לכל אוהבי א"י המתאמצים להגיע לגוש, הודעה דחופהאנונימי (פותח)
קודם כל כל הכבוד על כל המאמצים
אני בוגר ניסיון דרכי העפר זה נחמד, אבל לא יותר. צהל ערוך ומוכן עם כל האמצעים כדי למגר מסתננים בכל הגבולות, וגם כאן לצערינו זה הכיוון, אותנו תפסו שני האמרים לאחר שזיהה אותנו מסוק. הם מצויידים בהכל כולל אמצעי ראיית לילה וכו'. 
אין מה לנסות, העיקר ההפגנה. לכן נראה לי שבמקום לשלוח אנשים לנסיונות כושלים ולהוציא להם את כל המיץ, תפקידנו כרגע הוא לרכז מאות רבות של אנשים ליד כל מחסום. ביד מרדכי , גבים, צומת גילת, גבעתי, בית קמה וכו', איפה שהמשטרה נותנת להתקדם - להתקדם, וכשאומרת לעצור , להקים במקום מאהל של אלפי אוהלים.
המטרה היא כפולה. קודם כל למפגין - הוא לא נשאר בבית כשמפנים את עם ישראל מביתו. כששם שמים מתחלל הוא מקיים את חובת המחאה שבשולחן ערוך כפסק רבני הגוש - יוצא ולן ברחובה של עיר.
המטרה השניה היא שיש מחאה רצינית כשקורה הדבר הזה, המחאה היא רצינית לא בכוונה להיעצר, לזה השטורים מאומנים טוב מאד, הרצינות נמדדת במחאה מתמשכת של משפחות עם ילדים, מאות ואלפים, כולל הורים ואנשים עובדים, לא לעזוב את העבודה אבל אחרי העבודה - במקום לבית למזגן ולטלויזיה- ישר לאוהלים. שאומרת דבר פשוט אחד  - עם ישראל לא יהיה אדיש אם הממשלה האידוטית רוצה לקרוע את העם הזה מאדמתו.
כמובן עשיית פנים אל פנים עם החיילים והשוטרים, להציע להם לעבור ממחנה היוונים / בבלים/רומאים למחנה בני ישראל,
מטרה שלישית- בעיקר בגבים וביד מרדכי - להראות לתושבים שעוזבים מרצון שיש מחאה ציבורית ענקית ולא איזה כמה קבוצות בודדים שהם בכלל לא רואים אי שם בין נתיבות לרעים.
זאת מטרה שלישית כי קודם כל העיקרון - מה מטרת עם ישראל בעולם, ואח"כ ההזדהות עם הצער הפרטי והאישי.
מסביב לדבר הזה צריך לסמס לכולם, אולי אפילו ספציפית לפי איזשהי חלוקה, אתה למחסום זה, אתה למחסום זה וכו', לארגן כמה שיותר כוחות כולל הסעות מהערים, אנשים צמאים לפעילות ואוכלים את עצמם בבתים מול הטלוויזיה והרדיו, וחבל
אם נגיע ל3000 איש בכל מחסום, יש כאן אפקט מחאה עצום.
הסיסמא- 'מוציאים אותנו מהבית' כפולה. גם אותנו -את עם ישראל ממולדתו המובטחת, וגם אותנו כאן בעיר האוהלים.
לסיכום לא לתת פול גז בניוטרל, לתעל את הכוחות במקום לשבור אותם מול המציאות הקשה של נסיונות כושלים, שצריך לקחת בחשבון שאדם שהשתתף בניסיון כזה לא יבוא שוב, הוא כבר הוציא את המיץ..
לכל המשתתפים בראש טוב הודיעו על הכיוון לחמל ישע, נסו לצרף אליהם כמה שיותר אנשים וצאו לשם, נפגש מחר
אותי עצרו ולקחו אותנו לכלא דקל...shir
אז אין מצב שאני יכולה לבוא...
חבל...צחקןאחרונה
יש סניף חדש בגבעה הצורפתיתדורין השמיני

שממש צריכים מדריך אני ישמח אם משהו ידבר איתי

0557759795 חיים

אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
אולי תכתוב בנוג"הפתית שלג
נטוש?אנונימי (פותח)
אמן
מאין יבוא עזרי? 😭אנונימי (פותח)
מה בקשתךאנונימי (3)