נכון שאומריםאיןשמותפנויים
שלבנים יש יצר יותר גדול ויותר קשה להם עם כל הקטע של המשיכה? אז זה נכון? איך אפשר למדוד דבר כזה בכלל?
עובדות חייםעוד אחד187
קשה אבל אפשר לראות לפי כמה זה מעסיק. לפי הפעולותא"י זה קשה

לפי הנפילות.

לפי דעתי האישית זה שטות ..אבל אין באמת דרך לבדוקט1

תשובה של בתטוביה2

?.ט1

הוא התכוון שאת לא בןמאיר הר ציון

אז את לא יודעת

בעיקר כתבתי נגד הנחרצותטוביה2

אני לא בת ולא יודע מה היצר של בנות

דבר אחד אני יכול לומר כל מי שחוקר את זה (גם מהצד הרפואי) אומר שזה ככה 

נכוןdvirm1

לבנים יותר קשה

כן,יאירוש
עבר עריכה על ידי יאירוש בתאריך ל' בניסן תשע"ו 13:39

זה נכון.

אם את רוצה למדוד את זה מדעית- את יכולה לבדוק ריכוז הורמונים בדם, חלקים פעילים במוח, מבנה המוח וכו'.

באמת קשה, אבל העיקר להמשיך לאהנער גבעות מצוי

ממה שאני יודע הגמ' מדדה כךמשה אבואב

"כל שחברו גדול ממנו יצרו גדול ממנו" (אני לא זוכר אם זה הניסוח המדויק) כלומר מי שיותר צדיק יש לו יותר יצר (ככה הבנתי)

זה לא עונה על השאלה..איןשמותפנויים
כי אין כלל כזה שבנים יותר צדיקים מבנות
נכון זה מה שרציתי להגיד זה לא תלוי בבן\בת אלא בצדיקותמשה אבואב

זה לא נשמע נכון.הכל מאת ה'
מי שיותר צדיק יותר נסיונות?!
יש יותר את היצר לדבר מסויים.
אבל מה אם זה שמישהו שפחות צדיק,הוא יותר צמא לדבר מסויים,כי הוא כל הזמן עובר עברות,חלילה,ואףפעם זה לא מספיק לו.
לעומת מישהוא שהוא צדיק ממש,מתרחק,ודוחק את היצר,והוא לא מתאווה לזה,כי הוא רחוק מזה,יש יצר בוודאי,אבל הוא מנסה להגבר על הזה ע"י לימוד תורה.
לעומת מישהו שממש נכנס לכל הסיפור הזה(של היצר הרע) וקשה לצאת מימנו.

תקנו אותי אם אני טועה.

אולי דווקא הפוך,יאירוש

אחרי שעושים עבירה מה התחושה? זבל. אתה לא רוצה לחזור עליה לעולם.

לעומת זה מי שלא חוטא תמיד יש לו יצ"הר, ולכן תמיד קשה לו.

אבל יש צדדים לכאן ולכאן...

אוליהכל מאת ה'
לצדיק ישלו יותר יצר הרע,כי הוא לא טעם אתזה.

אבל מי שבתוך זה כל הזמן ישלו את הנסיונות האלה,תחת לחץ חברתי,ותכתיבים חברתיים.

נכון שלצדיק,תמיד קשה לו,אבל הוא מדחיק
אתזה.
מי שבתוך זה אולי ישלו תחושה מגעילה אחרי חטא,ישלו יותר פיתויים,ולחץ,והוא רוצה לטעום מהכל,והוא כבר בתוך הסרט,וקשה לו לצאת מזה,אם זה החברה,או הסביבה,ולאט לאט נכנס לתוך מערבולת,
לעומת הצדיק שקשה לו ממש אבל,הוא לא יעשה את זה,כי הוא יודע שזה לא נכון.

יכול להיות אדם פחות צדיק ושיהיה לו תחושה מגעילה,זה נכון,תלוי אם הוא עושה דברים מתוך סיפוק עצמי,או סתם לחץ חברתי,
כי אם זה מתוך סיפוק-קשה לצאת מזה.
ואם מתוך לחץ- הוא לא רוצה לעשות עבירה,יהיה לו יותר קל לצאת כמה שיותר מזה.
יכול להיות,יאירוש

כמו שכתבתי, יש צדדים לכאן ולכאן. אני חושב שזה תלוי בבן אדם ומה עובר עליו.

(טכנית בקטע של היצר של בנים- קשה לא להכנס, ועוד יותר קשה לצאת אם נכנסת, למרות שכמו שכתבתי זה תלוי בנסיבות)

הכוונה של מאחז"לזקוק לגאולה

הוא שככל שאדם נהיה יותר צדיק (דהיינו שנהיה יותר חזק מול היצר) גם היצר מתחזק בהדרגה, שיהווה איום, יריב שקול. אך זה לאו דוקא אומר שהמשיכה כלפי החטא יותר חזקה (דהיינו המשיכה יותר חזקה רק בגלל שהצדיק מצליח לעמוד בלחץ יותר נמוך)

כך נראה לי, מקווה שהבנתם.

ועיין גםזקוק לגאולהאחרונה

טהרת מידות הנפש (באורות הקודש ג) אות יא (נראה לי)

לעניות דעתימשה אבואב

ברגע הניסיון יש לצדיק יותר יצר הרע  ולפחות צדיק ממנו יש פחות יצר הרע אבל הוא נכשל יותר כי הוא בתור אדם יותר חלש מנטלית  תנסו לחשוב על מכיוון שתמיד צריך להיות בחירה ולכן ככל שאתה יותר טוב יותר מטים אותך לצד השני   כמו משחק עם רמות קושי עולות 

זה לא קשורזקוק לגאולה

שהרי חז"ל לא אמרו שמי שיותר צדיק יצר העריות יותר חזק, אלא יצה"ר בכללי, ולאו דוקא שזה מתבטא בזה (למרות שהרבה פעמים זה כן)

לדעתי לא, שני הצדדים מתמודדים. פשוט באופן שונהאביגיל.
עד כמה ההתמודדות קשה? זה כבר תלוי באדם עצמו.
בטוחה שהיצא שלהם יותר גדול.חפרנית גאה=)
א.פיזית- מדעית. הורמונים.. ההורמונים שלנו אולי גורמים לנו למצבי רוח קיצוניים או כל מיני שטויות של בנות. שלהם להרבה יותר.
ב. הלכתית. אם היה לנו יצר כמו שלהם כנראה שהאיסורים עליהם (קול באישה, לראות אישה רוקדת, אישה לא צנועה וכו') היו חלים גם עלינו- כלפיהם
ג. קחי לדוגמא את נושא הנפילות באינטרנט. מי נופל יותר? את מי זה יותר מושך? את הבנים.
אז כנראה שיש אמת במה שאומרים.
אבל בל נשכח שבלי היצר הזה אין קיום לעולם
זה מוכח מחקרית.די"מ
אצל בנים הרצון ליחסים הוא קבוע, 24/7. אמנם נכון שהם יכולים לא לחשוב על זה אבל אם משהו יצוץ הם תמיד ירצו.
אצל נשים זה גרף עולה ויורד.

ממליץ לקרוא את הכתבה הזאת:
http://www.yediot.co.il/articles/0,7340,L-4784997,00.html
24/7?? אז זה לא הגיונישאלו פרטי תדעו
אם ככה- אז לפחות כל גבר נפל כמה פעמים בחיים שלו...
יכול להיות שיש יחידי סגולה.די"מ
וגם הצעות זק של היצר לכך משתנה מאחד לאחד.
אז הגיוני שאנשים שהתחתנו מוקדם ויש להם יצר חלק יחסית ושליטה עצמית חזקה במיוחד לא נפלו.
אבל זה ממש ממש נדיר.
שאתה אומר נפילה- למה אתה מתכוון?שאלו פרטי תדעו
שז"לדי"מ
אינלי מושג מזה-_- בכל אופן-שאלו פרטי תדעו
בין כמה אתה ? שאני אדע מול מי אני עומדת
עוד מעט 22די"מ
מממ נו אז אתה כבר יחסית גדולשאלו פרטי תדעו
כמה נפילות כבר היו לך?
ואם היו לך אלה היו רק ברגעי חולשה..
זה לא הגיוני 24/7 אחרת הייתם נופלים בערך פעם בשבוע אם לא יותר
אני לא הולך לפרט פה בפומבי.די"מ
עבר עריכה על ידי אמת המים בתאריך ב' באייר תשע"ו 13:48

אבל פעם בשבוע זה שבוע מוצלח ביותר.
היו תקופת שהצלחתי להחזיק זמן רב שאפשר לספור על יד אחת.

כמו שאמרתי אפשר לא לחשוב על זה כשעסטקים. ומי שעסוק אכן התמודדות יותר קלה לו.

אני מהמקרים הקשים יחסית אין לי ספק.
ועדיין. מי שנופל בזה פעם בשבועיים ככה שיא הלגיטמי ולדעתי זה בכלל לא אסור באופן כזה.

וזה לא "היו" התמודדות עדיין קיימת.די"מ
האמת שהיא הרבה יותר קשה עכשיו. אבל אולי זה קשור לדברים אישיים שאני עובר.
וואווו.. אוקי., בניםם אני מעריצה שלכם איך אתם שורדים וואעשאלו פרטי תדעו
ממש קשה לכם בחיים לא תיארתי עד כמה אני מקשה על בנאדם כשאני הולכת מדברת ומתלבשת הנוכחית. אני נראלי אנסה ממש להתחזק.. וואי זה עשה לי בום
לא כולם כמוהורחמו
לא כולם, אבל הרוב המכריעזקוק לגאולה

^^^^^^^^^^^^יאירוש

את לא..משה אבואב

בת אז אני ממליץ לא להתעמק בניסיונות המין השני... ובכל מקרה לנושאים כאלה יש פורומים משלהם לבנים ולבנות

אבל כמובן שבכל מצב לבנים יותר קשה.מאמוש

תמיד. אף פעם לא יכול להיות לבחורה יותר קשה. אף פעם לא ידברו אם בנות על הנושא הזה. כי מה זה חשוב? הם לא חוות ניסיון! להם קל. אין להם יצר, רק הבנים מתמודדים איתו.

תסלחו לי אבל זה מה שמשודר אלי.. לא רק עכשיו. באופן כללי מהציבור שלנו. שהניסיון הגדול שלי הוא מקסימום ללבוש חצאית עד הברך, וגם זה בשביל לא להחטיא את הצדיקים והטהורים והנשגבים, הזכרים! (וכן ללבוש חצאית ארוכה זה מאאוודד קשה!! לא מזלזלת. במיוחד שאני חווה את הקושי..)

אז מה ניראהלכם??? שלנו לא קשה? לשמור נגיעה, ולא ליפול, ולא להישבר?!

מה אתם חושבים שרק לכם קשה? בוא ניראה אתכם מתמודדים שבוע עם כאבים חזקים שלא עוברים גם אם 100 כדורים. אם מצברוח שעולה ויורד ועולה ויורד ומשגע תמווח!!!

אם שאלוות שכל היום מטירדות אבל אם הם יטרידו בן, מייד הוא יימצא תשובה,  כי להם מותר לדעת הכל כדי להשקיט את היצר נכון?!

אז סליחה על הבוטות. ניכתב בהרבה כאב אחרי מקרה שמוכיח את מה שכתוב פה...

שוב סליחה מקווה שזה לרוח הפורום ולא בוטה מדי...

ודאי שלנשים לא קל.די"מ
אבל ספציפית בנושא של שז"ל גם אם נקביל את זה לנשים זה לא דומה ותגברחם הרבה יותר קשה.
בדברים אחרים אין ספק שלנשים הרבה הרבה יותר קשה.
הסיכויים של גבר להיות מוטרד מינית נמוכים יותר ומחזור זה לא פיקניק.
ודאי שלנשים לא קל.די"מ
אבל ספציפית בנושא של שז"ל גם אם נקביל את זה לנשים זה לא דומה ותגברחם הרבה יותר קשה.
ודאי שלנשים לא קל.די"מ
לא הבנתימאמוש

מה הקשר שלגבר יש פחות סיכויים להיות מוטרד מינית?

ויפה הזכת לי עוד קושי. ללכת ברחוב וכל חמש צעדים לפחד. להתרחק מכל גבר זר, אפילו לא לחייך.. ולפחד ולפחד ולפחד.... לא רציתי לגעת יותר מידי בנקודה כואבת זו.

ודאי שלנשים לא קל.די"מ
....מאמוש

לא הבנתי. מה הקשר שלגבר יש פחות סיכויים להיות מוטרד מינית?

ויפה הזכת לי עוד קושי. ללכת ברחוב וכל חמש צעדים לפחד. להתרחק מכל גבר זר, אפילו לא לחייך.. ולפחד ולפחד ולפחד.... ולשמוע שיחה, וושוב פעם מפחידים אותנו. ומי שחוותה אז בכלל.. 

בכל זאת די"מ תודה על ההבנה.... ניסתי להגיד שגם לנו יש יצר ומשיכה לבני המין השני, אבל עם בנות יש תחושה שמפחדים בציבור לדבר על זה.... שוב תודה על ההבנה מעודד!!!

מצטרפתת אל מאמוש לומרות שעדיין אני בוואו ..שאלו פרטי תדעו
חח.. למה בוואו?מאמוש

בעצם זה לגיטמי.. זה נכתב בהרבה כאב.

אני אישית התכוונתי...משה אבואב

שכמו שאני לא אתעמק בכל פרטי הניסיונות שלך כך גם את אל תתעמקי בניסיונות של הבנים (ואני בכלל לא מתייחס לקושי אם גבוה אם נמוך)  

סליחה לא שירשרתי נכון, לא התכוונתי לענות לך ישירות....מאמוש

אפשר להבין..מאירקה

אפשר להבין באמת מאיפה זה נכתב...וואוו מחורר תלב..

בהצלחה!!

חח.. תודה רבה על ההבנה.מאמוש

זה מעודד!!!

הלוואי שזה יישתנה...

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

אולי יעניין אותך