כעעע אני אפילו לא בטוחה למה אני שואלת את זה אבל שיהיה...משתדלת יותר
יש לי משהי בכיתה חברה שלי, שנסתה להתאבד בבית ספר ועשתה לנו מיני טראומה (אני לפעמים עדיין שומעת את הבום שהיה) זה היה לפני חודש ועכשיו היא אמורה לחזור לכיתה, אני אציין שהיא היתה בין החברות הטובות שלי. עכשיו החברה הזאת לא משהו, כאילו אני מתכוונת היא קצת ירדה מהדרך, ועכשיו אני לא רוצה להיות חברה שלה כדי לא להגרר אחריה, אבל בגלל שהיא נסתה להתאבד אי אפשר שלא להתיחס אליה ושלא לתת לה צומי, כדי שלא תפגע או משהו, אז יש לי חברה אחת שהחליטה להתעלם ממנה ופשוט לא לדבר איתה, אבל אני רואה איך זה פוגע בה, ואני לא רוצה שהיא תפגע ממני כי אני בין החברות היחידות שלה ואם לא אני אז זה דיי אפחד. הקיצר למישהו יש פתרון? כאילו מצד אחד שהיא לא תיעלב ותנסה אולי להתאבד שוב (הלואי שלא) ומצד שני החברות הזאת לא מתאימה לי. אז עזרה מישהו?! (וואה וואה איזו מגילה...מעריכה את מי שקרא את זה, תודה)
תשאלי מבוגריםירא ורך לבב

זה לא שאלה לנוער.

וואלה, תודה בכל אופן.משתדלת יותר

אני רוצה חוות דעת צעירה יותר ומשוחררתמשתדלת יותר

...super girl

תשארי חברה שלה^^

אם היא ניסתה להתאבד זה אומר שמשהו היה ממש רע לה שהיא החליטה שעדיף לה למות.. בזמן הזה היא בטח חייבת חברות..

ועכשיו זה הזמן שהכי מרתיע וקשה להיות חברה שלה, אבל תזכרי שלפני הניסיון להתאבד ואחרי זה עדיין אותו בנאדם.. בהצלחה חייםאוהב

תשאלי את היועצתמ.ת.ש.

וואו.חלילית אלט
מפחיד. באמת טראומה.
לדעתי תישארי חברה שלה. היא צריכה אותך.
ותחשבי איך לגרום לזה שאת זו שתשפיעי עליה במקום להפך.
אם את רואה שאת נגררת, או שאת מכירה את עצמך בתור אחת שנגררת בקלות,
תצמצמי את הקשר איתה למינימום שהיא לא תיפגע ממך.
ואולי תסבירי לה שאת רוצה להישאר באותה רמה רוחנית שאת עכשיו, ושתשתדל לא להכניס לך רעיונות לראש.
בהצלחה!
וכל הכבוד
ואיי מצטערת לשמועטיפה של אור
אבל תשמעי אני חושבת שאנשים כאלו רוצים תשומת לב אבל לא ממש , תתחילי חדבר איתה לנסות להצחיק אותה אבל אלל תדברי איתה על זה! זה רק יפגע בה .
במקום לחשוב שהיא יכולה להשפיע עלייך תחשבי אולי את יכולה להשפיע עליה , תישארי חברה שלה ,זה חשוב ,אבל אל תראי לה שאת מרחמת עליה . תכירי אותה מההתחלה, דף חדש. פשוט תעזרי לה בהיותך חברה טובה ואוזן קשבת ואת תראי שהיא בן אדם מדהים ושמזלל שהתחברתן .
אל תעזבי אותה ! אל תראי לה שאת מרחמת עליה!תקחי אותה לכל מיני מקומות יפים (פארקים,ים וכו'..) תראי לה תחיוביותת בהכל וכמה שהעולם זה פשוט מקום מדהים מכל הבחינות ! זה חשוב !
בהצלחה ובשורות טובות !!
לא הבנתי למה החברות הזאת לא מתאימה לך?!ט1
ו... תבקשו שיחה כיתית עם היועצת על הטראומה..
אני חושבת שזה מפדח ומביך לילדה ...טיפה של אור
החברות לא מתאימהמשתדלת יותר

כי היא קצת ירדה מהדרך וזה לא אני... 

נו ו....?ט1
חברות שלי הכי לא דוסיות.. וזה לא מפריע חנו להיות חברות כל אחד שומר על הגבולות שלו
קודם כל ..אוהבת את מלכנו
חיבוק גדול גם לחברות זו התמודדות ממש גדולה... אני מממש ממש מבינה אותך. זה קרה לי הרבה, אמנם לא ברמה של התאבדות, אבל כמה וכמה חברות שקצת התרחקנו- והם ירדו מהדרך. זה ככ כואב, כי לנו הדרך הזאת זה דבר מדהים זה כל החיים! וחבל שלאחרים קשה לראות את זה אבל לפואנטה- בסוף כל אחד לפי האישיות שלו. יש אנשים שהאישיות שלהם מרתיעה אותם- וגורמת להם להתרחק מאנשים כאלו וכעה הם שומרים על עצמם, וזה מעןלה. ויש אנשים שרואים מעבר- ומסתכלים על הנשמה, שמסוגלים לאהוב בלב שלם כל יהודי לא משנה מה, וזה דבר מדהים. אני חושבת שלאנשים כאלה יש הרבה מאוד כוח לקרב אנשים רק מעצם זה שהם מעניקים אהבה ומראים שאכפת להם! דווקא ברגעים האלו שאנשים נרתעים חשוב דווקא להראות לה כמה את אוהבת אותה ושהיא אותה נשמה טובה ששום דבר לא השתנה בה... בהצלחה יקרה♥
תודה נשמהההמשתדלת יותר

את יכולה לנסות לדבר עם החברה שהתרחקה ממנה?אגוז מוסקט

בס"ד

קודם כל כל הכבוד לך על האכפתיות והעזרה לחברה.

דבר ראשון: אולי תנסי לדבר עם החברה שהתרחקה ממנה ותסבירי לה את המצב ושראית שחברתך נפגעה מזה שהיא התרחקה ממנה. תסבירי לה גם שקשה לך לבד לדאוג לעזור לה ולהיות חברה שלה על מנת לתמוך בה אחרי מה שקרה. יותך מכל אולי תציפי את העניין למחנכת הכיתה ושהיא תעשה שיחה כיתת בלי אותה ילדה ותסביר את המצב ותבקש שיהיו חברות שלה וכו'...

דבר שני: את לא יכולה לנסות "להחזיר אותה לדרך" בנועם ובסבלנות?

וגם אולי תדברי על הנושא הזה עם היועצת? בטוח שיש לה כלים ודרכים לעזור לך, חבל לא לנסות

מה?!!נער גבעות מצוי

אין רווחה, פסיכולוגים, מורים, הורים, מחנכים, מדריכים? זה נשמע כאילו אתן לבד...

זהו ש..משתדלת יותר

כל נסיון ההתאבדות קרה בבית ספר, אז הבית ספר מכחיש שזה נסיון התאבדות והמשטרה שחקרה אמרה שזה נפילה וזה מה שספרו בעקרון לכולם, אבל בתכלס אני והחברות הקרובות יודעות שזה היה נסיון התאבדות כי היא כל הזמן אמרה את זה שהיא רוצה להתאבד וחוצמיזה היא אחר כך אמרה שהיא נסתה להתאבד.-אז הבית ספר מכחיש בעקרון ולנו החברות שלה הוא אמר שהם כן מאמינים שהיא נסתה להתאבד, אז דברתי עם היועצת ועם המחנכת ועם כולם אבל זה היה ממש אחרי שזה קרה, ורק עכשיו נוצרה הבעיה כי רק עכשיו היא בעצם חוזרת, היועצת בטוח תעזור אבל אין לי כח ללכת אליה, כי זה יפתח פרובוקציה, המנהלת תתערב וזה. 

קיצר תודה כולם האמת שכולם אמרו להמשיך להיות איתה בקשר אז כנראה שזה מה שאני אעשה, תודה.

אז תפרסמו, אל תיכנעו!נער גבעות מצוי

אין קטע לפרסםמשתדלת יותר

היא התחרטה על הרגע שהיא קפצה, וזה רק יעשה לה רע בעתיד.

אל תשכחי אותךחייה בספר

גם אם את מחליטה להישאר תזהרי ועם זה עושה לך רע את קודמת לחברה שלך.

תחשבי עד כמה את מוכנה לכחת על עצמך אם ברור לך שאת עוזרת לה ולך זה מפריע קצת אז אני מבינה למה זה סוג של אחריות שלך, אבל אם זה פוגע בך לא משנה כמה זה עוזר לחברה שלך זה דבר לא נכון! 

ואני כותבת את זה במיוחד כי אף אחד אחר לא אמר לדעתי זה הדבר הראשון.

תשמרי על עצמך ובהצלחה

תודה, אני אשתדל לשמור על עצמימשתדלת יותראחרונה

ואם אני אדרדר אני בטוח אשים לזה סוף.

תודה

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך