יצאתי לפני כמה זמן עם מישהו שהוא באמת בחור טוב והכל ויחסית היה הכיוון בדברים מסויימים, וכבר בפגישה הראשונה הרגשתי שהוא קמצן [אל תשאלו למה, אינטואיציה או סתם הרגשה כזאת מהשורות הקטנות]
ובפגישות הבאות רצינו לשבת באיזה בית קפה או משהו ותמיד ראיתי שהוא כאילו רוצה שנלך תמיד למקומות הזולים או בחינמים שזה סבבה נגיד לפגישה ראשונה וכו' מבינה את זה אבל!! אני מבינה שאולי הדריכו אותו בישיבה ליזום ולזרום גם על בית קפה אן הבחורה רוצה אבל נראה כאילו הוא עושה את זה רק כי אמרו לו והוא מחפש את המקום הזול ביותר ו"למזער נזקים" כספיים או משהו כזה,
אז אני אומרת לעצמי אולי הוא בייניש ואולי כי הוא גדל ביישוב מסויים ששם החברה והתרבות שהוא גדל בה היא שונה מהעיר [שאני גדלתי בה] ואולי הם רגילים למקום הזה שנפגשים באיזה פארק או משהו (שזה גם נחמד לפעמים אבל זה לא העניין)
מצד שני, קשה לי עם זה, נו בחייאת אתה יוצא עם מישהי, אני לא אומרת שתנסה להרשים, תיהיה אתה אבל אתה הולך להתחתן לא עם עצמך.. תן, אני אישה! אז תיהיה גבר, ג'נטלמן, אל תיהיו קמצנים כי על דברים כאלה זה כ"כ עקרוני לחתוך וחבל!
ורק לשם הבהרה- אני לא חושבת שצריך לעשוק את הבחור זאת לא כוונתי אם זה מה שמשתמע מדבריי, אבל חיזור בסיסי זה חלק מחיזור, אתה הולך להתחתן עם אישה ולדאוג לה לצרכים בסיסיים, זה מתחיל בידיוק מהדברים האלה...!
ובקיצור... %$^$%**(%&%$#@!!!!!!
סוף פריקה.

ודי לחכימא...
לא אמרתי עלייך כלום, בסה"כ הבהרתי. אבל טוווב...