יצאתי עם בחור מהסוג שנראה משולם. ותכלס גם מושלם בשבילי
הוא עוד מעט יהיה בן 28
עד גיל 20 היתה לו חברה שנתיים ומאז הוא חותך אחרי דייטים ראשונים
ככה שהייתי הבחורה הראשונה שהיה איתה תקופה ארוכה של 8 חודשים ממש רציניים וטובים
הכל היה חלק ואפילו שלקח לו יחסית זמן להתאהב הוא בסוף התאהב ומאוד השקיע בקשר ורצה אותו
פתאום הוא התחיל להתקרר בכמה שבועות האחרונים והמרחק מאוד כששאלתי מה קרה הוא הכחיש ואמר שהכל בסדר
בסוף התעקשתי על לדעת מה קורה איתנו והוא הודעה שמשהו פתאום נעצר לו ברגש
אמרתי לו שנעשה הפסקה ולחשוב ואחר כך ישבנו לדבר והוא אמר שהוא צריך זמן והוא מבולבל ובכל הוא ממש רוצה אבל לא יודע מאה אחוז אם רגשית זה מושלם
אחרי שבוע שלח הודעה ממש חותכת שהוא לא מעוניין להמשיל
והבנתי גם מחבר משותף שהוא עדיין מחפש משהו מופלא מהאגדחת
לא עניתי לו להודעה
בהתחלה חשבתי שאחרי שבוע שבועיים אענה לו משהו ארוך. אבל בסופו של יום אני לא יודעת אם ככה הוא יחזור וכן חשוב לי להשאיר לי פתח אז החלטתי שאכתוב לו הודעה קצרה ונחמדה שתשאיר לו טעם טוב עוד כשבוע שבועיים
רציתי לשאול בעיקר את הגברים
יש לי תחושה שבסוף יבין שעשה טעות. דווקא בגלל עומק הקשר וזה שזה היה נדיר לו ולא ברור מאליו. וגם כי באמת לא היתה לו מישהי. כך שאולי אחרי עוד דייטים שיצא ולחתוך ישר הוא יצטער על הצעד הדרמטי
מה אתם אומרים? יש טעם לכתוב? עכשיו הוא נעול בהחלטה, אבל אם אכתוב משהו נחמד עוד שבוע שבועיים זה עדיף? מתי גברים מרגישים געגוע וחוסר אחרי פרידה ומתערערים?
ומה נכון לדעתכם לכתוב כדי שיעשה לו חשק לחזור
אשמח לכל תשובה. גם של בנות שעברו משהו דןמה
פשוט חבל לי לוותר על כל הזמן היפה שהיינו יחד, מצד שני אני תוהה אם גבר יכול בכלל לחזור כשהסיבה שהפסיק היא רגש. (שהיה לטענתו אך הוא מצפה למשהו מטורף הרבה יותר)
תודה רבה
אבל תכלס. עדיף שהניסוח יבוא ממך כי רק את יודעת בדיוק מה את רוצה להגיד לו(:! תסמכי על עצמך. אני לא חושבת שאת נואשת אלא חכמה. שרוצה, אם כבר סיים. אז להיות בטוחה שהכל מוצה. ולא נגמר בגלל סיבוב בראש.בשבילך יותר מבשבילו. הבנתי נכון?