אז זה מה שהיה. ב"ה אני כבר אחרי וממש לא קשור אליה בלב, וזה בתור זכרונות או דברים שישפיעו עלי בחיים בלי קשר אליה. אבל רוצה לתקן..
כשהיינו צעירים ממש, היא אפילו בכיתה ח-ט, דיברנו. והיה לה רע בחיים, בדר"כ מצב כמו שהיתה בו זה ישר לפסיכולוג שלא תעשה לעצמה משהו (האמת אפילו לא בתיאוריה.. כבר התחילה לעשות לעצמה). אבל חושב שהיא הסתדרה בלי פסיכולוג בסוף, כנראה גם בגללי. תודה לאל. (לא יודע, אולי כן היתה אצל פסיכולוג.. די בטוח שהסתדרה. מקווה..) וגם היא ממש עזרה לי ושינתה לי דברים בחיים, מקצה לקצה. הרבה ממה שיש לי היום זה בזכותה. כבר לא קושר אותי אליה בלב אבל ייזכר לטובתה תמיד. היא ממש נקשרה אלי כבר אז, אבל אני הייתי טיפש וחשבתי שזה סתם.. בסוכות של כיתה י"א שלה היא אמרה לי שזה רציני מצידה ושיש לה רגשות כלפי, ואז הבנתי בבת-אחת שגם אני בפנים.. אז לקחנו כמה ימי שתיקה לעכל, ומיד הבנו שזה לא שייך לגילנו ולא רוצים ככה.וחתכנו בלי לדבר על המשך..
עברה יותר משנה ששתקנו, ושנינו הבנו בשנה הזו שאנחנו נרצה לחזור בסוף. אבל אפילו לא ידענו את זה, כי לא דיברנו.. כל אחד חשב שאולי השני המשיך בחיים. באמצע י"ב שלה שלחתי שאלה אם המשיכה לחשוב עלי. אמרה שכן ונפגשנו.. הייתי בעננים......
באותה תקופה הייתי בצבא (התגייסתי כחצי שנה קודם) ולא יכולנו להיפגש שוב בקרוב. תוך כשבוע מהפגישה חתכה אותי.. ואמרה שלא יהיה כלום גם בהמשך.. לא הבנתי למה. הסבירה בקטנה, אבל לא באמת סיפק אותי.. אבל לא ידעתי מה לשאול, וגם היה חזק ממני הרצון שלא להכריח ח"ו.. אבל אחרי טיפה יותר מחודש שלחתי שוב שאלה בדוא"ל, למה. הסבירה קצת יותר.. הספיק כדי להרגיע אותי לזמן-מה, אבל לא באמת סיפק אותי.. הרגשתי יחס מזלזל, שנותנת לי את זה רק כדי לסמן וי, ש"זרקה" אותי, ושברגע שהחליטה כך כבר לא אכפת ממני.. לא השתחררתי מזה.. אז אחרי 5 חודש (סה"ך חצי שנה משחתכה אתזה) הזמנתי איתה שיחה ארוכה. הסכימה, שלוש שעות דיברנו ופירקנו הכל.. משהו שאף-פעם לא עשינו. ניתחנו, איך הרגשנו, מה מי מו, למה כמה ואיך. לאיפה זה הולך. גם הבנתי פתאום שברגע שנפגשנו אחרי הזמן הארוך הזה, הבינה מההתחלה שהיא במקום אחר בכלל, ולא באמת היתה צריכה לחזור לזה, אלא רק עשתה כדי לוודא שלא תשאל את עצמה מה אח"כ.. השיחה התארכה והיינו חייבים לסיים, אבל חזרנו לדבר אח"כ. אבל החלק הראשון כבר נתן לי את שלי.. ומרוב שהפגיעה היתה קשה, פשוט הסתנוורתי.. בכלל לא שאלתי את עצמי איך זה בשבילה השיחה הזו, וזה לא היה לה טוב. חושב שרצתה לשכוח ממני ופתאום נכנסתי לה בבום לחיים. ועוד בצורה כזו חודרת שלא התאימה לה אחרי כ"כ הרבה זמן שתיקה (חצי שנה שלמה..). אפילו כשאמרה את זה שלא היה לה טוב, הייתי מרוכז בעצמי ולא קלטתי.. כן ביקשתי סליחה, אבל זה היה חיצוני מדי בטעות. הופתעתי שלא היה לה טוב והתנצלתי, אבל זה בכלל לא היה זה.. בדיוק כפי שאני הרגשתי שהיא לא כיבדה אותי כשסיימה, אלא נפגשה איתי כדי לבדוק מה היא צריכה, "השתמשה בי" בשביל לסדר את התחושות הרעות שלה מהשנה של שתיקה, בדיוק ככה גם אני עשיתי אותו דבר.. ועוד, אחרי שביקשתי סליחה כמעט מן השפה ולחוץ (לא באמת מן השפה ולחוץ, אבל בלי להבין בכלל את הקטע שלה.. ובלי לנסות להבין אותה) - במקום להבין אותה, הצעתי שנחזור לקשר.. אחרי שאמרה שלא יהיה טעם לחזור,גם במקור כשחתכה וגם אח"כ כששלחתי למה בדוא"ל. ברור שסירבה.. לי זה כבר היה בסדר, כי שאלתי את זה רק לשחרר, שלא אגיד לעצמי שלא ניסיתי. אבל בשבילה זה בוודאות היה פוגע.. לא מתעניין בה - ועוד שואל אם רוצה לצאת????
הייתי כ"כ עיוור ולא קלטתי את זה עד ממש ממש לאחרונה. כבר עברה איזה שנה מאז.. היא אמרה כזה בסוף שלא להחמיר עם עצמי, ושסליחה שתקפה אותי, וזה מה שנתקע לי בראש.. גם באמת-באמת שלא הבנתי שאני פוגע בה. בטח שלא הבנתי שזה כנראה באותה עוצמה שהיא פגעה בי.. מבין וגם תמיד הבנתי שהיא לא התכוונה לפגוע בכלל, ובטח גם היא מבינה שלא התכוונתי. אבל בוודאי פםגועה.. אם לא שמעדיפה כבר לשכוח הכל ומדחיקה..
אני מודה שאני חושב שהיא צדקה, לא באמת היה מה להמשיך את זה.. הייתי להוט לבדוק, לנסות, כי לא הכרתי אף אחת אחרת, ואיתה היה טוב ממש. אבל דרכינו כנראה נפרדו.. מקווה מאוד שהיא באמת מרגישה כך ולא חושבת עלי עדיין. אבל די משוכנע שהיא מרגישה פגועה, שוב, אם לא שמדחיקה..
עכשיו חושב מה לעשות. מצד אחד אם אשלח הודעה אני סתם חודר לה לחיים ומציף לה את הפגיעה.. ואולי כבר עברה את זה והתרגלה וככה טוב לה, ואני רק אפריע..
אבל אולי באמת זה יעזור לה בחיים, באמת שלא מגיע לה.. בחורה באמת טובה..
באמת רוצה לתקן. מרגיש רע עם עצמי. מאוד מרגיש רע עם עצמי גם, שרק עכשיו קלטתי.. איזה חוסר יחס, איזה זלזול ממני.. עלול גם לפגוע לה באמון בכלל בבנים.. וב"ה יש בנים טובים, גם טובים ממני, גם אני עצמי כבר טוב יותר תודה לאל..
לא הוגן שייתקע לה בראש רע ממישהו שהיה צעיר וטיפש.. ניסינו מאוד להיות נחמדים אחד לשני, אבל לא מספיק הבנו את העומק של הבנה הדדית.. וזה הרס המון..
אם אתן יכולות להכניס את עצמכם לנעליים שלה, איך הייתם רוצות שאני יעשה עכשיו??? לשלוח הודעה, או כלום..
וגם אם את איכשהו פה וקוראת את זה עכשיו, אשמח שתגיבי ותגידי את מצבך.. או באישי.. כי רוצה לתקן, שארגיש נקי באמת להמשיך הלאה בחיים, שאדע שלא דפקתי לך את החיים ואת יכולה באמת להמשיך הלאה בצורה בריאה..