלת...

הסתיים בתפרים ברגל XP

ביומולדת של אחותיחפרפרת

הלכנו למסעדה שהייתה לה דלת ממש ממש ממש שקופה נוצצת שלא רואים אותה,

אני כולי ילדה קטנה וסתומה,

הולכת,

לא רואה שיש דלת,

ופאף,

כל המסעדה מסתכלת עליי.

אופסי.מת

חחחחחחטיפה של אור
קרה גם לאחיינית שלי , ובמקום לעזור לה לא הפסקתי לצחוק
חחחחחחחחחחזריחה

זה קרה גם לי!!רא"ב

טוב לראות שאני לא המוזרה היחידה

לא הדבר הכי מוזר אבל-מתנחלת גאה!

החלקתי על בננה ברחוב

אני ואמא שלי ישבנו מחוץ לבית כנסתשפיות
פתאום איזה מישהו תימני כזה יוצא וצועק עלינו
אתם יותר גרועים מהרפורמים, בטח הבית כנסת שלכם עם פסלים של עבודה זרה, מתפללים מעורב, קיצר..
הזוי
משו מוזר שקרה לחברה שליאין קדוש כה'

שבת אחת איש יחף בבגדים לבנים שאל אותה אם היא רוצה מילקי

מההה????אהבת ישראל!!

הזוי...

בסדר. אנחנו חיות במקום מלאא אנשים הזוייםקפיץ

שבת אחת בדרך לסניף מישהו התחיל לשאול אותי ואת אחים שלי שאלות בתנ"ך.

ובסוף אמר שאם אנחנו לא יודעים שנתקשר אליו- וזה היה מישהו דתי-ככה שלא רק שהוא לא נתן מס' הוא אפילו לא תכנן לתת מספר (בהנחה שהוא לא רצה שנלמד את המספר שלו בע"פ)

אהבת ישראל!!

באמת הזויים......

אולי לא הכי מוזרשמפניון
אבל פעם מישהו ביקש ממני שיחה, התקשר לחבר צעק עליו שעה ולא הסכים להחזיר לי!
חח אהבתי את הטעותשמפניון
רעיון טוב אם רוצים לעשות שטות
הממ.. משו די ישןמוריוש
פעם נסעתי באוטובוס והיתה נהגת (וכאן זה מתחיל...)
ואז היא פספסה פניה אז היא נסתב להסתובב ונתקעה בעמוד..
ואחרי עוד כמה דקות של נסיעה החלונות התחילו להתנפץ..

עוד אחד-
פעם זקן ניסה להגיד לי משו ולא הבנתי כלום אז אחרי איזה 5 פעמים ששאלתי 'מה?' צחקקתי כדי. שהוא יחשוב שהבנתי ואז הוא אומר לי:'נכון לא הבנת? טוב אז אני ילך...'
השני כואבבב חחחפולמוס
עברתי במנהרה בין בנייני האומה לתחנה מרכזיתחפרנית גאה=)
וירד גשם.. ובסוף נהייתה שלולית ממש גדולה, והיתה שם אבן נחמדה.. ואשכרה חיכיתי שם בתור עם עוד כמה אנשים כדי לקפץ על האבן ולא לטבוע בשלולית אולי לא כזה מוזר אבל זה היה משעשע..
לא נעיםכבשה
עבר עריכה על ידי כבשה בתאריך י"א באדר ב תשע"ו 22:59
עבר עריכה על ידי כבשה בתאריך י"א באדר ב תשע"ו 22:59
הסתובבתי במירון ושיכור אחד ביקש ממני שיחה
הוא כולו רעד והיה נראה מזוויע
לא ענו לו. והוא כולו מחט ט באף מוציא נזלת נוגע בפלאפון שלי עם הנזלת
בעעך
סיפור אחר
נסענו כמה בנות מירושלים למירון בלילה
פתאום בעצירה ( איזה אחת בלילה) אנחנו שומעות אליהו אליהו צעקות...
אנחנו קולות זוג מאחורה הבעל ישן האישה מעירה אותו בצעקות.
הוא שואל אותה מה היא רוצה מחייו, היא רצתה שהוא ירד אתה לתחנה.
הם ירדו הכינו קפה ממים או משהו כזה וחזרו.
ואז אחרי שהאוטובוס התחיל לנסוע אנחנו קולטות ריח של עשן. הם עישנו בתוך האוטובוס
היה משעשע
מסכנים שה' ירחם עליהם...
פעם שאלתי מישהי באוטובוס איזה קו זהזריחה

למה מוזר?הפי
ממ..דברים שקופצים לי עכשיודרשתי קרבתיך..

מישהי מבוגרת התחילה לקרוא לי בכף היד ברחוב

נסעתי ארבע שעות ירדתי חציתי את הכביש ולקחתי משהו ממישו וחזרתי ארבע שעות

החלקתי על מלפפון

איזשהי זקנה שיעבדה אותי למשך כמה שעות בכינרת כי לא היה לי נעים להגיד לה לא

חפפתי את השיער בעוגה

נכנסה לי מסרגה למרפק

נכנס לי חוד לקרקפת

איכשהו שברתי את העצם בריח

ישנתי בחורבה כי לא היה לי כח ללכת לבית

כשיעלו לי עוד אני אכתוב

שה' יברך אותך!קרעת אותי מצחוק (וזה נדיר במחוזותינו)הדסדס

חחח ישנת בחורבה?? שווה אחתתדורשת קרבתך
כע על הגג.פעמייםדרשתי קרבתיך..

תשבעייידורשת קרבתך
איזה קלויית האחרון כאילו וגם המכות שלך וזהקיפודה

אני פוחד לשאול איך??? על חצי ממה שכתבתשאג
אני השבוע הייתי על סף החלקה ממלפפון *בננית*
מלחיץ משו
אני העברתי פעם לילה באחת החירבות בליפתאיהדות=דרך חיים

היה לילה ממש מוזר שמעתי מלא צעקות מהבתים האחרים בכוונה לקחתי בית שכמעט אי אפשר להגיע אליו כדי שלא יגיעו אלי פדופילים באמצע הלילה מטורלל

טוב לא הכי מוזר אבל זה מה שעולה לי כרגע..הלב והמעין.

זה אומנם היה חלום אבל זה היה חלום ממש מוזר! זה היה כאילו בר מצווה לאח שלי ואז איכשהו זה הגיע לזה שיש שם את הדרדסים (לא סגורה על זה עם זה נשאר הבר מצווה) ושיחקנו איתם כזה ואז פתאום קלטתי שאני כאילו משתפת פעולה עם גרגמל כי ידעתי שהוא צריך לבוא ואני אמרתי לו איפה הם אז הלכתי למערכת כריזה באולפנה ואמרתי לכולם להתחבאות ואז פתאום ראיתי אותו מהחלון (הוא היהי ענק) אז כולם התחבאו ואז החלטנו (אני וחברה) שאנחנו עושות כאילו דרדסבא מת ואנחנו זורקות אותו לפח והראנו לגרגמל כדי שילך ויחשוב שאין לו מה לעשות פה ועשינו את זה על עוד דרדס ואז דרסבא יצא מהפח לעיני גרגמל והרס לנו את התוכנית ואז.... התעוררתי! קיצר זה היה אחד החלומות ההזויים!

פעם אחת איזה בחור ביקש ממני שיחת טלפון ברכבתעשו יכין
הוא משבר עם אמא שלו ואז פתאום בא אלי ואומר לי שהיא רוצה לדבר איתי😅 אני עונה כזה היי והיא מבקשת ממני לתת לו כסף לחזור לבית...
היה פאדיחות רצח כי לא היה עלי כסף😆
שיחקתי תופסת עם אחשלי ופתחנו את הראש ביחד..זמרת מיוחדת

פאדיחות מקלחתשאג
נכנסתי למקלחת (בפנימיה) פתאום אני קולט ששחכתי שמפו יוצא חוזר עם שמפו מסיים להתקלח קולט ששחכתי גם מגבת

מתחיל להתקלח לא מבין איך אני רואה ככ טוב את המקלחת עד שהבנתי ששחכתי להוריד את המשקפיים
לפחות לא שכחת להוריד את הכיפהזקוק לגאולה

אמ..חלילית אלט
פדיחה רצינית - בסוף המורה שלי חיבקה אותי ונישקה אותי ליד כל הכיתה... /:
בסוף השנה***חלילית אלט
זה קרה לי אתמולשאלו פרטי תדעו
אבל בכללי קורים לי מלא דברים מוזרים..
הלכתי כזה ברחוב אוכלת לי להנאתי פנקייק ששרפתי טוב טוב כי אני ממש גרועה במטבח אז שלא יחשבו שאני טובה פתאום אז השקעתי בלשרוף אותו בקיצור אז אני מהלכת לי ברחוב עם ידידי משכבר הימים הלוא הוא הפנקייק ומגיעהלי לפינת הרחוב עומדת לחצות כביש שלפתע עוצרת מכונית בה אישה לא מוכרת ושואלת אותי לאן פניי מועדות? אני מסתכלת עליה.. היא מסתכלת עלי.. אני מסתכלת עליה.. היא מסתכלת עלי.. אני מרימה גבות.. היא מכווצת גבות.. ואז אני עונה לסניף היא מרימה את הגבות ככה מותחת אותם מסדרת אותם בכל זאת השקיעה בכיווץ .. וממשיכה לשאול אותי- את רוצה פירות? האמת שהפירות קצת עשו לי עיניים למה אני חולת פירות זה ממש טעים ליייי.. !! ואז עוד לפני שהספקתי לענות אמרה לי- יודעת מה? אני יוריד לך את זה בסניףף... אז אני מהנהת לה וממשיכה לסניף תוך כדי בדיקות קלות כדי לבדוק אם אני לא כביש בסופו של דבר היא הסתכלה עלי יותר מאשר על הכביש... ^^
יש לך ניסוח יפהנשגבת מבינתך

לאדע מה הדבר הכי מוזר שקרה לי יש ככ הרבהMeir B.H
אבל הכי אהבתי את זה שאיזה רוסי שלא מבין עברית מתקשר אלי איזה 10 פעמים, כל פעם אני מסביר לו שאנלא חברו אדם.
אחרי כמה פעמים אמרתי לחבר שהוא משגע אותי, ענה לי: תביא לי אותו שנייה..
לקח את הפון, שואל אותו הרוסי אם הוא אדם. ענה לו החבר שכן, והוא מאחר לבוא, שואל אותו הרוסי "מה?!" עונה לו החבר שנוזל חשמל מהקיר. הרוסי עונה לו: "מה?!" אומר לו שוב החבר שנוזל החשמל מהתקע, בנימה מבוהלת. עונה לו הרוסי: "טוב תחזיק מעמד אני כבר מגיע" החבר: "טוב רק תבוא מהר כי השכן כבר עצבני". עונה לו: " טוב ביי". ממש מוזר לי למה הוא לא הגיע...
יש כמה…u.i
א. ביקשתי ממלצר הודי שיביא לי קבב הודי(התכוונתי להודו…)

ב. חבר ואני נסענו מהצפון ביום שישי לבית אל (דרך ירושלים) עם אגד באחת העצירות ירדנו לקנות משהו, עליתי לבד לאוטובוס, אחרי חמש דקות של נסיעה שמתי לב שהוא לא לידי…קיצור הוא נשאר שם והנהג לא הסתובב

ג. פעם אחת בדרך לסניף בנ"ע שאלתי זקן מה השעה הוא ענה לי וישר התחיל לדבר איתי לא היה שייך להמשיך ללכת אז הקשבתי לו אחרי 2 דקות הוא החזיק לי את היד בצורה שהוא נשען עליה(היד שלי היתה בכיס הוא העביר את היד שלו בין הגוף שלי ליד והחזיק במפרק) ומתחיל ללכת ואני איתו…התחיל לספר לי על אלגיר וצרפת קיצור אני איתו איזה שעה בסוף הוא אומר לי יש לי רופא שיניים כאן(הצביע על בניין) אם תרצה הוא יתן לך הנחה תגיד שאני שלחתי אותך…
חחחח קרעתם אותי גפן המתוקה
פעם פגשתי אישה נחמדה ברחוב שאיכשהוא הכירה אותי ודיברה איתי והכל (לא ממש הכרתי אותה..) קיצר היא חופרת לי איזה שעה חח ואז היא הציעה לי את הבן שלה.. קיצר אני מתחמקת איכשהוא וכשנפרדנו פגשתי חברה וסיפרתי לה את זה ואנחנו צוחקות על זה שעה עד שפתאום קלטתי שהיא מאחוריי עם עוד איזה בחור והיא אומרת כזה 'הינה גפן זה הוא.. טוב אני ישאיר אתכם לבד...' חחח משו הזוי ואז חברה שלי, כמו שחברות עושות, אמרה לי בהצלחה התחילה לצחוק והלכה ואני נשארתי עם הבחור ולא ידעתי איפה לקבור את עצמי חחחח לפחות הוא היה חמוד וקנה לי קרטיב
קשישה שהתחבבתי עליה באוטובוס העניקה לי סמרטוטים חדשים!רחפת..
מוזר…גאולת ישראל
הייתי בירושלים ורציתי להגיע להיכן שהוא ולא ידעתי את הדרך אז מה עושים? פונים למישהיא ברחוב שתעזור. אז זה מה שעשיתי… פניתי לגב' אחת שהיתה נראת ממש טוב ואמרתי לה: סליחה את יכולה לעזור לי? והיא פשוט אמרה;: לא!
זה היה ממש מוזר!! לא?? ??
עזביהפי
אני ביקשתי עזרה ממישהי וראיתי לגמרי שהיא הקשיבה והיא פשוט התעלמה
אז זה היה כזה סליחה בשקט כזה ואז היא הלכה ואמרתי לה משהו בעצבנות בצעקות
זה גם קצת פאדיחה...נקבבה

דרכתי על זרת של בחור באוטובוס והוא כמעט התחיל לבכות.....

פדיחה כשהייתי שישיסטית..טוהר26

מישי מהאולפנה שלי שלחה לי את כל המספרי פלפונים של חברי הכנסת של הבית היהודי..של בנט,אורי אריאל שולי מועלם..

קיצרר אני וחברה שלי החלטנו להתקשר לאחד מהם ולדבר איתם על איזה חוק..נראלי חוק הגיוס..ואז כולם לא ענו לנו ,איילת שקד הייתה תפוסה ובסוף שולי מועלם ענתה לנו ודיברנו איתה עלזה בלי שאנחנו מבינות שומדבר בפוליטיקה..קיצר אבל בסוףף היא התעצבנה עלינו וניתקה לנו..היה ממש מפדח..אפאטיקורץקורץקורץ

אווצ'. מסכן. |מתלבטת איזה סמיילי לשים|חפרפרת

עוד משהו -חלילית אלט
היתה לנו הרצאה בביצפר ואחרי שהרב יצא מהאולם פתאום בטעות דרכתי לו על הרגל, אל תשאלו איך.. פדיחה /:
וואי אתם קורעים!!הכל לטובה123

פעם אחת אני וחברה שלי חזרנו ממד"א ולא היה לנו כוח להוריד את המדים, והלכנו לתחנה מרכזית (בירושלים) ובמזנון המהיר אישה אחת באה אלינו ודרשה שנמרח לה איזה שהיא משחה על הגב...ואנחנו כזה ללא! כי אתה לא יודע מה עבר על האישה ( שנראתה מאוד... לא מטופחת?!) (האמתי תירצנו שאסור לנו וכו) ואז היא התחילה לקלל אותנו, את מדא, את האנושות ובנות חסרות אמפטיה  היה קצת הזויחושף שיניים

ופעם אחת אני וידיד שלי חזרנו ( שוב ממדאצוחק) והוא שכח שהוא בשרי וקנה שוקו, אז הלכנו להביא את השוקו לקבצן כלשהו, ונתנו לו את השוקו והוא כזה ישר שואל אותו.. זאת חברה שלך? ( דמיינו מבטא רוסי כבדכאילו מוציא לשון) ואנחנו מובכים לגמריי אומרים לא.. והקבצן אומר כן! כן! חברה!!! אם לא חברה אז תעשה חברה היא! ואנחנו פשוט אדומים כמעט ברחנו משם והוא אמר לו שיזכה לחיים טובים... וגם החברה כמובןמטורלל ברחנו משם והעברנו 45 דקות של נסיעה בצחקוקים מובכיםבוכה/צוחק

יש לי גם אחד!סתמישוו
שנה שעברה זה היה בירושלים.. הלכתי מהכותל ללמעלה. פתאום היה איזה אחד שביקש צדקה אז הוא עמד בצד ועשה כזה עם היד (תנסו לדמיין את זה)..
אז אותו אחד שביקש צדקה, בדיוק כשהלכתי לידו אז הוא אמר לי שלום.. ולא הבנתי מה הוא רוצה, אבל כשמישהו אומר לך שלום ברחוב לא תחזיר לו? ועוד שהוא מושיט לך יד שתלחץ אותה? אז אמרתי לו שלום בחזרה ולחצתי לו ת'יד. 2 שניות אח"כ הוא התחיל למלמל - צדקה, צדקה..
וכולי תוך כדי מזיז ת'יד שלי ומבין שהוא בגלל בא לבקש צדקה! ולא היה לי כסף להביא לו.. אז ישר ברחתי משם באלגנטיות כאילו כלום לא קרה
פעם שמעתי גם סיפור כזה ממישהורייצ'ל=)

גם לי יש פאדיחחחההאנונימי100

אחד המפדחיים!!

בפורים אחד היה איזה בן שיכור (הוא עשה את עצמו שיכור.. והוא היה שפוי..)
ואז הוא לא שם לב שעמדתי מאחוריו והוא פשוט נפל עלי!! זה היה אחד המביכייייםם!!!!!
והוא לא הצליח לקוםמטורלל כשהוא קם הוא הסתכל עלי, ונהיה אדום!! אין לי מושג מי היה יותרכ אדום..

ואנחנו מכירים מהיישוב, אז זה היה אחד המפאדחים!

זה היה די מוזראין קדוש כה'
עבר עריכה על ידי אין קדוש כה' בתאריך י"ג באדר ב תשע"ו 17:26

אני סרגתי לי לתומי ותוך כדי שאני סורגת פתאום המסרגה נכנסה לי לאצבע וכשהיא יצאה היה עליה דם וזה היה ניראה שרצחתי מישהו עם המסרגה.

ניסינו להרוג מקק בסניף, הוא נחצה לשתיים והמשיך ללכת.

בשבת אירגוןאין קדוש כה'

באמצע סעודת שבת נכנסה איזה אישה זקנה והתחילה לקחת עם הידיים מהאוכל שלנו. אחרי זה ניגמר לנו התאבון

מההההה??חפרפרת

אהבתי תמקק! שתי החלקים המשיכו או אחד מהם?קיפודה

חחחחחחח הרגתם אותיטיפה של אור
כשחיכיתי בתחנת אוטובוס , הייתי עם אוזניות אבל לא שמעתי שירים כי כאב לי הראש , ואז בא אליי מישהו ,חייך ואמר לי שאני מוזמנת למסיבת יום ההולדת שלו ,שהיא ברחוב כזה וכזה , ושאני יגיד שהוא הזמין אותי אז אמרתי לו טוב וחייכתי כי בכל זאת , לא נעים . .
אהמ..צ'וקלייט

פעם בהסעה בדרך הביתה תפסתי חרופ רציני..ואז הייתי צריכה לרדת בגן של אחותי ששם אבא שלי היה אמור לחכות לי..

אני יורדת כולי מטושטשת שהרגע התעוררה משינה, ואז אני רואה תאוטו, באה..פותחת אותו ככה בתנופה כזה של"הווו הביתההה" אני קולטת כמה זוגות עיינים נעוצות בי......הייי האוטו הזה היה ממש דומה לשלנוווו!!!

מכירים את זה שצועקים כזה-אביה!!!

"למישהו יש אוכל כלשהו? באלי אשש שוקולד! למישהו יש? אני שיאא רעבההה!"

אז צעקתי אתזה  בכיתה, ובדיוק המורה נכנסה ושמעה, היא עושה לי: "רוצה שוקולד? בדיוק יש לי מקופלת בתיק" ותוך כדי היא מחפשת,תוך כדי שאני כולי מפודחת "חח לא המורה זה בסדר "היא זורקת לכיון שלי את המקופלת... 

חח זה היה קטע מוזרר ומבייך

יש לי!מי נהר!

כשעוד הייתי קטנה וחמודה ונסעתי באוטובוסים.. אז עליתי פעם אחת שיאא המוקדם ולא הספקתי לאכול כלום, אז אמא שלי הצדיקה חתכה לי מלון בקופסא ואכלתי אתזה.... והיו כמה חיילים מאחורי שדיברו פשוט בקול, פתאום אחד כזה צועק: אני מריח מלון, וואו בא לי מלון, יש פה מלון, וואי באלי, אפשר מלון, אחי ישך מלון וכו....וואי שעה חפר, ואז קלטתי שמריחים אתזה אז סגרתי את התיק במבוכה

0000נער גבעות מצוי

פעם בסיור בעיר העתיקה בי-ם, אני לא זוכר בדיוק איפה, יש שם בור מלא במטבעות. אז אני ושני חברים שלי עומדים מעל הבור, ומעלים רעיונות מטופשים איך להוציא את כל הכסף (צחוק כמובן), פתאום באה ערביה ומחבקת אותי חזק חזק, ומסתכלת לבור ואומרת משהו בסגנון: או או או. בסוף נחלצתי ממנה, אבל זה בהחלט היה מוזר.

סיפור על נהג גבר::: עליתי על אוטובוס עירוני, ומלפנינו אוטובוס לי-ם. באחת התחנות האוטובוס לי-ם לא עצר לחייל שעמד בתחנה. הנהג שלי שם לב, העלה מהר את החייל, טס כמו מטורף, צפר לאוטובוס השני, וחסם אותו באחת התחנות, וככה החייל שלנו הגיע ירושלימה בשלום, כן ירבו.

הסיפור הזה מוכר לי מאיפושהורייצ'ל=)

ונהג תותח ממש!

זה די מוזר..רא"ב

הלכתי עם חברה לכותל והיו לי שתי קופסאות נעליים ביד כי הייתי לפני זה בעיר..

פתאום באה אלי זקנה הומלסית ועושה לי.. תביאי לי את אחד הזוגות, את לא צריכה שניים.. אז מילמלתי לה משו בסגנון... לא אני כן צריכה וברחתי משם.. 

יאו איזה עצובבהפי
קצת עצוב אבל בכל זאת מוזרא"י השלמה

נסעתי עם חברות ברכבת מתל אביב נסיעה ממש ארוכה ולא היה מקום לשבת אז עמדנו מלא אנשים דחוס,

וכל האנשים בהו בחבורת דוסיות שנחתו להם בקרוןחצי חיוך  

באמצע הנסיעה נזכרתי שיש לי מחר מבחן ענק במתמטיקה וכדאי לנצל את הזמן ללמוד...

קיצר ישבתי עם חברה שלי על המדרגות של הרכבת ולמדנו, פתאום מתיישב לידנו חייל חילוני ושואל אותנו

אם אכפת לנו שהוא יסתכל איתנו בספרחושף שיניים אחרי שסובבנו אליו את הספר הוא ניסה להצחיק אותנו אבל איך שהוא זה יצא שצחקנו עליו והוא עבר לקרון אחרחושב

הייתי על טרמפ בצפון עם חברים בערך ב12 בלילהיהדות=דרך חיים

פתאום הנהג שואל אותנו כזה: תגידו יש מצב אתם עוזרים לי לחפש את הקבר של סבתא שלי? חושב

אז עצרנו את הרכב בכניסה לבית קברות של המושבה דגניה. ואחרי חצי שעה של חיפושים מצאנו אותה בשורה הראשונה

הדלקנו נרות קראנו קצת משניות לזכרה, והמשכנו בנסיעה...צוחק 

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך