1. לבקש בתפילה, בשמע קולנו. בעיקר במנחה - שאין אליהו נענה אלא בתפילת מנחה. (הרב מרדכי אליהו זצ"ל)
2. אני זוכרת שכשהתפללתי ביקשתי מה' שאם אני עדיין לא ראויה אז שיעזור לי להגיע לדרגה שבה אני ראויה כדי להינשא..שאדע מה עליי לתקן, לשנות, לשפר וכו'.
3. הושענא רבא, זה יום מאוד מסוגל לתפילה על הזיווג (הרב מרדכי אליהו זצ"ל).
4. להתפלל בקברי צדיקים שיעוררו רחמים ויהיו מליצי יושר, וידועים קברם של רבי יהודה בר אלעאי (הרב מרדכי אליהו זצ"ל) ורבי יהונתן בן עוזיאל.
5. בחנוכה, להתפלל כל יום בחצי שעה שאחרי הדלקת הנרות מול החנוכיה ולהסתכל על הנרות. (אם אני לא טועה, מהרבנית ימימה מזרחי)
6. ללכת לקברה של רחל אמנו בזאת חנוכה. ביום השמיני. ולהתפלל על זיווג, שכן רחל אמנו חיכתה וציפתה כל כך הרבה שנים, היא ודאי יודעת מהו הצער של העיכוב והבדידות (ראיתי את זה מלפני כמה שנים פה באתר של ערוץ 7, עשיתי את זה ובתוך שנה כבר התחתנתי ברוך ה').
7. בסוכות, לנקות את הסוכה כל יום (לדאוג שתהיה מסודרת ונקייה, גם ביום הושענא רבא), בסיום לנשק את דפנות הסוכה ולהתפלל לזכות להקים את הבית הפרטי.
8. להתפלל על בניין בית המקדש וגאולת ישראל ולהשתתף בצער השכינה והגלות. (לא זוכרת בדיוק איך צריך להגיד, שמעתי פעם את הרעיון מהרבנית ימימה מזרחי).
9. וכמו שאמרו כאן, שיר השירים 40 יום, נשמת כל חי וכו'.
10. להאמין בטוב של הקב"ה ואם עושים סגולה להאמין באמת שיש בכוחה לקרב את הזיווג. כי האמונה והשמחה אלו הכוחות הכי גדולים..
זהו זה מה שאני זוכרת שעשיתי בערך...אם אזכר בעוד דברים - אכתוב בהמשך אי"ה. מה שבטוח לא פחדתי לנסות כלום, גם מה שהיה בלי מקור מובהק אבל הרגשתי שאי עושה מצווה ומתקרבת על ידי כך לאבא שבשמיים - ניסיתי..(כמו הניקיון של הסוכה).
בהצלחה!