סוג של דיון\התייעצותBella12

סגרתי שירות לאומי במרכז להעמקת יהדות שהתלהבתי ממנו ונמצא בעיר שלי. אני מרגישה שהתפקיד שם יוציא מהאופי שלי בדיוק את מה שנמצא שם ולא בא לידי ביטוי מספיק כמו יצירתיות וכ'ו וגם יפתח אצלי צדדים שאני רוצה לשפר: ספונטניות, ליזום, יותר לאהוב ילדים וכ'ו

הבנתי שהעבודה שם היא גם אחה"צ ואני קצת חוששת מזה.. חוששת שזה יחסל לי את כל הזמן הפנוי שיש לי. אני גם חוששת פתאום שאולי עבודה עם ילדים בכלל לא מתאימה לי ואולי עדיף לי כבר להסתגר במשרד או משהו.. פתאום אני גם חוששת שאולי אני לא אתחבר עם הבנות שירות וארגיש מנודה..
האם הרגשות והבלבול שאני מרגישה לגטימיים ומובנים לגמרי? יכול להיות שמה שאני מרגישה באמת מראה על צורך לשנות כיוון?

לפי דעתיטיפה של אור
הרגשות והבלבולים זה מלווה תמיד כשיש איזה קונפליקט פנימי אז זה לגיטימי. אם את באמת מתחברת לזה תישארי יכול להיות שזה יפתח לך דברים שהיו סגורים אצלך ובמיוחד אם את אוהבת את זה תלכי על זה . בהצלחה .
זהו שאני לא יודעת..Bella12

אני יודעת שאני יכולה גם משרדי וגם משהו שהוא פחות משרדי, יש לי באופי משהו שמכיל את שניהם..
אין לי אחים קטנים אז אני לא יודעת ממש אם אני יכולה לאהוב את זה או לא, מה שאני גם רוצה משהו שגם אחה"צ יהיה לי זמן לעצמי ואני מפחדת שלא יהיה לי..
אני מאוד מתלבטת אם להישאר בתקן הזה או ללכת לתקן של קופ"ח

תישארי. נשמע איכותי וטוב מאד. בהצלחה!נפש חיה.
אני לא בגיל שלך ואין לי נסיון בנושא ... אבל ...ט1
נראה לי שזה חשש שיש לפני דבר חדש וזה לאט לאט יסתדר ויעבור
לדעתי לגיטימי לא נולדתיאחרונה
תזכרי שאם לא תנסי דברים חדשים, לא תתקדמי לעולם! אז גם אם את לא שוחה בתחום, תני לזה סיכוי... וגם אם לא ילך- ממש לא סוף העולם, תמיד נשארים מלאאא תקנים משרדיים שתוכלי לעבור אליהם.
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך