אפזר מן הסמם גם מגבוהה... זה צלוי גם בבנאדם..
עקרונית חסימה זה לא מה שמונע לגמרי לגמרי הכל אבל בהחלט שם את ההתמודדויות בתחום במקום אחר והרבה יותר נורמלי.
בכל מקום אפשר להגיע להרבה דברים אבל לפעמים החסימה הזאת, גם אם אני יודע איך לעקוף אותה, נותנת לי את הכמה דקות האלה ש--"היי, זה חסום!! זה באמת טוב בשבילי???" מתארת לעצמי שמן הסתם זה לאתמיד עוד... אבל בטוח בחלק מהפעמים זה כן ואתה קולט שאתה מעדיף לא לעשות את הצעד הזה...
זה גם טוב אם אתה מחפש משהו ופתאום אתה מגיע לאתר שאתה לא וידע שהוא בעייתי ורימון חוסם... אם הגעת לשם בטעות - אתה תחזור בחזרה.. אם לא הייתה חסימה זה היה מורכב קצת יותר.....
ולא...אני לא יודעת איךלפתוח חסימה... לצערי יודעת קצת איך אפשר לעקוף בערך... וזה לא נחמד בכלל...
בקיצור, אני חושבת שסינון זה מצוין!
זה מונע אבל זה גם לא סותר שאדם צריך לעשות עבודה אישית עם עצמו.. עם ובלי קשר...
לנו בבית יש רימון ברמה גבוהה...
עם אחת אבא פתח לבינונית כי אחותי רצתה להוריד משהו והאתר ההוא לא נפתח בגבוהה... ואח"כ אבא החזיר להרמטית... זה היה מעצבן בקטע החיצוני.. כאילו.. שפתאום אתה לא רואה כלום.. אהה.. ואחותי התעצבנה שהיא לא יכלה לשים שירים ביוטיוב.. אז אבא החזיר לגבוהה וככה זה כל הזמן.
אני אחלה עם זה וזה מצוין לדעתי!
אני לא יודעת איך פותחים וזה מעולה.. אם אני רוצה להוריד משהו ואני צריכה את האתר ההוא אני יכולה לבקש מאבא שיפתח לרבע שעה כדי להוריד ואחר כך שיחזיר לגבוהה בחזרה.
תם הנאום....