אני יודעת שזה לא טוב לי לעכשיו ובכללי...אני רוצה לסיים איצו את הקשר ולא יודעת איך לעשות את זה..
אשמח לעזרתכם

בס"ד
שלום.
חשבתי על זה שוב ובמחשבה שנייה מוקדם לי מדי קשר עכשיו.
סליחה ותודה
תגידי לא פעם אחת ואז תחזרי אליו ושוב תרצי להפרד (זה קורה די הרבה) הוא יבין שאת לא מתכוונת ל:לא" שלך ופעם הבאה לא ייתייחס לזה ברצינות..
נ.ב אם את לא רצינית לגמרי לא כדאי לך לעשות ככה

תכל'ס אם את יודעת ש100% לא תחזרי תעשי ככה...ואני יכול להבטיח לך שאו את או הוא תשברו את זזה תוך שבועעיים..כי אפשר בלי זה קשה אבל בסוף מצליחים..וכמעט כל התגובות[בלי רמה] שהיו פה חושבות כאילו שנייה זה קורה אני זורקת אותו והולכת אז זה ללא ככה..זה לא קשר לילדים בכיתה ז' יש לזה משמעות לחיים! אני עדיין בנאדם אפילו שאני מדברת אם בן ויש לי יחס..וכמעט מי שלא היה לו נסיונות זה לא רלוונטי שידבר..
קודם כל אני מעריכה אותך על זה שאת מבינה שלהתחיל עם בנים זה לא ממש טוב
ואת רוצה לצאת מיזה
! זה עצום!! יש בנות שמתחילות עם בנים ולא יוצאות מיזה וזה לא מפריע להם שהם בקשר עם בנים.
אז אשריך קודם!
איך לצאת?אל תדברי איתו ותגידי שאת חושבת שזה לא מתאים. תנסי להגיד את זה אפילו שזה קשה,
ותגידי את זה בצורה הכי נעימה ולא פוגעת.
ב''הצלחה אוהבתותך וכמובן גם הק''בה!
פשוט תסנני אותו מעכשיו ועד עולם.
או שתגידי לו בפנים (האפשרות הראשונה עדיפה).
הוא גם בן אדם כן?? זה לא שהוא עשה לה משהו רע. אני ממש לא בעד להמשיך תקשר כן??..
פשוט חושבת שצריך לעשות את זה בצורה מכובדת ולהסביר לו, ואם הוא לא מסכים- אז לסנן
בהצלחה בכל מקרה!!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים