אני בעזרת ה' רוצה לזכות להיות עקרת בית..
ולמי שכתב שזה מתוך עצלות זה ממש לא נכון,
אני יודעת כמה חשוב שאמא תגדל את ילדיה בבית,
לשבת איתם יותר,לגדל אותם להשקיע בהם שחוזרים הביתה שיהיה אוכל חם מוכן על השולחן,אוכל של אמא.
בתקופת הילדות שלי אמא שלי היתה עקרת בית וב"ה היתה לי ילדות מדהימה!!!חיכיתי לחזור הביתה
מהגן ומבית הספר לראות את אמא פותחת את הדלת עם חיוך,לחבק אותה לשבת לדבר, לצחוק לספר כל מה שעבר עלי במשך היום..לאכול את האוכל שבישלה,זה באמת נותן הרבה,זה בונה את הילדים בצורה הרבה יותר בריאה ושמחה..
זה ממש לא טוב שילדים לא רואים את אמא שלהם עד שעה מאוחרת שאח"כ כבר עושים מקלחת ולישון.
אלה השנים הכי חשובות לגידול הילדים..החום של אמא.כמובן שבמצבים שקשה מבחינה
כלכלית ואין ברירה ,האישה צריכה לצאת לעבוד אפילו במשרה חלקית או לא בכל ימות השבוע ,אבל אם זה כן מתאפשר לה אז עדיף שתשאר עם ילדיה בבית ושהבעל יצא לעבוד ולפרנס(וכן אפשר גם לשלב לימוד תורה ועבודה).
לא מזמן ראיתי תוכנית של ילדים שגדלו אפשר להגיד ממש לבד,נמצאים בצהרונים עד שעה מאוחרת אח"כ באים וכבר ערב ובקושי רואים את ההורים שלהם והם אמרו שזה מאד קשה להם ,הם עצובים שהם לא מרגישים שהם מכירים מספיק את ההורים שלהם ויוצא להם לדבר איתם רק בשבתות וגם זה לא תמיד...זה מרחיק וממש מצער..
וד"א עקרת בית ממש לא יושבת רגל על רגל ומסתלבטת,היא מגדלת את הילדים,יש לה לנקות את הבית,לכבס,לבשל,לעשות קניות,ולדאוג שהכל יהיה טיפ טופ וכו' וכו'..
מבינה שזה לא מתאים לכל אחד וזה סבבה..אבל יש כאלה שזה כן מתאים להם..
גם לא לכל אישה זה מתאים יש כאלה שחייבות לצאת ולעבוד בשביל הנפש שלהן ואם לא הן יכנסו לדכאון,זה ממש תלוי באופי..אבל הכי חשוב שזה לא יבוא על חשבון הילדים.