אין מצב שאת הולכת משם בלי לקבל בחזרה את כספך ולא שום דבר אחר, בייחוד כששילמת במזומן. מקסי' הייתי לוקחת את הטל' של המנהלת ומדברת איתה באותו רגע. למה? כי ככה לא עושים. כמו ששמחתם והארתם לי פנים בכניסתי לחנות, כמה שזה קשה, תאפשרו לי גם להכנס לחנות שלכם ולהחזיר משהו- במאור פנים.
קרה לי פעם מקרה דומה ברשת חנויות מוכרת, כשנכנסתי בערב לקנות משו, בידיעה ברורה שאם זה לא יתאים למה שיש לי בבית- אחזיר את זה למחרת, בהחזר כספי בלבד. וכך גם אמרתי להם. כמובן- זה היה בסדר, והכל התנהל בחיוך ונחמדות. או אז כשהגעתי הביתה- הבנתי שזה ממש לא קשור וחזרתי למחרת להחזיר. בחנות היתה המוכרת והבוסית, ומשום מה מאור הפנים נשכח לרגע, ולא היה באותו רגע מזומן, ו"אויש, נצטרך לפתוח את המעטפה של אתמול עם המזומן כדי להחזיר לך" כי זה היה יחסית מוקדם בבוקר ועוד לא הצטבר כסף בקופה. היו לי עוד עניינים לסדר באיזור, לכן אמרתי להן שעוד שעה אחזור ושיסתדרו עם זה. אכן, חזרתי והן פתחו את המעטפה של אתמול והשיבו לי את הכסף. זה היה מאד לא נעים לעמוד שם כך כאילו עשיתי משו לא בסדר או בקשתי דבר שאינו שלי, ולכן בשל היחס הזה- לא נכנסתי לשם אח"כ במשך שנה. שנה שלמה.
לצערנו, החוק הזה של ההחזר הכספי נוצר בדיוק מאותו מקום לא מכבד של המוכרים שלא איפשרו להתחרט ולהחזיר את הכסף, ולכן נוצר הצורך בחוק הזה. אז לא, אין עניין לנצל את זה ו"לקנות על מנת להחזיר אח"כ"- זה בטח לא הראש, אבל כן- כשיש צורך להשתמש בו, עשי זאת באופן ברור שהכסף שלך חוזר אלייך. והוא יחזור.
הצעתי- תתקשרי ותבקשי לדבר עם המנהלת, ותקבעי לה עובדה- את באה לקבל את כספך. ואכן תבואי, אם יש צורך אז הביאי איתך מישהו אסרטיבי ותשיבו את הכסף.