בשביעי של פסח הייתי בבית היה על האש עם המשפחה היה ממש חביב, אחרי הסעודה הלכתי לטיש בנדבורנא ובסעיתא דשמיא היה את הניגון שלהם שאני ממש אוהב היה ממש בהתחלה אז הספקתי אחרי זה להמשיך לחסידות ראחוב (זאת שמול הבית שלי) וישר כשהגעתי האדמור קרא לי נועםםם בוא. והביא לי צלחת גדושה בקיגל, חצי מהחסידים שם היו אורחים, והם היו בשוק שהאדמור נותן כבוד לדתי לאומי 
קיצר היה ממש נחמד בראחוב אבל יש להם ניגונים ממש גרועים
ההמשך היה ממש חביב וערב שבת קודש התחלתי ללכת עם אלעד לסניף בני ברק לפע"ש בגלל @התורה הקדושה אין בסניף שלנו
. ותוך כדי סיפרתי לו שבא לי איזה שבת אחת סתם להסתובב בבני ברק ולמצוא טישים בחסידויות קטנות ולא מוכרות, מפה לשם דיברנו על זה שיש לו בני דודים בחסידות ספינקא והחלטנו ללכת לשם במקום לסניף,
הגענו לחסידות ופגשנו ישר את בני דודים שלו (אחד מהם הגבאי של החסידות) והם אירגנו לנו לאכול יחד עם האדמור את סוף הסעודה, אכלנו קצת האדמור אמר סיפור חסידי ואז דבר תורה, ומסתבר שהוא חרג מהמסורת ואמר את זה בעברית רק בשביל שאני ואלעד נבין
אחרי שסיימנו את הארוחה עברנו בבני ברק וחיפשנו אחר חסידויות נידחות, מצאנו חסידות שזה פלג בבעלזא, וקוראים לה בעלזא מכנובקא היינו שם קצת בטיש היה להם ניגונים יפים מאוד! משם המשכנו בחיפושינו אחר חסידויות נידחות עד שהגענו לחסידות ביאלא ששם היינו פחות מ10 אנשים בטיש ואת אחד מהם הכרתי, החסידות נמצאת ממש על רחוב ירושלים באחלה של מיקום! האדמור שם כיבד אותנו בצלחות מלאות שיירים שרנו הכרתי חלק מהניגונים ואז כבר השעה הייתה 1 בלילה והטיש ניגמר
הלכנו הביתה שמחים וחביבים
המשך השבת הייתה מצויינת, וואז בסביבות 5 בערך הלכתי לי לבני ברק להסתובב ולחפש בית כנסת למנחה,
כמה שהיה מצוין וחביב אצל כל האדמורים סוף סוף הגעתי לאדמור שלי מוהר"ן מברסלב
למדתי שם קצת ואז אחד הבחורים שם אמר לי שיש מנחה ואז סעודה שלישית
היה מנחה ממש מיוחדת
ואז בסד"ש הישיבה שם מביאה את הבסיס של האוכל וכל אחד מביא לעצמו, אז חסיד מבוגר אחד הזמין אותי לאכול איתו, הוא בעל תשובה ודיברנו על אמונה וכו והיה ממש כיף, ואז ירדנו למטה לסעודת משיח ולשמוע את סיפור נסיעתו של הבעש"ט לארץ ישראל!
רב זקן וחביב סיפר את הסיפור ואז למדנו ליקוטי הלכות ורמב"ם ועל חשיבות שמירת המחשבה, עלינו למעלה רקדנו קצת שרנו שירים שאת רובם לא הכרתי אמרנו ברכת המזון והתפללנו ערבית
ואז חזרתי הביתה 
סליחה על האורך ושבוע טוב!

ומלא לימודי חול חסרי תועלת...
- לקראת נישואין וזוגיות