ללכת לחנות ולשאול את המוכר.
בד"כ תקבלי תשובות הוגנות, מוכרים בחנויות כאלה רגילים לייעץ על זה, ורוצים שיחזרו אליהם.
אם כבר - תשאלי על חנות אמינה באיזור שלך.
בעניין הכמות - כתוב על כל דלי לכמה שטח כיסוי זה מתאים, קחי בחשבון שכדי שיראה טוב עושים בד"כ 2 שכבות צבע. תלוי בגודל החדרים והגובה שלהם.
אני יודעת שלשירותים משתמשים בסוג צבע אחר - תשאלי בחנות.
בעניין הגוון - יש בקבוקונים שאפשר להוסיף לצבע ולערבב - אני לא ממליצה בכלל. גם כי לא תמיד מצליחים לערבב ב100%, ואז החלק הלמטה בדלי לא יהיה באותו גוון, וגם כי אם תרצי בעתיד לתקן חלק מהקיר - אף פעם לא מצליחים להגיע בדיוק בדיוק לאותו גוון בלי שיראו הבדלים.
מה שכדאי לדעתי - זה לבחור צבע בחנות, והם כבר יגוונו לך את הדלי.
זה לא יקר בכלל התוספת של זה לצבע המקורי, בטח לא כשבמחיר דומה תקני את הבקבוקון הקטן של המגוון,
וככה יש לך גם מס' צבע, שבהזדמנות אחרת תוכלי לקנות שוב לתיקוני צבע.
וגם - ככה את יכולה לבחור איזה צבע שבא לך ולהיות בטוחה שזה מה שיצא.
בגיוון לבד - גם אין מבחר של בקבוקונים מגוונים, וגם את לא יכולה להיות בטוחה כמה לשים ואיזה חוזק גוון יצא.
בעניין הימצאות הילדים - לא הייתי ממליצה, אלא אם כן אפשר כל פעם לנעול את החדר שבו צובעים.
לפחות הילדים שלי - לא מסוכלים להסתכל בלי לגעת, וחבל על העצבים לשמור עליהם.
בעלי שיודע לצבוע - לקח איתו גם בחורים שיעזרו לו שלא מנוסים. רק אדם שלא מנוסה - לא נראה לי כ"כ.. אולי לפחות להתחלה תבקשו ממישהו שידריך אותו טוב.
כלי עבודה - גלגלת צבע, מקל מטאטא לחבר אליה כדי להאריך, ובורג לחיבור הנל. סולם, מברשת לפינות וליד שקעים, סלוטייפ לבן כזה - לכסות שקעים וכדו' שאת לא רוצה שיצבעו, חומר מדלל לצבע אם צריך - תשאלו בחנות, קרטונים או משהו לכסות את הרצפה, סמרטוט רטוב לנקות אם טפטף למקומות לא רצויים.
וטיפ - אם את קונה צבע מגוון - תרשמי אצלך את מס הצבע והחברה, כי לפעמים המדבקה על הדלי נמחקת מהצבע או דוהה עם הזמן.
בהצלחה!!